Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Χωρις να ξεχναμε την 37αρα της Κρητης σημερα ας επανελθουμε λιγο σε αλλο ενα Πανευρωπαικο ρεκορ για την Ελευσινα τον Αυγουστο (πλεον η Ελευσινα κατεχει σχεδον οτι ρεκορ θερμοκρασιας υπαρχει στην Ευρωπη).... απο κατω ειναι τα επισημα στατιστικα απο το δελτιο ΕΜΥ για την Ελευσινα....31.6 βαθμοι μεση μηνιαια θερμοκρασια ειναι τρελο ρεκορ βασικα που δυσκολα θα επαναλειφθει στην Ευρωπη ξανα... Chill,αφιερωμενο σε σενα!
g_alkis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Νίωθω πλέον τεράστια συγκίνηση για την Ελευσίνα. Δεν ξέρω, πραγματικά είμαι βουρκωμένος με αυτήν την διάκριση
chill Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 !!!!!!! So proud αν και tbh έχω περάσει αρκετά θερμότερα καλοκαίρια. Φέτος καλά πήγε ο Αύγουστος στο Ελευσινιότικο λιοπύρι. Άντε και του χρόνου πιο δυνατά αρκεί να μαι σε διακοπές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Νίωθω πλέον τεράστια συγκίνηση για την Ελευσίνα. Δεν ξέρω, πραγματικά είμαι βουρκωμένος με αυτήν την διάκριση Να νιωθεις!Η Ελευσινα εχει τα εξης ΕΠΙΣΗΜΑ θερμα ρεκορ οχι μονο Ελλαδας αλλα Ευρωπης 1.Ρεκορ υψηλοτερης θερμοκρασιας που εχει καταγραφει ποτε στην Ευρωπη με 48 βαθμους το 1977 2.Ρεκορ περισσοτερων ημερων στην ιστορια της Ευρωπης με πανω απο 45 βαθμους 3.Ρεκορ υψηλοτερης μεσης μηνιαιας θερμοκρασιας στην Ευρωπη με 31.6 βαθμους τον Αυγουστο του 2010 Οποιος γνωριζει ΕΛΑΧΙΣΤΑ απο καιρο,γνωριζει ποσο δυσκολο ειναι ΟΛΑ τα ΕΠΙΣΗΜΑ θερμα ρεκορ να ανηκουν σε μια κ μονο περιοχη....κ αυτη να εχει την ιδιομορφια να βρισκεται διπλα στην θαλασσα κιολας.. ---------- Προσθήκη στις 00:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:50 ---------- !!!!!!! So proud αν και tbh έχω περάσει αρκετά θερμότερα καλοκαίρια. Φέτος καλά πήγε ο Αύγουστος στο Ελευσινιότικο λιοπύρι. Άντε και του χρόνου πιο δυνατά αρκεί να μαι σε διακοπές Ως προς τις μεγιστες σιγουρα εχεις ζησει θερμοτερα καλοκαιρια στην Ελευσινα...αυτο ελειπε...Ως προς τις μεσες θερμοκρασιες ομως ο Αυγουστος του 2010 ηταν λογο υψηλων ελαχιστων κατα μεσο ορο ο θερμοτερος στην ιστορια της Ελευσινας(κ κατ΄επεκταση στην ιστορια της Ελλαδας κ της Ευρωπης)
dark_banishing Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ρε συ τοξοβόλε η 37άρα σήμερα δεν ήταν ρεκόρ για Οκτώβρη ; μη μου πεις οτι μας εφαγε η ελευσινα παλι
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ρε συ τοξοβόλε η 37άρα σήμερα δεν ήταν ρεκόρ για Οκτώβρη ; μη μου πεις οτι μας εφαγε η ελευσινα παλι Οχι,δεν ηταν ρεκορ...Το ρεκορ Οκτωβριου στην Ελλαδα ηταν στις 19/10/1979 με 40.0C παλι στα Χανια. Η Ελευσινα στις 1/10/1991 ειχε καταγραψει 38.2.Γενικα η Ελευσινα ειναι η απολυτη πρωταθλητρια του καλοκαιριου,ενω η Κρητη ειναι πρωταθλητρια σε ολες τις αλλες εποχες εκτος του καλοκαιριου
scullyist Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ήλιος ντάλα και νορμάλ ζεστούλα μέχρι το μεσημέρι, 20 βαθμοί και μαλακός καιρός στις 6 το απόγευμα, είδαμε επιτέλους τι χρώμα έχει ο ουρανός βρε αδελφέ μετά από 3 μέρες συνεχόμενης βροχής και καταχνιάς. Μπαλκονόπορτες στο τέρμα ανοιχτές, η ζωή είναι ωραία ξανά ελπίζω να κρατήσει αρκετά πριν ξαναρχίσουμε. (τι, να μην ενημερώσω?! )
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ήλιος ντάλα και νορμάλ ζεστούλα μέχρι το μεσημέρι, 20 βαθμοί και μαλακός καιρός στις 6 το απόγευμα, είδαμε επιτέλους τι χρώμα έχει ο ουρανός βρε αδελφέ μετά από 3 μέρες συνεχόμενης βροχής και καταχνιάς. Μπαλκονόπορτες στο τέρμα ανοιχτές, η ζωή είναι ωραία ξανά ελπίζω να κρατήσει αρκετά πριν ξαναρχίσουμε. (τι, να μην ενημερώσω?! ) Ενω εμεις εδω απο βδομαδα περιμενουμε χιονια!!!!
