Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Να παει να γ&^$%&, το meteo λεει 31 εδω που ειμαι εγω http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=88 Ε καλα ολη η Αθηνα δεν ειναι το ιδιο,αλλο Βριλλησια κ αλλο Ν.Φιλαδελφεια Οταν τα Βριλλησια εχουν 33 η Ν.Φιλαδελφεια βαραει 40αρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 αυτό ήταν υπερβολή, τέτοια διαφορά δεν έχουμε ούτε στην Παλιά Πεντέλη
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 αυτό ήταν υπερβολή, τέτοια διαφορά δεν έχουμε ούτε στην Παλιά Πεντέλη Προφανως δεν ξερεις καλα το δυναμικο της Ν.Φιλαδελφειας.Ειναι επισημα η θερμοτερη περιοχη της Ελλαδας σε μεσες μεγιστες θερμοκρασιες ολοκληρου του καλοκαιριου,μαζι με το Αγρινιο κ φυσικα μπορει να φτασει καλιστα να εχει κ 7 η ακομα 10 βαθμους διαφορα απο τα Βορεια Προαστεια,ειδικα το καλοκαιρι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 πάντως όταν τα κανάλια λένε ότι πχ η Αθήνα έχει 10 βαθμούς εμείς εδώ Πεντέλη έχουμε 3-4 κάτω...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 πάντως όταν τα κανάλια λένε ότι πχ η Αθήνα έχει 10 βαθμούς εμείς εδώ Πεντέλη έχουμε 3-4 κάτω... Ε φυσικα αυτο ελειπε.Η Πεντελη μπορει να εχει ανετα μεχρι 10 βαθμους διαφορα απο την Ν.Φιλαδελφεια το καλοκαιρι κ απο τα Ν.Προαστεια το χειμωνα.Συνηθως απο το κεντρο ειστε 4-5 πιο κατω παντως χειμωνα καλοκαιρι. Βλεπεις η Αθηνα ειναι τεραστια κ μπορει να χωριστει σε κλιματικες ζωνες...ετσι ενω τα νοτια δυτικα τμηματα εχουν ενα θερμο ημιξηρο κλιμα (κλιμα θερμης στεππας- λογω ετησιας ανομβριας κ υψηλης μεσης ετησιας θερμοκρασιας) το μεγαλυτερο μερος εχει ενα τυπικα Μεσογειακο κ τα Υπερβορεια προαστεια θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν ως μεταβατικα μεταξυ Μεσογειακου- ηπιου Ηπειρωτικου. Μην ξεχνας οτι η ευρυτερη Αθηνα εχει μια απο τις πιο σπανιες κ πολυπλοκες γεωμορφολογιες στον κοσμο
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Απιστευτα θερμη νυχτα σημερα στην Αττικη.Τα Μεγαρα κοντευουν 27 βαθμους κ το Θησειο 25 λογω νοτια κ μιλαμε κοντευει 5 τα ξημερωματα!!!!...η υγρασια τρομερα υψηλη 80% κ οι θερμοκρασιες υψηλοτερες απο οτι σημερα το μεσημερι μιας και ειχαμε βροχα στην Αττικη.... Κατασταση Ινδια...παντως ξανα στα στατιστικα Σεπτεμβριου η Αττικη παρεα με την Ιεραπετρα κ την Ροδο βγαινουν οι θερμοτερες περιοχες της Ευρωπης λιγες μερες πριν το τελος του μηνα... Τον εχουμε σταξει ξανα στην Ανδαλουσια με εξαιρεση το Σαν Παμπλο της Σεβιλλης το οποιο προηγειται βραχεια κεφαλη των Μεγαρων κ της Ιεραπετρας...φυσικα κ θα τον σταξουμε ομως σε ολοκληρη την Ανδαλουσια κ τον Σεπτεμβριο
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Και ειναι πλεον επισημο!! ΡΕΚΟΡ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΚ ΝΕΟΥ!!!!!!!!!! Ο σταθμος του Εθνικου Αστεροσκοπειου Αθηνων κατεγραψε ρεκορ μεσης ολων των εποχων τον Αυγουστο του 2010(ισοφαρισαμε το ρεκορ του Ιουλιου 2007)! Οριστε τα επισημα στατιστικα για το Θησειο για τον Αυγουστο του 2010 Μεση μεγιστη 36.2C Μεση ελαχιστη 26.2C Μεση (απλη) 31.2C Κ φυσικα αποντων των στοιχειων για Μεγαρα τα οποια ειχαν σιγουρα υψηλοτερη μεση απο Θησειο!! Πεσαμε εξω μολις κατα 0.1C και ειχαμε επιτρεψει στατιστικο λαθος 0.3C πριν την εκδοση των επισημων απο το Αστεροσκοπειο Πλεον εν αναμονη κ των στοιχειων απο ΕΜΥ για Ελευσινα Μηπως τον σταξαμε στην Ανδαλουσια καθαρα και ξαστερα???Μηπως???:p:p:p:p !
