Προς το περιεχόμενο

DAV-DZ300 reset settings

el07694

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα DVD Home Theatre DAV-DZ300 της Sony

Άλλαξα σε RGB το output της εξόδου της εικόνας και έχασα την εικόνα από την τηλεόραση.

Καμιά καλή ιδέα για το πως μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις;

Στο manual λέει έναν τρόπο αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι..

Άλλες ρυθμίσεις πρέπει να έκανα reset..Πήρα τηλέφωνο τεχνικό της Sony και μου είπε να τον βγάλω απο την μπρίζα κανα μισάωρο...Ούτε αυτό βοήθησε...

Γενικά δεν έχω κάποια βοηθητική οθόνη ώστε να μοντουλάρω το σύστημα απο εκεί///:cry:

Τεσπα, any help?

Δημοσ.

Δοκίμασε να πάς στο μενού που αλλάζεις τις ρυθμίσεις από μνήμης.

Δηλαδή πάτα το 1ο κουμπί, μετά 2 φορες το βελάκι κτλ... ασχέτως αν δεν βλέπεις τίποτα στην οθόνη.

Δημοσ.

Το δοκίμασα αρκετές φορές...

Άσε που οι φώτο που έχει στο μανουαλ δεν είναι ακριβώς αυτές που μου είχε βγάλει όταν έκανα την χαζομάρα...Anyway, αυτό προσπαθώ τώρα

---------- Προσθήκη στις 21:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:09 ----------

Σκέφτηκα το εξής: το pc μου διαθέτει ειδική κάρτα γραφικών με υποδοχή video in.Αλλά δεν ξέρω ούτε πως να το συνδέσω με το dvd ούτε αν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα μετά για να το δω στο pc..ξέρει κανείς τι παίζει;

---------- Προσθήκη στις 21:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:23 ----------

Να φανταστείτε δεν ξέρω αν τα windows 7 έχουν αναγνωρίσει την συγκεκριμένη κάρτα...(Η οποία είναι Pinnacle)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...