scullyist Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ενω εμεις εδω απο βδομαδα περιμενουμε χιονια!!!! Ήμαρτον, κιόλας?!! Δε μου λες, θυμάμαι καλά ότι φέτος το καλοκαίρι έκανε μια χωρίς προηγούμενο 40άρα εκεί πάνω? Χμμ, ή Σουηδία ήταν? Αυτό θα πει πολιτισμικό σοκ, όχι αστεία. Τι έλεγα, ότι ελπίζω να κρατήσει? Μόλις τώρα κατεδαφίστηκε το όνειρο μου. Τσέκαρα 6ήμερη πρόβλεψη και ήδη για σήμερα λέει χοντρή βροχή (προφανώς βράδυ και μετά) και ασθενής βροχή Σ-Κ-Δ-Τ!. Τετάρτη θα επιστρέψουμε ξανά στα στεγνά και στους 20. Ούτε μια μέρα να χαρούμε το μπελά μου. Θα σκέφτομαι τα χιόνια σας Τοξοβόλε μήπως και παρηγοριέμαι
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ήμαρτον, κιόλας?!! Δε μου λες, θυμάμαι καλά ότι φέτος το καλοκαίρι έκανε μια χωρίς προηγούμενο 40άρα εκεί πάνω? Χμμ, ή Σουηδία ήταν? Αυτό θα πει πολιτισμικό σοκ, όχι αστεία. Τι έλεγα, ότι ελπίζω να κρατήσει? Μόλις τώρα κατεδαφίστηκε το όνειρο μου. Τσέκαρα 6ήμερη πρόβλεψη και ήδη για σήμερα λέει χοντρή βροχή (προφανώς βράδυ και μετά) και ασθενής βροχή Σ-Κ-Δ-Τ!. Τετάρτη θα επιστρέψουμε ξανά στα στεγνά και στους 20. Ούτε μια μέρα να χαρούμε το μπελά μου. Θα σκέφτομαι τα χιόνια σας Τοξοβόλε μήπως και παρηγοριέμαι Αλοιμονο εαν εκανε 40αρα εδω....θα ειχαμε εκατομβες θυματων.Το απολυτο ρεκορ της Βρετανιας ειναι 38.5 βαθμοι στο Φαβερσαμ του Κεντ,διπλα στο Λονδινο,τον Αυγουστο του 2003,οπου ειχαμε χιλιαδες θυματα.Ημουν εδω τοτε κ θυμαμαι τι δραμα ηταν...Να ψαχνεις το αιρ κοντισιον με το ντουφεκι.... Μαλλον μιλας για Σκανδιναβια αλλα κ παλι το 35αρι δεν νομιζω να το ειχαν φτασει.Εκτος εαν το μπερδευεις με την Ρωσια οπου φετος ειδαν 44 βαθμους ως απολυτο εθνικο ρεκορ τους...
