freedubus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ήσουν αγρότης θα καταλάβαινες γιατί.
htps Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ήσουν αγρότης θα καταλάβαινες γιατί. η ειχες μια ψυχολογικη διαταραχη που λεγεται ''heat infatuation disorder'' Διαγνωστικα κριτηρια βαση DSM -Eπιμονη ιδεοληψια για καυσωνες (ειδικα στην πολη που γεννηθηκες) -Ψυχαναγκαστικη συγκριση των θερμων στατιστικων με αλλες θερμες περιοχες της ευρυτερης ηπειρου -Αυπνια κ αυξημενη ψυχοκινητικη δραστηριοτητα κατα την διαρκεια καυσωνων με απωτερο σκοπο να μην χαθει η ''αντιλαμβανομενη'' συγκινηση ενος θερμου ρεκορ -Επιθετικοτητα απεναντι σε οσους αμφισβητουν τα core beliefs του ασθενη γυρω απο την θερμη κλιματολογια της γεννετηρας τους -Συμβαινει κυριως σε Αθηναιους Μαντεψτε ποιος πασχει απο αυτην?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μαντεψτε ποιος πασχει απο αυτην? 1-0 ναι θυμίζει τα σχολικά μας χρόνια
freedubus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Φαντάζομαι δηλαδή το σοκ αν έβλεπες την παρακάτω εικόνα στο βραδινό δελτίο
htps Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Φαντάζομαι δηλαδή το σοκ αν έβλεπες την παρακάτω εικόνα στο βραδινό δελτίο εαν το κρυο ηταν πουτσοκρυο δεν νομιζω να με ενοχλουσε
slygeo87 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Σιωπή λοβοτομημένε κίναιδε. Επαληθεύεις τα λεγόμενα του λούτσιφερ. Ναι και ψυχαναγκαστικέ.
htps Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Σιωπή λοβοτομημένε κίναιδε. Επαληθεύεις τα λεγόμενα του λούτσιφερ. Ναι και ψυχαναγκαστικέ. δε ξερω τι μου λες...εγω θελω ζεστη ζεστη ζεστη.Γινεται στο Λονδινο που θα γυρισω να χτυπησει 40αρα? οχι κ κιναιδος...ειπαμε καθ εικονα του Μ.Αλεξανδρου..επαιζε κ στα δυο τερεν το παληκαρι
freedubus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 εαν το κρυο ηταν πουτσοκρυο δεν νομιζω να με ενοχλουσε Μη το λές. Στο πουτσ****όκρυο πάντα χρειάζεται να είσαι ντυμένος καλά και κατάλληλα
htps Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μη το λές. Στο πουτσ****όκρυο πάντα χρειάζεται να είσαι ντυμένος καλά και κατάλληλα κατεβαστε την φωτο μου απο το νετ τωρα!!
Teaser Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 htps παρακολούθησα όλο το θρεντ. Μιλάμε έχεις ΤΟ γέλιο! Θεωρώ τραγικά δύσκολο να κάτσω έστω και 5 λεπτά να ασχοληθώ με τόσο ενδιαφέρον με το πόση ζέστη έχει κάθε περιοχή. Εύγε για το κουράγιο σου...
htps Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 htps παρακολούθησα όλο το θρεντ. Μιλάμε έχεις ΤΟ γέλιο! Θεωρώ τραγικά δύσκολο να κάτσω έστω και 5 λεπτά να ασχοληθώ με τόσο ενδιαφέρον με το πόση ζέστη έχει κάθε περιοχή.Εύγε για το κουράγιο σου... κατι με τρωει..χαμηλα
Teaser Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μπράβο σου, πρόσεχε μόνο μην το ματώσεις.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 36αρα στο νερο για Αθηνα προβλεπει ο Παγκοσμιος Μετεωρολογικος Οργανισμος απο αρχες της επομενης εβδομαδας
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Να παει να γ&^$%&, το meteo λεει 31 εδω που ειμαι εγω http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=88
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.