Προς το περιεχόμενο

Teracopy και Windows 7

foukas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχω ακούσει για αυτό το πρόγραμμα (Teracopy - http://www.codesector.com/teracopy.php) ότι κάνει πιο γρήγορες αντιγραφές από τη native αντιγραφή του explorer. Το είχα δοκιμάσει σε Vista (που υποτίθεται έχουν αργή αντιγραφή) και είχα μείνει ευχαριστημένος.

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι όποτε χρειαζόταν άδεια (UAC) για αντιγραφή έβγαζε error επειδή δεν είχε άδειες, ενώ ο explorer σε ρωτούσε.

Τώρα που έχω Windows 7, αξίζει να το βάλω; Το έχει δοκιμάσει κανείς να δει αν κάνει διαφορά σε σχέση με τον κλασικό explorer;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γιατι στην αρχη και μεχρι να μεταφερθει το 1ο giga, η ταχυτητα ειναι στα 55-60 MB/s και μετα πεφτει στα 11-12 MB/s σταθερα μεχρι το τελος;

Δημοσ.

Επειδή το χρησιμοποιώ και εγώ το πρόγραμμα δεν μου κάνει πρόβλημα με την ταχύτητα αλλά όταν πάω να κάνω αντιγραφή πολλών αρχείων (πχ. 10000+) πετάει σφάλμα.

Το έχει πάθει κανείς σας? Με την προτελευταία έκδοση δεν έχω πρόβλημα

Δημοσ.

Κι εγώ φίλε μου το εγκατέστησα σε Windows 7 64bit για να κάνω κάποια backup σε δίσκους και μου κράσαρε αρκετά, μέχρι που το απεγκατέστησα...

Μπορείς να δεις και το total commander. Δεν υπόσχεται αύξηση της ταχύτητας αντιγραφής, αλλά είναι πολύ αξιόπιστο γενικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...