htps Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Του γνωστού πανεπιστημίου GTP University; Tα αποτελεσματα του Ευρωπαικου ρεκορ ζεστης στο Θησειο! Ρε μηπως να μετακομισεις προς Σεβιλλη που ειναι πιο ψυχρουλα? ---------- Προσθήκη στις 01:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:35 ---------- κ γιατι το thread εχει μονο 3 αστερακια?? Ψηφιστε μαζικα ολοι θελω μαζικο τρολαρισμα απο ολες τις τρολες με πρωτοπορα την καυλα την Lucy μας!!
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μεγάλη διάκριση. Πληροφορίες λένε πως εκστασιασμένοι κάτοικοι του Θησείου, μόλις πληροφορήθηκαν για τα τελικά αποτελέσματα, βγήκαν στο δρόμο και άρχισαν να πανηγυρίζουν. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμα έξω και προβλέπεται το γλέντι να συνεχιστεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ο πρωθυπουργός της χώρας, αφού συνεχάρη τους κατοίκους για τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητα τους, ανακήρυξε την ημέρα εθνική εορτή. Σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου και κάθε χρόνο τέτοια μέρα, οι ιδιοκτήτες καφετεριών θα πουλάνε τον καφέ σε λογική τιμή, στα πλαίσια του εορτασμού της ιστορικής διάκρισης. Θα λέω στα παιδιά μου πως ήμουν κι εγώ εκεί. Έζησα κι εγώ την ιστορία, είμαι μέρος της.
htps Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μεγάλη διάκριση. Πληροφορίες λένε πως εκστασιασμένοι κάτοικοι του Θησείου, μόλις πληροφορήθηκαν για τα τελικά αποτελέσματα, βγήκαν στο δρόμο και άρχισαν να πανηγυρίζουν. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμα έξω και προβλέπεται το γλέντι να συνεχιστεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ο πρωθυπουργός της χώρας, αφού συνεχάρη τους κατοίκους για τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητα τους, ανακήρυξε την ημέρα εθνική εορτή. Σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου και κάθε χρόνο τέτοια μέρα, οι ιδιοκτήτες καφετεριών θα πουλάνε τον καφέ σε λογική τιμή, στα πλαίσια του εορτασμού της ιστορικής διάκρισης. Θα λέω στα παιδιά μου πως ήμουν κι εγώ εκεί. Έζησα κι εγώ την ιστορία, είμαι μέρος της. Επισης να αναφερουμε οτι ο Θαπατερο περιλυπος κ με μιση καρδια συνεχαρει τον Παπανδρεου σε επιστολη του πριν λιγο! Επεισοδια σημειωθηκαν στην Σεβιλλη μεταξυ Ισπανων κατοικων και Ελληνων τουριστων,χωρις ευτυχως να υπαρχουν σοβαροι τραυματισμοι. Η Ισπανια με μεσηστια σημαια αυριο για 24 ωρες. Επισης η Μπιρμπιλη ανακοινωσε πως ολοι οι κατοικοι του λεκανοπεδιου απο το επομενο καλοκαιρι θα περνουν δωρεαν air condition προς αναγνωριση της εξαιρετικα θερμης πολης στην οποια εκατομυρια Αθηναιοι ζουν και εργαζονται
htps Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ίδρωσα για την Ελλάδα ρε γαμώτο. Eγω κ ιδρωσα κ εσταξα για την Ελλαδα! Η ουσια ομως ειναι οτι τον σταξαμε συλλογικα στην Ισπανια.Οπως παντα φυσικα Πρεπει να ειμαστε περηφανοι για το διαμαντι που λεγεται Αττικη γη κ εχει λατρευτει απο αρχαιοτατων χρονων. Αραγε ο Πλατωνας πως την παλευε τοτε με τους Αττικους καυσωνες? ---------- Προσθήκη στις 03:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:50 ---------- Επισης εκτος απο την Αττικη ειχαμε ακομα ενα αλλο διαμαντακι στην Ελλαδα απο αποψη ζεστης! Η πανεμορφη Σαμος τον εσταξε σε ολη την Ανδαλουσια(πλην του San Pablo της Σεβιλλης) και ηρθε οριακα κατω απο την Ελευσινα με 30.3C μεση μηνιαια θερμοκρασια κ το μοναδικο μερος εκτος Αττικης στην Ελλαδα με μεση ανω των 30.0C για τον Αυγουστο