nickarmy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 θέλω να βάψω τις ακτίνες που είναι μέσα στη σκουριά (έριξα αντισκουριακό αλλά δεν 'εγιναν πολλά) , σκέφτομαι για μαύρο σπρέι που μπορώ να βρω . Ξέρω οτι επειδή υπάρχει σκουριά το χρώμα θα φύγει σχετικά γρήγορα αλλά δεν με πολυπειράζει
De@th L0rd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Πάρε καινούριες ζάντες. Χρηματική διαφορά αμελητέα για το αποτέλεσμα.
nickarmy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 το σχέδιο της ζάντας είναι ωραίο γιαυτό θέλω να τη κρατήσω, πώς θα γνωρίζω αν μπορώ να αλλάξω μόνο ακτίνες ?
traganeus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Γίνεται να αλλάξεις σε όλες τις ζάντες. Τώρα αν θες να πειραματηστείς, πάρε λίγο γυαλόχαρτο και τρίψτες λίγο. Μετά πάρε ένα σπρέι αστάρι ρίχτους μια και μετά ρίξε και με το μαύρο σπρέι. Προσωπικά αν δεν ήταν κανα καινούργιο ποδήλατο και το είχα έτσι για μια απλή βολτούλα θα τις έβαφα άνετα. Πολυ πιο φτηνά θα σου βγεί. Λιγότερο απο 10€ που κάνουν τα 2 σπρέι.
nickarmy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 το ποδήλατο είναι παλιό αλλά είναι mountain bike με σκελετό αλουμινίου και καινούργια φρένα,λάστιχα και έτσι είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά οι ακτίνες είναι χάλια (γιαυτό άνοιξα το τοπικ περι βαφής) ΄κοίταξα λίγο για ακτίνες και οι τιμες είναι υποφερτές βρήκα αυτές http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=50787 αλλά είναι για bmx !!! αν βρει κάποιος άλλες ας πει (το λάστιχο είναι 26χ1,95)
PCharon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Εγώ τη σκουριά την έβγαζα τρίβοντάς τες με ένα πολύ λεπτό σύρμα τριψίματος (ΟΧΙ αυτό το χοντρό που είναι για κατσαρόλες, υπάρχει ένα πολύ λεπτό), οπότε γίνονταν σαν καινούργιες με μέτριο κόπο. Επίσης κάποτε τυχαία είχα ανακαλύψει κάτι κουλό. Είχα ένα μπουκαλάκι με γυαλιστικό χρώμα που χρησιμοποιείται στο μοντελισμό και κάπως μου ήρθε κι έβαψα μια επιφάνεια μεταλλική με σκουριές. Μετά 2-3 μέρες που στέγνωσε πήγα και το έξυσα λίγο με το νύχι μου και ανακάλυψα πως έφευγε πολύ εύκολα από το μέταλλο αφαιρώντας ταυτόχρονα και τη σκουριά! Κάποια χημική αντίδραση γινόταν με το συγκεκριμένο, προφανώς.
poedeer7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 καινουριες ποιοτικες ακτινες και μετα ακτινολογηση πλησιαζουν το κοστος συνηθισμενης ζαντας για Mtb για φυσιολογικη χρηση....αν δεν εχει σπασει καμια εγω δε θα ασχολιομουν και θα τις εβαφα απλα....
Herculess Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 φίλε για τη σκουρια δοκίμασε coca cola ή λεμόνι. Αν μπορείς να αφήσεις και τις ακτίνες ένα βράδυ μέσα σε αυτά ακόμα καλύτερα. Βέβαια αν έχει προχορήσει πολύ η σκουρια, τότε με βάψιμο και είσαι οκ!
nickarmy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 αν σου πω οτι δεν βρίσκω το χρώμα ... ---------- Προσθήκη στις 17:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:46 ---------- φίλε για τη σκουρια δοκίμασε coca cola ή λεμόνι. Αν μπορείς να αφήσεις και τις ακτίνες ένα βράδυ μέσα σε αυτά ακόμα καλύτερα. Βέβαια αν έχει προχορήσει πολύ η σκουρια, τότε με βάψιμο και είσαι οκ! έχει μπόλικη ... (ποιο πολλά θα χρειαστώ για να βάλω σε μια λεκάνη κοκα κόλα απο το να πάρω καινούργιες ) όχι δεν έχω σπάσει καμία βρήκα αυτό http://www.auto-xrisafis.gr/customer/product.php?productid=16853&cat=432&page=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.