nionios14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 εγω με τν forthnet που μπενω μπενω κανονικα στο ftp... ενω στην ΟΝ αν βαλω πολλα αρχεια σε binary mode μετα δεν με βαζει καθολου....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ξαναλέω, έχω γνωστό με On Telecoms που χρησιμοποιεί FTP και δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο... τι εννοείς? Αν εχει κλειδωμενα ρουτερ κτλ Το ftp ειναι αμα κατεβαζεις απο ftp servers?Αν ναι δεν με πολυενδιαφερει καθως κατεβαζω με rapidsahre.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 όχι δεν έχει κλειδωμένο router ο ΟΤΕ...
nionios14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Αν εχει κλειδωμενα ρουτερ κτλΤο ftp ειναι αμα κατεβαζεις απο ftp servers?Αν ναι δεν με πολυενδιαφερει καθως κατεβαζω με rapidsahre. εγω λεω οταν ανεβαζεις σε ftp οτι σε μπαναρει!!...(εαν εχεις σελιδα ανεβαζεις στον ftp)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 οταν λες ,εναν εχω σελιδα τι ενοεις?Αμα ανεβασω σε rapidshare με μπαναρει?Αποτι βλεπω ο παροχος που τα εχει ολα ειναι ο Οτε.Στην ον ειναι 2 mbit upload ,ετσι?Στην κονεεχ 1 μονο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 τα 2mbit upload χρεώνονται extra 10 euro... ο ΟΤΕ δεν έχει καν επιλογή για 2mbit μέχρι στιγμής στα home πακέτα, μόνο Forthnet & On
nionios14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 οχι στο rapidshare δεν μπαναρει...ειναι 2 mbit upload εφοσον το ζητησεις εσυ απο μονοι τους 1 σου δινουν....αλλα αν χρησιμοποιεις upload βαλτο!!! και η conn-x στα bussines πακετα δινουν 2 mbps! ---------- Προσθήκη στις 16:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:29 ---------- τα 2mbit upload χρεώνονται extra 10 euro... ο ΟΤΕ δεν έχει καν επιλογή για 2mbit μέχρι στιγμής στα home πακέτα, μόνο Forthnet & On οχι απο οτι ενημερωθηκα προσφάτα σε @work δινουν 2 Mbps Upload!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 και η conn-x στα bussines πακετα δινουν 2 mbps!οχι απο οτι ενημερωθηκα προσφάτα σε @work δινουν 2 Mbps Upload!! http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3535845&postcount=21 στο site άλλα γράφει πάντως...
nionios14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ναι εμενα σου ξαναλεω και εδω οτι μου ειπαν οτι βγαζουν και με 2 mbps στο τηλ!!! σε conn-x@work τωρα δεν θυμαμαι αν μ λεγανε για το startup ι για το office δεν ειμαι σιγουρος!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Εγω θα πηγαινα κατευθειαν σε ον τελεκομ ,μιας και δινει διεθνης κλησεις αλλα με εκοψε λογω του κλειδωμενου ρουτερ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ναι εμενα σου ξαναλεω και εδω οτι μου ειπαν οτι βγαζουν και με 2 mbps στο τηλ!!! σε conn-x@work τωρα δεν θυμαμαι αν μ λεγανε για το startup ι για το office δεν ειμαι σιγουρος!! και πάλι ακόμα και αν ισχύει δεν είναι "home" πακέτα που ανέφερα πιο πάνω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 αλλα με εκοψε λογω του κλειδωμενου ρουτερ. QOS & Firewall έχουν κλειδωμένο, αλλά όπως είπα βάζεις άλλο δικό σου που είναι ξεκλείδωτο και καθάρισες...κανένας περιορισμός
anta_n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εγώ έχω χαθεί. Πως φτάσαμε στα επαγγελματικά πακέτα; Ο άνθρωπος στην αρχή ρωτούσε για απλό Internet και να φύγει από τα 2mbit του OTE. Πότε προέκυψαν τα 2 mb upload? Δεν ξέρω για την απαίτηση αυτή, αλλά για απλό adsl (με 1mbit upload), εγώ είμαι σε forthnet εδώ και κάποια χρόνια και είμαι μια χαρά. Ξέρω ότι τώρα παίζει και προσφορά για το economy στο οποίο είμαι κι εγώ, οπότε και για λόγους κόστους, αλλά και επειδή δεν έχω προβλήματα, το συνιστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 τα κυκλώματα της Forthnet με εξωτερικό πέφτουν με το παραμικρό, από τις 23/6 μέχρι τώρα έχουν πέσει καμιά 30αρια φορές σύμφωνα με άτομα στο adslgr.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.