SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Πηρα την ον και μου ειπε οτι θα απεχω απο το dslam περιπου 300 μετρα .Ειναι πολυ λιγα τους ειπα και μου ειπαν οτι θα κλειδωνω στα 15 περιπου.Πως γινετε να κλειδωνω μονο στα 15?
georgalasg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 καλημερα Εχω 1,5 χρόνο ιντερνετ με fothnet. μενω Καλαματα Τα θετικα Δε μου εχει κοπει σχεδον ποτε το ιντερνετ. Δυο τρεις φορες απο 3 λεπτα μονο. Ειναι αρκετα γρηγορο Τα αρνητικα Πρεπει να εχεις γαϊδουρινή υπομονη. Θα σου πρηξουν τα... σηκωτια... Εκανα αιτηση (6 φορες) για αλλαγη στοιχειων συνδεσης. Απο εμενα στη γυναικα μου. Καθε φορα μου λεγανε ενταξει στον επομενο λογαριασμο θα σας ερθει στο ονομα της γυναικας σας. Βαλτε 6 φορες επι 2 μηνες (καθε διμηνο πληρωνεις) = 12 μηνες για να μου αλλαξουν το ονομα. Τωρα εχει αλλαχθει. ΑΛΛΑ , επειδη τους ειχα πει οτι δε σας ξαναπληρωνω αν δεν αλλαχθει (και πληρωσα τα χρωστουμενα με το ονομα της γυναικας μου) τωρα μου ερχεται λογαριασμος με οφειλες. Τους παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι εχουν κανει λάθος και να μη δωσω σημασια γιατι στους υπολογιστες τους φαινεται οτι ολα είναι μια χαρα.... Μεχρι που μου κοβουν τη συνδεση γιατί εχω οφειλες... Την επομενη μερα βεβαια, με ξανασυνδεσαν (μετα απο 10 τηλέφωνα) Μετα απο δυο μηνες το ιδιο πραγμα . Μου το ξανακοψαν... Ε οπου να ναι περιμενω . Ηδη μου ηρθε μηνυμα στο κινητο για ανεξοφλητους λογαριασμούς... Συμπερασμα.... Μια χαρα ιντερνετ αλλα απο υπηρεσίες ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μην βαλεις forthnet,, αν δεν εισαι κοντα στο dslam γιατί δεν θα σου ερχετε ουτε 1 Mbps σου συνιστω να βαλεις on telecoms εαν δεν χρησιμοποιεις FTP μην παραπληροφορείτε τον κόσμο, όπου είναι τα dslam της Forthnet (στην κάθε περιοχή) είναι και τα dslam των υπόλοιπων providers και του ΟΤΕ... δλδ αν η γραμμή δεν έχει πρόβλημα θα συγχρονίζετε πάνω κάτω στα ίδια με όποιον ISP και να είστε... ---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:57 ---------- Πηρα την ον και μου ειπε οτι θα απεχω απο το dslam περιπου 300 μετρα .Ειναι πολυ λιγα τους ειπα και μου ειπαν οτι θα κλειδωνω στα 15 περιπου.Πως γινετε να κλειδωνω μονο στα 15? πόσο είναι το attenuation που έχεις τώρα? ---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:58 ---------- εννοω οτι εαν εχεις ftp σου bannarei την ip του υπολογιστη και δεν μπορέις να μπεις ουτε στην σελιδα σου ουτε τιποτα, εχω κατι φιλους που την εχουν πατησει γιαυτο στο λεω... ahem, κάτι λάθος κάνουν οι φίλοι σου...έχω και εγώ γνωστό που έχει FTP και δεν έχει κανένα πρόβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ΑΝ η γραμμή δεν έχει πρόβλημα κανονικά θα πρέπει να παίζεις πάνω από 20-21mbit... από ότι είδα σε άλλο post σου στη Forthnet που είσαι τώρα έχεις και 12db SNR, που σημαίνει ότι είχες αποσυνδέσεις...
hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Η ον δινει διεθνης?Αν ειναι φευγω εκειΣτο site λεει οτι εχει Aπεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά σταθερά Μαλλον η υπαλληλος δεν ηξερε ε ναι αυτο μου πε και αυτη...ΜΟΝΟ για ΕΘΝΙΚΑ σταθερα !!! αστικα και υπεραστικα ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..δεν λενε ψεμματα..υπεραστικα εκτος ελλαδας=+7€ !!! loooooooooooooooooooooooooooooool !! το λεει και στο site..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 τα υπεραστικά εκτός Ελλάδας λέγονται ΔΙΕΘΝΗ, όλοι οι ISPs όταν γράφουν για υπεραστικές εννοούν ΠΑΝΤΑ εντός Ελλάδας πράγμα λογικό μιας και στην καθημερινότητα αυτό ισχύει...
hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 οαου ....τι μαθαινει κανεις...το ξερω ρε φιλε..αυτο λεω και γω..ετσι ομως οπως το λεει ο οτες παραπλανει τον κοσμο..αν δεν ρωτησεις την πατησες ! ακου εκει "ΕΘΝΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΑ" π@π@ριες του οτε.. διαβαστε το 1ο κουτακι να καταλαβετε http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=138 ---------- Προσθήκη στις 14:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:02 ---------- και το ολοι οι ISP's το εννοουν δεν ισχυει..πρεπει παντα να αποκρυπτογραφουμε το τι γραφουν..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Της ον ειναι κλειδωμενο το ρουτερ τελικα ή οχι?Αν ειναι φευγω για εκει.Μου ειπαν οτι απεχω 300 μετρα παο το dslam.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 διαβαστε το 1ο κουτακι να καταλαβετεhttp://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=138 αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στο πρώτο κουτάκι δεν αναφέρει πουθενά ΔΙΕΘΝΕΙΣ, άρα το πακέτο περιλαμβάνει μόνο κλήσεις εντός Ελλάδας...ΑΠΛΟ ΟΛΟΙ οι ISPs αναγράφουν τις κλήσεις προς εξωτερικό ως ΔΙΕΘΝΕΙΣ όχι ως υπεραστικές, αν εσύ αυτό δεν το γνωρίζεις δεν σου φταίει κανείς... ---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:30 ---------- Της ον ειναι κλειδωμενο το ρουτερ τελικα ή οχι?Αν ειναι φευγω για εκει.Μου ειπαν οτι απεχω 300 μετρα παο το dslam. τα 12db attenuation που έχεις αντιστοιχούν σε πάνω από 300 μέτρα απόσταση (γραμμής και όχι ευθείας) από το Αστικό Κέντρο της περιοχής σου στο οποίο υπάρχουν dslams ΟΛΩΝ των ISPs όχι μόνο της On Telecoms... Της ον ειναι κλειδωμενο το ρουτερ τελικα ή οχι? στην On Telecoms δεν είναι απαραίτητο πλέον να παίζεις με το δικό της router...
hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ok συνεννοηθηκαμε...οποιος θελει να με ρωτησει για τα "κλειδωμενα ρουτερς της On" ας μου στειλει πμ..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Με λιγα λογια ολα τα dslam ειναι τα ιδια?Ειναι μονο ενα dslam και το μοιραζοντε ολες οι εταιρεις?Αν ναι τοτε δεν θα δω διαφορα με τις αλλες εταιρεις παρα μονο στα ping
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 με λίγα λόγια όλα τα dslam μιας περιοχής βρίσκονται στο ίδιο κτήριο, οπότε η απόσταση από το κάθε σπίτι δεν αλλάζει σε όποιον ISP και να πας...
hammerd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ε για αυτο το καταραμενο ping γινεται η φασαρια..μονο ο οτες εχει το χαμηλοτερο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 και η On Telecoms σε fastpath έχει μια χαρά pings...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.