whiteNinja Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Περίληψη Η ταινία μάς μεταφέρει στο 117 μ.Χ. Την περίοδο εκείνη, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκτείνεται από την Αίγυπτο ως την Ισπανία και ανατολικά μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα. Στη βόρεια Βρετανία όμως, εμπόδιο στις αδυσώπητες κατακτήσεις στέκεται η μοχθηρή δράση ενός άπιαστου εχθρού: της άγριας φυλής των Πίκτων. Μια ομάδα Ρωμαίων στρατιωτών αγωνίζεται για την επιβίωσή της, μετά από μια ολέθρια μάχη. Ο Κουίντους, ο μοναδικός επιζών από μια επιδρομή των Πίκτων σε ένα ρωμαϊκό φρούριο, κατευθύνεται βόρεια με τη θρυλική 9η Λεγεώνα του στρατηγού Βιρίλους. Σκοπός τους; Να εξαφανίσουν τους Πίκτες από προσώπου γης και να καταστρέψουν τον επικεφαλή τους, Γκόρλακον. http://www.imdb.com/title/tt1020558/
yannis27gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Έπος... Χαχααχ, θα το δω μάλλον, τουλάχιστον από τέτοιες ταινίες ξέρεις τι να περιμένεις και συνήθως το παίρνεις.
Dosas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 δεν ήταν και άσχημο αν και περίμενα πολύ περισσότερες grand scale μάχες και λιγότερο τρέξιμο πάνω κάτω, επίσης ήταν τελείως anti-climactic η τελική μάχη. Ο Αρθούρος που τον έχουν ως ρωμαίο με τον Clive Owen ήταν πολύ πιο ωραίο σε ανάλογο ύφος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 μετριότατο στην καλύτερη των περιπτώσεων...
NOMIKOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Προσωπικά μου άρεσε αρκετά,με αρκετή δράση ,αν και περίμενα τους Πίκτες με περισσότερη δερματοστιξία.
salamalekum Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 έχει καλές μάχες? σφαγές? δε θέλουμε άλλο μπλαμπλα σε τέτοιες ταινίες
mrfan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Πολυ καλη ταινια.Αν ειχε πιο γνωστο cast σιγουρα θα γινονταν blockbuster P.S. Εχει αρκετες μαχες με πολυ αιμα,πολλους ακρωτηριασμους,πολλους αποκεφαλισμους σε σημειο υπερβολης
SteveAngello Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Καλα πολυ καλη δεν την λες αλλα εχουμε δει και χειροτερες.Γενικα για το budget της ηταν μια μετρια ταινια.Μου φανηκε καπως "μιση" δλδ σαν να μην ολοκληρωθηκε.Τεσπα τουλαχιστον δεν χασαμε τον χρονο μας. P.S. Aυτη τη μουγκη που την εχω πετυχει? edit: Στις ειδησεις του star.
FarCry Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο διαβαζοντας τον τιτλο....:lol: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=szjcCB8m3G8[/ame]
xavier Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 εχωντας δει εκεινη την παπαριτσα του μαρσαλ, το doomsday, μαλλον πολυ καλυτερη απο οτι περιμενα, μια και ουσιαστικα ειναι η ιδια ταινια απλα με ρωμαιους αντι postapocalyptic...
hexenlord Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Εντελως υποκειμενικες οι αποψεις αλλα το ντουμσντει ηταν και γαμω τις τανιες...
tolisrx8 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 παιδια οταν ο πρωταγωνιστης δραπετευει στην αρχη της ταινιας απο τους πικτς, δεν καταλαβα πως τα καταφερε...ξαφνικα τον δειχνει να τρεχει χωρις να δειξει πως δραπετευσε... κατα τα αλλα καλη ταινια...6αρακι απο εμενα
tolisrx8 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 παιδια οταν ο πρωταγωνιστης δραπετευει στην αρχη της ταινιας απο τους πικτς, δεν καταλαβα πως τα καταφερε...ξαφνικα τον δειχνει να τρεχει χωρις να δειξει πως δραπετευσε... κατα τα αλλα καλη ταινια...6αρακι απο εμενα
Voodooman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ας το ξεθάψω... Τυχαία την είδα, για να σκοτώσω την ώρα μου, αλλά με κέρδισε από τα πρώτα 15 λεπτά. Εξαιρετικά low budget, τα εφέ φαίνονταν πολύ ψεύτικα και άγνωστοι σε εμένα ηθοποιοί (και οι περισσότεροι όχι πολύ καλοί), αλλά συνολικά πολύ-πολύ καλή. Πέρα από τα οφθαλμοφανή μηνύματα περί πολέμου, πολιτικών παιχνιδιών κτλ κτλ, πιο πολύ μία ταινία επιβίωσης ήταν, παρά ένα ιστορικό έπος.
marantonis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Εντελως υποκειμενικες οι αποψεις αλλα το ντουμσντει ηταν και γαμω τις τανιες... Βλεποταν αλλα απο ενα σημειο και μετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.