mbil87 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Κανείς από Θεσσαλονίκη (Τούμπα, Τριανδρία...) με On Telecoms, Vivodi ή Forthent να μου πεις εντυπώσεις...;;
vumba Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Από τούμπα κοντά στο γήπεδο μένω με Forthnet από θέμα ταχύτητας γύρο στα 6-7. Για το λόγο του αληθές δεν είμαι ευχαριστημένος από την Forthnet και θα πάω στην Hol ( περιμένω δηλαδή για μια αίτηση που έκανα ) που τηλεφώνικα μου είπαν ότι είμαι γύρο στα 400-500 μέτρα μακριά από το κέντρο και θα έχω περίπου την διπλάσια ταχύτητα ! Μίλα με της εταιρία που σε ενδιαφέρουν και μίλα με κάποιο συνοικιακό Internet Cafe για να δεις και να συγκρίνεις !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 vumba, στο ίδιο Αστικό Κέντρο που βρίσκονται τα dslam της Forthnet βρίσκονται και τα dslam της HOL, οπότε βάση απόστασης μεγαλύτερο συγχρονισμό δεν πρόκειται να δεις... mbil87, έχεις τώρα adsl? αν ναι τότε ρίξε μια τα στατιστικά της γραμμής που λέει το router σου
mbil87 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 thanks vumba. Δεν έχω ThReSh. Μόλις μετακόμισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.