foukas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Παιδιά, έχω ακούσει για αυτό το πρόγραμμα (Teracopy - http://www.codesector.com/teracopy.php) ότι κάνει πιο γρήγορες αντιγραφές από τη native αντιγραφή του explorer. Το είχα δοκιμάσει σε Vista (που υποτίθεται έχουν αργή αντιγραφή) και είχα μείνει ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι όποτε χρειαζόταν άδεια (UAC) για αντιγραφή έβγαζε error επειδή δεν είχε άδειες, ενώ ο explorer σε ρωτούσε. Τώρα που έχω Windows 7, αξίζει να το βάλω; Το έχει δοκιμάσει κανείς να δει αν κάνει διαφορά σε σχέση με τον κλασικό explorer;
ipso33 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Γιατί δεν απενεργοποιουσες το UAC. Εμένα μου δούλευε σε Vista και μου δουλεύει σε 7 χωρίς πρόβλημα.
Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Το εχω στα 7 64-bit. Μια χαρα δουλευει και πολυ γρηγορο.
Luxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατι στην αρχη και μεχρι να μεταφερθει το 1ο giga, η ταχυτητα ειναι στα 55-60 MB/s και μετα πεφτει στα 11-12 MB/s σταθερα μεχρι το τελος;
koslibpro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καποιος, κατι;; Αυτο υποψιαζομαι πως εχει να κανει με το συστημα σου,γιατι σε εμενα πχ ποτε δεν γινεται αυτο..
Luxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 τιποτα με τις ρυθμισεις δε παιζει; Δλδ εσενα δεν αυξομειωνεται ποτε η ταχυτητα;
pagratios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή το χρησιμοποιώ και εγώ το πρόγραμμα δεν μου κάνει πρόβλημα με την ταχύτητα αλλά όταν πάω να κάνω αντιγραφή πολλών αρχείων (πχ. 10000+) πετάει σφάλμα. Το έχει πάθει κανείς σας? Με την προτελευταία έκδοση δεν έχω πρόβλημα
donkarlos13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ φίλε μου το εγκατέστησα σε Windows 7 64bit για να κάνω κάποια backup σε δίσκους και μου κράσαρε αρκετά, μέχρι που το απεγκατέστησα... Μπορείς να δεις και το total commander. Δεν υπόσχεται αύξηση της ταχύτητας αντιγραφής, αλλά είναι πολύ αξιόπιστο γενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.