που μας περασε!! Επισης σχεδον ολοι οι σταθμοι της Αθηνας οπως Ελληνικο,Νεα Φιλαδελφεια κτλ ειχαν μεση ανω των 30.0C ---------- Προσθήκη στις 04:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:09 ---------- Eδω να τα εχουμε μαζεμενα και να θαυμαζουμε το πως μια χερσονησος στην θαλασσα λογω μιας απο τις πιο πολυπλοκες γεωμορφολογιες στον κοσμο (5 βουνα,αμετρητες λεκανες,πεδιαδες,λοφοι κτλ) εχει καταφερει να τον σταξει συστηματικα στην ζεστη απεναντι στις πιο ηπειρωτικες περιοχες της νοτιας Ευρωπης που φημιζονται για την ζεστη τους ΑΣ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΖΟΥΜΕ (ζητε μαλλον,εγω επισκεπτης ειμαι πλεον) ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΓΕΩΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΤΡΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΙΔΟΥ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.ΙΔΟΥ Η ΑΘΗΝΑΡΑ ΜΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!! To καλοκαιρι του 2010 θα βγει σιγουρα μεσα στα τοπ 10 ολων των εποχων απο το 1850 στην Αθηνα!! Πριν λιγες ωρες το Αστεροσκοπειο της Αθηνας δημοσιευσε τα επισημα στατιστικα του Θησειου για τον Ιουλιο του 2010! Φατε ματια ψαρια! Μεση μηνιαια θερμοκρασια κοντα στους 30.0C ΞΑΝΑ!!!!! 29.85 για την ακριβεια κ το Θησειο εν αναμονη του κλιματικου δελτιου απο ΕΜΥ σιγουρα θα εχει επισημα κ τις υψηλοτερες μεσες μεγιστες,ελαχιστες(ο Πειραιας σαφως θα το ξεπερασει) κ μεσες στην Ελλαδα by far!!! Eπισης το Θησειο συνετριψε ολες τις περιοχες της Ελλαδας σε μεσες μεγιστες συγκριτικα με αυτοματους davis του ΕΑΑ (μη επισημοι οι αυτοματοι αυτοι).Μονο οι αυτοματοι σταθμοι της Λαρισας κ της Σπαρτης ειχαν ακριβως την ιδια μεση μεγιστη με το Θησειο. Aραγε μπορουμε να φανταστουμε την μεση μεγιστη της Ν.Φιλαδελφειας για τον Ιουλιο του 2010?Ας ελπισουμε οτι η ΕΜΥ θα τα δημοσιευσει για τον Ιουλιο τα στοιχεια της Ν.Φιλαδελφειας!! Επισης με αυτα τα στοιχεια το Θησειο κλεινει την δεκαετια 2001-2010 με μεση μεγιστη 35.1C,μεση ελαχιστη 24.9C κ μεση με την απλη μεθοδο ΑΚΡΙΒΩΣ 30.0C!! H oποια επιδοση αποτελει την υψηλοτερη στην Ευρωπη για την αναλογη περιοδο με την Σεβιλλη να κλεινει στο 28.9C. Για ολοκληρο το καλοκαιρι του 2010 το Θησειο(με την εξαιρεση των Μεγαρων προφανως μια κ παλι δεν δημοσιευτηκαν οι τιμες για Μεγαρα) αποτελει την θερμοτερη περιοχη της Ευρωπης σε μεσες θερμοκρασιες με την Σεβιλλη να κλεινει ολο το τριμηνο με περιπου 28.60(αυριο θα ξερουμε ακριβως) και το Θησειο με 29.12C( αυριο επισης θα ειμαστε σιγουροι) Καλα δεν συζηταμε φυσικα για τον Αυγουστο!Παιζει να δουμε κανα Θησειο κοντα στο 31.5C μεση τιμη μηνος κ σαφως τον θερμοτερο στην ιστορια της Ευρωπης!! Κ εδω τα σχολια μου για αυτα τα στοιχεια στο Βρετανικο φορουμ!! http://www.ukweatherworld.co.uk/forum/forums/thread-view.asp?tid=38292&start=301&posts=319 ---------- Προσθήκη στις 04:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:26 ---------- Κ κυριως εδω Και εδω πως η Αττικη για αλλο ενα καλοκαιρι αναγορευεται η ΘΕΡΜΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Απο τις 6/8/2010 μεχρι τις 31/8/2010 αναλυθηκαν τα στοιχεια 6 επισημων μετεωρολογικων σταθμων στην Ανδαλουσια και την Αττικη σε ενα Βρετανικο Φορουμ με την μορφη καθημερινων αναφορων και για τις τιμες αυτων απο τις 1/8 μεχρι 31/8. Οι σταθμοι που αρχικα επιλεχθηκαν ηταν Για την Αττικη Αεροδρομιο Ελευσινας Αστεροσκοπειο Αθηνων (Θησειο) Μεγαρα Για την Ανδαλουσια Αεροδρομιο San Pablo Αndujar Cordoba 1.