Προς το περιεχόμενο

forthnet 2play:θελω την γνωμη σας!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους!!εχοντας βαρεθει πλεον την παλια συνδεση μου στον οτε (ondsl kit 2 mbps) σκεφτομαι τωρα να μετακομισω στη forthnet.θα ηθελα να ρωτησω αν οντως αξιζει αυτο το προγραμμα κι αν εχει τυχον προβληματα τα οποια οφειλω να γνωριζω.το προγραμμα προσφερει:

κλησεις:

Απεριόριστα σε σταθερά σε όλη την Ελλάδα

Απεριόριστα σε σταθερά σε 43 χώρες

60'/μήνα προς εθνικά κινητά

ιντερνετ:

Απεριόριστο broadband ADSL έως 24Mbps

Ασύρματη πρόσβαση σε όλα τα Forthnet HotSpot

με μια πρωτη ματια φαινεται πως αξιζει πολυ.να τονιζω οτι το ιντερνετ με ενδιαφερει κυριως.θα ημουν ευγνωμων σε οποιον προσφεροταν να με διαφωτισει.ευχαριστω εκ των προτερων.

φιλικα,

Γιωργος

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειμαι συνδρομητης ενα χρονο στην forthnet..

θα σου πω τα εξης..

1)Δεν εμεινα ποτε χωρις ιντερνετ,πολλες φορες ομως (περιπου 5 ωρες συνολο στο χρονο)

πηγαινε απελπιστικα αργα και δεν εμπαινε σε καποια sites..

πολλα εχουν υπωθει και εδω και σε αλλα forum αλλα γενικα τα προβληματα κρατησαν

απο 30 λεπτα ως 45 λεπτα ανα ημερα..σε εμενα τουλαχιστον..

2)Αθηνα - Αγια Παρασκευη συνηθως συγχρονιζα ατα 14.5Mbps..τωρα τελευταια στα 16mbps

και εκει γυρω ποτε κατω απο 16 ομως..

3)Τεχνικη υποστηριξη μου φανηκε αψογη χωρις να περιμενεις μια ωρα να ελευθερωθει καποιος

να σε εξυπηρετησει..και ευγενεστατοι ακομα και οταν τους τα ψιλοεχωνα..;)

4)Υσχυουν ολα αυτα που υποσχεται το πακετο με μια επιφυλαξη στο θεμα με τα Hotspots,

που απλα δεν ετυχε να χρειαστω να το δοκιμασω..ας μας πει καποιος που του φανηκε

χρησιμο..

αυτα τα ολιγα..ευχομαι να κανεις την καλυτερη επιλογη με οτι εσυ επιλεξεις..

Δημοσ.

3 χρονια στην fortnet.Δεν θα περασεις ασχημα αλλα ορισμενες φορες θα εχεις καποιοα προβληματα[ολες οι εταιρεις εχουν].Το ανρητικο της ειναι οτι ειναι χαλια στα παιχνιδια[δεν εχει καλα ping].Παντως ειναι πολυ καλη.Εγω αν ημουν στη θεση σου θα πηγαινα για οτε 24 ,με 45 ευρω τον μηνα[5 παραπανω],εσυ αποφασιζεις ομως[εγω φευγω αυριο και παω οτε]

Δημοσ.

κατσε ρε συ συμforthnetιτη..δλδ ο οτες δινει με 45€ 24αρα ιντερνετ και απεριοριστα αστικα υπεραστικα 43 χωρες και 60λ

κινητα ??? αν ειναι ετσι επειδη και γω θελω χαμηλο ping λογω battlefield 2, παω απο αυριο κατευθειαν !!

Δημοσ.

http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=138

45,50 ευρω

* Απεριόριστο Internet Conn-x έως 24 Mbps

* Aπεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά σταθερά

* 60 λεπτά κλήσεις προς εθνικά κινητά

* Δωρεάν ο εξοπλισμός

Απαραίτητη προϋπόθεση η 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία. Η τιμή περιλαμβάνει το πάγιο τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN), €15,25

Δημοσ.

ty man...παω δευτερα να το σιγουρεψω σε ενα οτεshop και βλεπουμε..τωρα δινω forthnet 41,24€

να δω τι θα μου πει και ο οτε..

Δημοσ.

Μην βαλεις forthnet,, αν δεν εισαι κοντα στο dslam γιατί δεν θα σου ερχετε ουτε 1 Mbps σου συνιστω να βαλεις on telecoms εαν δεν χρησιμοποιεις FTP

Δημοσ.

Φιλε για μένα που έχω Forthnet αν μένεις σε επαρχία ναι ... Ανενεις σε Μεγαλόπολη όχι γιατί θα μοιραζεσται παρά πολλοί την ίδια γραμμή και οι ταχύτητες θα είναι χαμηλές ...!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=138

45,50 ευρω

* Απεριόριστο Internet Conn-x έως 24 Mbps

* Aπεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά σταθερά

* 60 λεπτά κλήσεις προς εθνικά κινητά

* Δωρεάν ο εξοπλισμός

Απαραίτητη προϋπόθεση η 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία. Η τιμή περιλαμβάνει το πάγιο τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN), €15,25

τελικα πηγα ρωτησα και δεν δινουν μεσα στο πακετο και διεθνεις

υπεραστικες κλησεις...+7€ λενε ! αχαχαχαχαχα...μακρυα..

Δημοσ.

περασα απο ενα oteshop στου ζωγραφου και μου το ειπανε μεσα εκει...ακου εκει +7€ ...τσ τσ τσ..ελεος !

και αν δεις και στο link που εδωσες οντως δεν λεει κατι για διεθνεις κλησεις !

Δημοσ.

Η ον δινει διεθνης?Αν ειναι φευγω εκει

Στο site λεει οτι εχει

Aπεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά σταθερά

Μαλλον η υπαλληλος δεν ηξερε

Δημοσ.
Μην βαλεις forthnet,, αν δεν εισαι κοντα στο dslam γιατί δεν θα σου ερχετε ουτε 1 Mbps σου συνιστω να βαλεις on telecoms εαν δεν χρησιμοποιεις FTP

ναι να παμε On..αλλα..τι εννοει ο φιλος παραπανω οταν λεει "εαν δεν χρησιμοποιεις FTP" ??? δηλαδη τι χαλια εχει στο ftp της η On ? πρακτικα

τι συμαινει αυτο ?

Δημοσ.
ναι να παμε On..αλλα..τι εννοει ο φιλος παραπανω οταν λεει "εαν δεν χρησιμοποιεις FTP" ??? δηλαδη τι χαλια εχει στο ftp της η On ? πρακτικα

τι συμαινει αυτο ?

εννοω οτι εαν εχεις ftp σου bannarei την ip του υπολογιστη και δεν μπορέις να μπεις ουτε στην σελιδα σου ουτε τιποτα, εχω κατι φιλους που την εχουν πατησει γιαυτο στο λεω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...