hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ναι αλλα ποσο σου κατεβασει το download ?? αυτο δεν μας το πες..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Τελικα μπορω να κανω στο ρουτερ οτι θελω?Να αλλαζω usenrmae να ανοιγ ω πορτες κτλ η με εμποδιζει η ON
hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 δεν ξερω τι γινεται σημερα..αλλα απο οτι εχω δει..ναι..σε εμποδιζει η on..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ναι αλλα ποσο σου κατεβασει το download ?? αυτο δεν μας το πες.. ανάλογα με την γραμμή, άλλοι χάνουν περισσότερο άλλο λιγότερο, άσε που αν σε νοιάζουν τα pings για online gaming δεν σε ενδιαφέρει ο συγχρονισμός. Παρεπιπτόντως στην On Telecoms αλλάζεις όποτε θες την γραμμή από Interleave σε Fastpath και το αντίστροφο από την MyOn Page... Τελικα μπορω να κανω στο ρουτερ οτι θελω?Να αλλαζω usenrmae να ανοιγ ω πορτες κτλ η με εμποδιζει η ON αυτά αν θυμάμαι καλά μπορείς, αλλά αν θες παίζεις με άλλο router και καθαρίζεις γενικότερα...έτσι και αλλιώς αυτό που δίνει η On δεν είναι και κάτι σπουδαίο
hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 σου δινει ομως η ον τα στοιχεια της συνδεσης σου...?? εσυ μιλας εκ πειρας ?? εχεις ον ? ---------- Προσθήκη στις 15:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:29 ---------- δηλαδη σε αναγκαζει να πας να αγορασει ενα αλλο router...omgggggggg !!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 τι εννοείς τα στοιχεία της σύνδεσής σου? όχι δεν έχω On ακόμα, προς το τέλος του μήνα θα έχω πάει... δεν με αναγκάζει να πάω να αγοράσω άλλο router, θα παίξω με αυτό που έχω ήδη από την Forthnet ή με κάποιο καλύτερο που έχω αγοράσει...
hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 username/pass..κανονικα δεν τα βλεπεις σε ενα router τις pirelli(ON) που ειχε πεσει στα χερια μου..αν θυμαμαι καλα δεν σε αφηνε να πειραξεις τιποτα.. ---------- Προσθήκη στις 15:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:31 ---------- τωρα με τι εισαι ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 η On δεν δίνει πλέον Pirelli... τώρα είμαι με την φανταστρουμφική Forthnet...
hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 χαχαχαχα..και γω..τι δινει αραγε ? κανενας με ON ρε παιδια !?!?!??!?!?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 πλέον νομίζω πως δίνει ZTE...
hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν εχουν κανει και εκει την ιδια λογικη..γενικα παντως ολο και ποιο πολυ το γιρνανε σε δικα τους συμφωνημενα με εταιριες αγνωστου προελευσεως ρουτερ και full παραμετροποιημενα και κλειδωμενα απο αυτους..οπως το zte νομιζω που δινει η connx..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 port forward πάντως ξέρω ότι μπορείς να κάνεις εδώ και καιρό ακόμα και με τα "κλειδωμένα" routers της On και username & password της σύνδεσης αλλάζεις από το MyOn Page τώρα να θες να είναι τελείως ξεκλείδωτο βάζεις δικό σου και καθάρισες όπως έγραψα και παραπάνω, έτσι κι αλλιώς η πλειοψηφία των routers που δίνουν οι ISPs δεν είναι κάτι το αξιόλογο...
nionios14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 μην παραπληροφορείτε τον κόσμο, όπου είναι τα dslam της Forthnet (στην κάθε περιοχή) είναι και τα dslam των υπόλοιπων providers και του ΟΤΕ... δλδ αν η γραμμή δεν έχει πρόβλημα θα συγχρονίζετε πάνω κάτω στα ίδια με όποιον ISP και να είστε... ---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:57 ---------- πόσο είναι το attenuation που έχεις τώρα? ---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:58 ---------- ahem, κάτι λάθος κάνουν οι φίλοι σου...έχω και εγώ γνωστούς που έχουν FTP και δεν έχουν κανένα πρόβλημα ειναι στην οντελεcom το ftp μπαναρετε και αν δεν περασουν 2-3 μερες δεν φτιαχνει...ρωτηστε και αλλους!!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ο οτε ειναι τελειως ελευθερος ,ετσι? ---------- Προσθήκη στις 15:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:49 ---------- ειναι στην οντελεcom το ftp μπαναρετε και αν δεν περασουν 2-3 μερες δεν φτιαχνει...ρωτηστε και αλλους!!! Τι ειναι το ftop και για ποιο λογο μπαναρετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ειναι στην οντελεcom το ftp μπαναρετε και αν δεν περασουν 2-3 μερες δεν φτιαχνει...ρωτηστε και αλλους!!! ξαναλέω, έχω γνωστό με On Telecoms που χρησιμοποιεί FTP και δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο... Ο οτε ειναι τελειως ελευθερος ,ετσι? τι εννοείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.