Προς το περιεχόμενο

Centurion

whiteNinja

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

centurion-movie-poster.jpg

Περίληψη

Η ταινία μάς μεταφέρει στο 117 μ.Χ. Την περίοδο εκείνη, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκτείνεται από την Αίγυπτο ως την Ισπανία και ανατολικά μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα. Στη βόρεια Βρετανία όμως, εμπόδιο στις αδυσώπητες κατακτήσεις στέκεται η μοχθηρή δράση ενός άπιαστου εχθρού: της άγριας φυλής των Πίκτων. Μια ομάδα Ρωμαίων στρατιωτών αγωνίζεται για την επιβίωσή της, μετά από μια ολέθρια μάχη. Ο Κουίντους, ο μοναδικός επιζών από μια επιδρομή των Πίκτων σε ένα ρωμαϊκό φρούριο, κατευθύνεται βόρεια με τη θρυλική 9η Λεγεώνα του στρατηγού Βιρίλους. Σκοπός τους; Να εξαφανίσουν τους Πίκτες από προσώπου γης και να καταστρέψουν τον επικεφαλή τους, Γκόρλακον.

http://www.imdb.com/title/tt1020558/

Δημοσ.

δεν ήταν και άσχημο αν και περίμενα πολύ περισσότερες grand scale μάχες και λιγότερο τρέξιμο πάνω κάτω, επίσης ήταν τελείως anti-climactic η τελική μάχη.

Ο Αρθούρος που τον έχουν ως ρωμαίο με τον Clive Owen ήταν πολύ πιο ωραίο σε ανάλογο ύφος.

Δημοσ.

Πολυ καλη ταινια.Αν ειχε πιο γνωστο cast σιγουρα θα γινονταν blockbuster

P.S. Εχει αρκετες μαχες με πολυ αιμα,πολλους ακρωτηριασμους,πολλους αποκεφαλισμους σε σημειο υπερβολης

Δημοσ.

Καλα πολυ καλη δεν την λες αλλα εχουμε δει και χειροτερες.Γενικα για το budget της ηταν μια μετρια ταινια.Μου φανηκε καπως "μιση" δλδ σαν να μην ολοκληρωθηκε.Τεσπα τουλαχιστον δεν χασαμε τον χρονο μας.:o

P.S. Aυτη τη μουγκη που την εχω πετυχει?

edit: Στις ειδησεις του star.:lol:

Δημοσ.

εχωντας δει εκεινη την παπαριτσα του μαρσαλ, το doomsday, μαλλον πολυ καλυτερη απο οτι περιμενα, μια και ουσιαστικα ειναι η ιδια ταινια απλα με ρωμαιους αντι postapocalyptic...

Δημοσ.

παιδια οταν ο πρωταγωνιστης δραπετευει στην αρχη της ταινιας απο τους πικτς, δεν καταλαβα πως τα καταφερε...ξαφνικα τον δειχνει να τρεχει χωρις να δειξει πως δραπετευσε... κατα τα αλλα καλη ταινια...6αρακι απο εμενα

Δημοσ.

παιδια οταν ο πρωταγωνιστης δραπετευει στην αρχη της ταινιας απο τους πικτς, δεν καταλαβα πως τα καταφερε...ξαφνικα τον δειχνει να τρεχει χωρις να δειξει πως δραπετευσε... κατα τα αλλα καλη ταινια...6αρακι απο εμενα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ας το ξεθάψω... Τυχαία την είδα, για να σκοτώσω την ώρα μου, αλλά με κέρδισε από τα πρώτα 15 λεπτά.

Εξαιρετικά low budget, τα εφέ φαίνονταν πολύ ψεύτικα και άγνωστοι σε εμένα ηθοποιοί (και οι περισσότεροι όχι πολύ καλοί), αλλά συνολικά πολύ-πολύ καλή. Πέρα από τα οφθαλμοφανή μηνύματα περί πολέμου, πολιτικών παιχνιδιών κτλ κτλ, πιο πολύ μία ταινία επιβίωσης ήταν, παρά ένα ιστορικό έπος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...