scullyist Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 οπου ειχαμε χιλιαδες θυματα. Έλα ρε, δεν το θυμάμαι αυτό. Καλά, εντάξει, η χώρα είναι παραδοσιακά ψυχρή αλλά το aircondition δεν είναι να το βάζεις στις ζέστες μόνο ώστε να μην αποτελεί επένδυση για τον μέσο άγγλο, έστω για τα κρύα. Το χειμώνα μόνο κεντρική θέρμανση δηλαδή χρησιμοποιούν? Tώρα βέβαια τι να λέμε, το προηγούμενο καλοκαίρι που είχα ανέβει δυο φορές, 2 βράδια που το δάγκωσα κανονικά, οι αγγλίδες και οι σκωτσέζες της παρέας ήταν με τιραντάκι και ένα ψιλό ανύπαρκτο ζακετάκι από πάνω και λέγανε "αχ νιώθω πολύ όμορφα που έχει καλό καιρό και μπορώ να ντύνομαι ελαφριά". Κι εγώ με βλέμμα αγελάδας να κοντεύει να πέσει το τσιγάρο από τα χέρια μου από το τρέμουλο Aircondition θυμάμαι μόνο σε κάποια καφέ τα μεσημέρια που έπιασε 27άρια την πρώτη βδομάδα, και στο θέατρο που κόντεψα να μείνω παγοκολώνα μιας και το είχαν στο φουλ (προφανώς είχε καύσωνα γι'αυτούς ). Πάντως, πέρσι το χειμώνα με τις τρομερές χιονοπτώσεις που είχαν κλείσει δρόμοι επί μέρες και τα σχετικά, σ'ένα ξένο φόρουμ που είμαι όλοι οι άγγλοι λέγανε πως δεν είναι συνηθισμένοι σε τόσο ακραίες χιονοπτώσεις και κατά συνέπεια η πολιτεία δεν έχει επενδύσει και δεν είναι προετοιμασμένη κλπ κλπ. Ε ήμαρτον, για τις ζέστες δεν είναι προετοιμασμένοι, για τα χιόνια δεν είναι, μόνο την βροχή ξέρουν? Αnyhoo, μακρυγορώ. Μαλλον μιλας για Σκανδιναβια αλλα κ παλι το 35αρι δεν νομιζω να το ειχαν φτασει.Εκτος εαν το μπερδευεις με την Ρωσια οπου φετος ειδαν 44 βαθμους ως απολυτο εθνικο ρεκορ τους... To θυμάμαι της Ρωσίας αλλά έχω την εντύπωση ότι είχα ακούσει κάτι και για κάποια βόρεια χώρα προς την πλευρά σας. Πιθανότατα όντως να θυμάμαι λάθος (αν είχαν ρεκόρ ζέστης θα το ήξερες, οπότε στάνταρ θυμάμαι λάθος lol)
dark_banishing Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 To θυμάμαι της Ρωσίας αλλά έχω την εντύπωση ότι είχα ακούσει κάτι και για κάποια βόρεια χώρα προς την πλευρά σας. Πιθανότατα όντως να θυμάμαι λάθος (αν είχαν ρεκόρ ζέστης θα το ήξερες, οπότε στάνταρ θυμάμαι λάθος lol) Στη φιλανδία κάπου μάιο-απρίλιο είχε πολύ ζέστη για τα δεδομένα της Σκανδιναβίας... δεν ξέρω αν λες αυτό.. δεν ξέρω αν κάναμε ρεκόρ καν..
scullyist Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Στη φιλανδία κάπου μάιο-απρίλιο είχε πολύ ζέστη για τα δεδομένα της Σκανδιναβίας... δεν ξέρω αν λες αυτό.. δεν ξέρω αν κάναμε ρεκόρ καν.. Θυμάμαι στάνταρ το 40 ως βαθμούς dark, οπότε αν δεν πιάσατε τόσο, λογικά το μπερδεύω με της Ρωσίας όπως είπε ο τοξοβόλος (αν και μου 'χει κολλήσει η Σουηδία στο μυαλό που ανέφερα στο 1ο μου ποστ) και προφανώς σ'αυτή την περίπτωση το δελτίο ειδήσεων που είχα ακούσει ήταν μέρα πριν πάνε στο 44, γιατί θυμάμαι καθαρά ότι άκουσα για 40άρι. Πάει, γεράματα, η μνήμη μου έχει γίνει κεφτές πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.