anta_n Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Το είδα κι εγώ, αυτό που λες και μου φαίνεται παράξενο. Τελευταία έχω παρατηρήσει κάποια προβλήματα, αλλά όχι αυτό το χάλι που αναφέρεται στο συγκεκριμένο φορουμ. Πιστεύω ότι υπάρχει μια δόση υπερβολής εκεί, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 είτε επηρέαζει πολύ ή λίγο κάποιο συνδρομητή δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ΤΡΑΓΙΚΟ να πέφτουν τόσο εύκολα τα links... ας μην αναφέρουμε ότι κόπηκε 2 φορές εντός 5 ημερών μέσα στο καλοκαίρι οπτική ίνα με αποτέλεσμα να σέρνεται ΟΛΗ η Ελλάδα για κάνα 5-6ωρο το λιγότερο...
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 είτε επηρέαζει πολύ ή λίγο κάποιο συνδρομητή δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ΤΡΑΓΙΚΟ να πέφτουν τόσο εύκολα τα links... ας μην αναφέρουμε ότι κόπηκε 2 φορές εντός 5 ημερών μέσα στο καλοκαίρι οπτική ίνα με αποτέλεσμα να σέρνεται ΟΛΗ η Ελλάδα για κάνα 5-6ωρο το λιγότερο... welcome to greece!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.