Στα μεσα του μηνα ο σταθμος του Andujar εμφανισε προβλημα κ ετσι αντικατασταθηκε στο δειγμα απο τον δευτερο σταθμο της Σεβιλλης Moron De La Frontera 2.Οι πηγες που χρησιμοποιηθηκαν: National Observatory of Athens(ΕΑΑ),Ogimet,Wetter24,Hellenic National Meteorological Service(ΕΜΥ), Agencia Estatal de Meteorologia(ΑΕΜΕΤ) 3.Η μεθοδος υπολογισμου των μεσων τιμων ηταν το λεγομενο simple average (MAX+MIN/2) κατα τα προτυπα του World Meteorological Organisation. Τρεις σταθμοι σημειωσαν ρεκορ μεσης θερμοκρασιας ολων των εποχων (εν αναμονη επιβεβαιωσης απο τις εθνικες μετεωρολογικες υπηρεσιες) Αυτοι ηταν σε βαθμους Κελσιου: Mεγαρα 31.58 Θησειο 31.30 San Pablo,Σεβιλλη 30.67 και ενας ηταν 0.15 βαθμους Κελσιου κατω απο το απολυτο ρεκορ του τον Ιουλιο του 2007.Αυτος ηταν η Ελευσινα με 30.65 Οι σταθμοι των Μεγαρων και Θησειου σημειωσαν ΡΕΚΟΡ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΜΕΣΕΣ ΤΙΜΕΣ (εν αναμονη επιβεβαιωσης) Τα τελικα στοιχεια Αναλυτικα οι καθημερινες μεγιστες και ελαχιστες θερμοκρασιες ολων των σταθμων colour coded ως προς τις πηγες απο τις οποιες παρθηκαν τα δεδομενα Απο κατω το κλειδι και το περιθωριο λαθους ανα πηγη. Εδω να αναφερθει οτι για την Ελευσινα 9 τιμες παρθηκαν απο το Wetter24 και το περιθωριο λαθους ριχνει ολο το δειγμα της στο +,- 0.2C (με λιγα λογια η Ελευσινα μπορει καλιστα να τον σταξει στην Σεβιλλη). Για τα Μεγαρα και Θησειο ακολουθησαμε την συντηριτικη μεθοδο(δηλαδη στρογγυλοποιηση προς τα κατω) αρα το περιθωριο λαθους ειναι απειροελαχιστο.Η AEMET xρησιμοποιηθηκε για να κανει διπλοτσεκαρισμα στην Ogimet και ετσι τα στοιχεια απο Ισπανια ειναι απολυτως ακριβη. Εδω οι ακραιες ελαχιστες και μεγιστες ανα σταθμο Εδω η συχνοτητα διαφορων τιμων Η επιβεβαιωση των δεδομενων απο τις Ελληνικες κρατικες αρχες αναμενεται μεσα στον Οκτωβριο
insomniaK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μαζεψου... Η σαμος για την οποία χαίρεσαι που «τον εσταξε» καιγόταν επί 10 μέρες. Ήταν η μεγαλύτερη καταστροφή των τελευταίων πολλών ετών...
frenzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μαζεψου... Η σαμος για την οποία χαίρεσαι που «τον εσταξε» καιγόταν επί 10 μέρες. Ήταν η μεγαλύτερη καταστροφή των τελευταίων πολλών ετών... Eδώ όμως ασχολούμαστε μόνο με νούμερα.
htps Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 To λεπον...βγηκαν τα στατιστικα του Ιουλιου 2010 απο την ΕΜΥ!! Στις μεσες μηνιαιες τιμες η θερμοτερη περιοχη στην Ελλαδα απο τους σταθμους της ΕΜΥ για τον Ιουλιο ηταν η μια η μοναδικη η θεικη ΕΛΕΥΣΙΝΑΡΑ μας http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html Στις μεσες μεγιστες ΟΛΩΝ των επισημων σταθμων της Ελλαδας για τον Ιουλιο 2010 πρωτο θερμοτερο ηταν το Θησειο (34.8C)και το Αγρινιο(34.9C) ΑΛΛΑ με απουσια δεδομενων για την καυσωνομανα Νεα Φιλαδελφεια που ειναι επισημα η θερμοτερη περιοχη της Ελλαδας το καλοκαιρι σε μεσες μεγιστες!! Φυσικα για τον Ιουλιο του 2010 η Ανδαλουσια τον εσταξε στην Αττικη καθως η Σεβιλλη εκανε κ τοτε ρεκορ μεσης...Παρολα αυτα για την διαρκεια ΟΛΩΝ των καλοκαιρινων μηνων η Αττικαρα τον εσταξε κανονικα κ με τον νομο στην μουφα της Σεβιλλης Attica power ---------- Προσθήκη στις 13:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:17 ---------- Τωρα δικαιωνεται η Chill!! H ΕΛΕΥΣΙΝΑΡΑ στην Κορυφη της Ελλαδας λεμε :-D:-D:-D
Tenshi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Κοιτάω το meteo.gr...βροχές και καταιγίδες... Δεν υπάρχει καλύτερο FU για το παρόν νήμα!
