Tzela Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τους δωρεάν χάρτες που δίνει χρειάζεται να μπαίνεις ιντερνετ ή όχι.Αυτό το λέω γιατι αν μπει κανεις στο site της νοκια http://www.nokia.gr/products/phones/...specifications θα δει τουλάχιστον στο Χ68GB να λέει: GPS και πλοήγηση * Ενσωματωμένος δέκτης A-GPS * Προεγκατεστημένη εφαρμογή Ovi Maps 3.0 * Εφαρμογή Nokia Maps Loader μέσω Η/Υ * Περιλαμβάνεται δωρεάν πλοήγηση για όλη τη διάρκεια ζωής του τηλεφώνου* * Η δωρεάν πλοήγηση είναι για όλη τη διάρκεια ζωής του τηλεφώνου. Η λήψη χαρτών, παιχνιδιών, μουσικής και βίντεο και η αποστολή εικόνων και βίντεο ενδέχεται να συνεπάγεται τη μεταφορά μεγάλων όγκων δεδομένων. Ο παροχέας υπηρεσιών σας ενδέχεται να επιβάλλει χρεώσεις για τη μεταφορά δεδομένων. Η διαθεσιμότητα συγκεκριμένων προϊόντων, υπηρεσιών και λειτουργιών ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή. Επικοινωνήστε με τον τοπικό εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Nokia για περισσότερες λεπτομέρειες και τη διαθεσιμότητα των επιλογών γλώσσας. Οι προδιαγραφές αυτές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Εγώ τελικά τι να κάνω να παρω με 8 ή με 16 gb;;;;;;;;;;; Ή με άλλα λόγια το χ6 16gb παρέχει δωρεαν χάρτες που δεν παρέχει αυτο με τα 8gb ή η μόνη τους διαφορά είναι η μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Η μνημη ειναι η διαφορα τους οπως σωστα ειπες. Κατα τα φαινομενα οι χαρτες ειναι δωρεαν. Αλλα θα πρεπει να τους περασεις στο κινητο σου. Το λογικο ειναι να το κανεις μεσω wifi. Αυτο που διαβασες αναφερει πως αν για τον οποιοδηποτε λογο τους κατεβασεις μεσω gprs (αρα υπηρεσια του παροχου σου) θα χρεωθεις. Λογικο και προφανες, αλλα πρεπει να σε ενημερωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzela Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 εγώ μπήκα στο site της νοκια και κατέβασα το ovi maps δωρεαν.Αν και αν κοιτάξεις στις εφαρμογές που αναφέρει έχει και το ovi maps.Οπότε μια χαρά ειναι και το χ6 8GB;Αν και κάτι δεν μου κολλάει σε αυτο που λες, διοτι γιατί στην ιστοσελίδα της η νοκια να λεει αυτά ενώ η ίδια πιο πάνω στους δίνει δωρεάν;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Κατεβάζεις την εφαρμογή ovi maps και στη συνέχεια το χάρτη για την χώρα που θες. Όλα αυτα μπορείς να τα κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και στη συνέχεια να τα περάσεις στο κινητό σου μέσω του pc suite. Και η εφαρμογή και οι χάρτες είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απλά πιθανόν στη συσκευή με τα 16, να είναι προεγκατεστημένοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzela Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Η ερώτησή μου εμένα ειναι η εξής: Αφου περασω την εφαρμογή και τους χάρτες μετά αυτους θα τους χρησιμοποιώ και ως gps ή θελει internet το πρόγραμμα για να ανοιξει; Υ.Γ. Ας απαντήσει καποιος που να εχει πιασει στα χερια του νοκια με χαρτες...Ευχαριστώ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Η ερώτησή μου εμένα ειναι η εξής:Αφου περασω την εφαρμογή και τους χάρτες μετά αυτους θα τους χρησιμοποιώ και ως gps ή θελει internet το πρόγραμμα για να ανοιξει; Υ.Γ. Ας απαντήσει καποιος που να εχει πιασει στα χερια του νοκια με χαρτες...Ευχαριστώ!!!!! Oχι δεν θελει ιντερνετ μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Όχι, δε χρειάζεται να συνδέεσαι απο το κινητό σου. Το χρησιμοποιείς σαν ένα κανονικό gps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Αυτό που θες είναι το Nokia MapLoader http://www.nokia.gr/support/software/maps/download Που κάνεις pre-download τα maps στο τηλέφωνο σου αντί να τα κατεβάζεις on-the-fly και να χρεώνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.