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έχουμε Σεπτέμβρη γαμώ την πόρνη μου... κ ο Σεπτεμβρης ειναι καλοκαιρινος μηνας.Το θερινο ηλιοστασιο ληγει τελη Σεπτεμβρη. Εξαλλου τα παραπονα σου στο Εθνικο Αστεροσκοπειο της Αθηνας.Σημερα εδωσαν τα επισημα στατιστικα σημερα τα αναφερω.Εχω χρεος
chill Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω χρεος Δεν έχεις εσύ χρέος. O htps έχει.....
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχεις εσύ χρέος. O htps έχει..... Τον σκοτωσα αυτον.Εδω μου καθοταν το παλιομπαζο
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Βγηκαν τα επισημα στατιστικα της ΕΜΥ για τον Αυγουστο για την Ελευσιναρα!!! Η Ελευσιναρα σημειωσε το ΡΕΚΟΡ ΜΕΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ που εχει σημειωθει ποτε στην ιστορια της Ελληνικης κλιματολογιας συμφωνα με την μεθοδο υπολογισμου μεσων θερμοκρασιων της ΕΜΥ Περιττο να πουμε απο τους σταθμους της ΕΜΥ η Ελευσινα ηταν επισημα η θερμοτερη περιοχη στην Ελλαδα(τι Θεσσαλικοι καμποι κ ιστοριες για αγριους λεμε) Οριστε τα επισημα στοιχεια της Ελευσινας απο ΕΜΥ τα οποια κ ειχαμε δωσει με ΑΠΟΛΥΤΗ ακριβεια απο το βρετανικο νημα. ΜΕΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 35.5 C ΜΕΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 25.8 C ΜΕΣΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΑΠΛΗ) 30.7 C ΜΕΣΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΜΥ) 31.6 C!!!!!(ναι ρεκορ τρελο κ απιαστο!!!) Chill, εις ανωτερα.....και ολα αυτα σε ενα Αθηναικο προαστειο διπλα στην θαλασσα!!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Καιρός για τριο. Απο βδομαδα ομως γιατι τωρα λειπει ο δικος μου.Οταν επιστρεψει θα σου πω
scullyist Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Γιατρέ μου μπορούμε να μετατρέψουμε το thread σε thread γκρίνιας και κλάψας γιατί μ'έχει πιάσει ήδη κατάθλιψη εδώ και 1 βδομαδα που άλλαξε τραγικά ο κωλόκαιρος? Το ΜΙΣΩ το κωλόκρυο και τις κωλοεποχές του. Κλιματική αλλαγή και υπερθέρμανση του πλανήτη σου λέει μετά, που είναι όταν την χρειάζεσαι? 4 βαθμούς έπιασε χθες μετά τη μια το βράδυ, 4! Φθινόπωρο σου λέει μετά. Σκέφτομαι τα ωραία 36 φεύγα και μου 'ρχεται να βάλω τα κλάμματα Α ρε να είχαμε χρήμα, κάθε Οκτώβρη θα μετακόμιζα σε άλλη χώρα και θα επέστρεφα Μάιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.