Silverage Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Γεια σας παιδια.Ειμαι νεο μέλος και θέλω να σας ρωτήσω κάτι μιας και είμαι τελίως ασχετος για συναρμολογήσεις υπολογιστών.Θέλω να αγοράσω ένα νεο υπολογιστή με αυτήν την μητρική Gigabyte GA-P55-UD3L και αυτο το κουτι Coolermaster Haf 932.Έχει 4 ανεμιστληρες εμπρός , πίσω, πλάι και πάνω.Αυτοί οι ανεμιστήρες συνδέοντε με την μητρική σωστά;Όμως επεισή είναι 4 μπορούν να συνδεθούνε όλοι πανω στην μητρική;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Καλωσηλθες! Οχι, αν δεν κανω λαθος ολοι ή σχεδον ολοι οι ανεμιστηρες του HAF συνδεονται κατευθειαν στο τροφοδοτικο. Ή και αν συνδεονται μερικοι στη μητρικη, ναι θα συνδεονται στις υποδοχες που εχει για ανεμιστηρες η μητρικη
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Γεια σας παιδια.Ειμαι νεο μέλος και θέλω να σας ρωτήσω κάτι μιας και είμαι τελίως ασχετος για συναρμολογήσεις υπολογιστών.Θέλω να αγοράσω ένα νεο υπολογιστή με αυτήν την μητρική Gigabyte GA-P55-UD3L και αυτο το κουτι Coolermaster Haf 932.Έχει 4 ανεμιστληρες εμπρός , πίσω, πλάι και πάνω.Αυτοί οι ανεμιστήρες συνδέοντε με την μητρική σωστά;Όμως επεισή είναι 4 μπορούν να συνδεθούνε όλοι πανω στην μητρική; μπορείς να τους συνδέσεις όλους πάνω στο τροφοδοτικό έχουν μετατροπή σε 4 pin στην μητρική σου μπορείς να βάλεις μόνο 3 όπου στην μια θήρα μπαίνει η ψήκτρα του επεξεργαστή όποτε μόνο δυο θα μπορέσεις να βάλεις
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Σε μενα το λες? Γιατι εμενα εχεις κανει quote...
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Σε μενα το λες? Γιατι εμενα εχεις κανει quote... οχι στον Silverage:-) το διόρθωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.