htps Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Κοιτάω το meteo.gr...βροχές και καταιγίδες...Δεν υπάρχει καλύτερο FU για το παρόν νήμα! μπλιαχ...μακρια κρυα,βροχες κτλ.Μακριαααααααα
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 To λεπον...βγηκαν τα στατιστικα του Ιουλιου 2010 απο την ΕΜΥ!! Στις μεσες μηνιαιες τιμες η θερμοτερη περιοχη στην Ελλαδα απο τους σταθμους της ΕΜΥ για τον Ιουλιο ηταν η μια η μοναδικη η θεικη ΕΛΕΥΣΙΝΑΡΑ μας http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html Στις μεσες μεγιστες ΟΛΩΝ των επισημων σταθμων της Ελλαδας για τον Ιουλιο 2010 πρωτο θερμοτερο ηταν το Θησειο (34.8C)και το Αγρινιο(34.9C) ΑΛΛΑ με απουσια δεδομενων για την καυσωνομανα Νεα Φιλαδελφεια που ειναι επισημα η θερμοτερη περιοχη της Ελλαδας το καλοκαιρι σε μεσες μεγιστες!! Φυσικα για τον Ιουλιο του 2010 η Ανδαλουσια τον εσταξε στην Αττικη καθως η Σεβιλλη εκανε κ τοτε ρεκορ μεσης...Παρολα αυτα για την διαρκεια ΟΛΩΝ των καλοκαιρινων μηνων η Αττικαρα τον εσταξε κανονικα κ με τον νομο στην μουφα της Σεβιλλης Attica power ---------- Προσθήκη στις 13:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:17 ---------- Τωρα δικαιωνεται η Chill!! H ΕΛΕΥΣΙΝΑΡΑ στην Κορυφη της Ελλαδας λεμε :-D:-D:-D Όχι και Η chill ρε.....O chill.......για την ώρα τουλάχιστον αύριο μεθαύριο βλέπουμε Κατά τα λοιπά, άντε να μισείς τον ήλιο και την ζέστη και να μένεις Ελευσίνα. Ε δράμα.......Σήμερα που σκοτείνιασε το σύμπαν και άρχισε να βρέχει, τρελάθηκα από την χαρά. Μακάρι κάθε μέρα να είναι έτσι Ήλιε τζους, δεν θα μου λείψεις. Βροχούλα wc.....χιονάκι κάθε μέρα για σένα θα προσεύχομαι. Οι αδικίες της ζωής να ψοφάω για μαύρη μαυρίλα και να ζω στην Ελευσίνα (ωωω κάνει rhyme γιο )
htps Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι και Η chill ρε.....O chill.......για την ώρα τουλάχιστον αύριο μεθαύριο βλέπουμε Κατά τα λοιπά, άντε να μισείς τον ήλιο και την ζέστη και να μένεις Ελευσίνα. Ε δράμα.......Σήμερα που σκοτείνιασε το σύμπαν και άρχισε να βρέχει, τρελάθηκα από την χαρά. Μακάρι κάθε μέρα να είναι έτσι Ήλιε τζους, δεν θα μου λείψεις. Βροχούλα wc.....χιονάκι κάθε μέρα για σένα θα προσεύχομαι. Οι αδικίες της ζωής να ψοφάω για μαύρη μαυρίλα και να ζω στην Ελευσίνα (ωωω κάνει rhyme γιο ) Oπα σορρυ φιλε μου.Σε μπερδεψα προφανως! Τι να κανουμε τα εχει αυτα η ζωη...τουλαχιστον ξερεις οτι το καλοκαιρι θα εχεις στανταρ ζεστη κ ηλιο στην Ελευσινα. Αξια η Ελευσιναρα μας που εχει κατακτησει οτι θερμο ρεκορ υπαρχει στην Ελλαδα κ στην Ευρωπη. 48.0C (το 1977) σε παραθαλασσια περιοχη βρισκεις μοναχα στον Περσικο Κολπο κ στην Ερυθρα θαλασσα (κ εκει παλι μετρημενες πολεις το καταφερνουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.