Ανώνυμος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Η συγκεκριμένες που ανέφερα ήταν μετά από κανά 2ώρο ανοιχτό. Με μσν ανοιχτό, κάτι σελιδοδείκτες στον mozilla και είχα παίξει και το παιχνίδι προηγουμένως. acer είναι aspire 5930 συγκεκριμένα. Μπα πρέπει να έχω βγει εκτός εγγύησης.. Λέτε να φταίει η θερμοκρασία δλδ; Κάτι για drivers που κάποιος ανέφερε. Πάντως το έχω πάνω σε επίπεδη και ξύλινη επιφάνεια γραφείου, αλλά τα πλήκτρα γύρω απο το ''w'' τα νιώθω αρκετά ζεστά πολλές φορές. Από κάτω δεν ξέρω τι γίνεται .
vasilisga Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 οι θερμοκρασιες σου ειναι πολυ μεγαλες θα ελεγα... και εδω θα ξαναρωτησω, offline σου κανει κολληματα?
Ανώνυμος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 οι θερμοκρασιες σου ειναι πολυ μεγαλες θα ελεγα... και εδω θα ξαναρωτησω, offline σου κανει κολληματα? Δεν παίζω πλέον σε single player offline, παίζω μόνο online, αλλά λίγο που το δοκίμασα στο offline που είπατε κάτι σκαλώματα μου τα κανε. Πάντως και οnline εκεί που κολλάει είναι κυρίως σε πίστες που παίζουμε καμιά 40 αρια άτομα και τα μπιστολίδια είναι πολλά. Όταν είμαστε αρκετά λίγοι θα έλεγα την παλεύει αρκετά καλά. Απλά παλιότερα δε μου το κανε καθόλου. Ποιο είναι το πόρισμα ρε παιδιά;
vasilisga Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 φιλε μου αμα σου κολαει την ωρα που μαζευεστε πολλοι στις πιστες οπως λες, ενδεχεται το προβλημα σου να βρισκεται στην ταχυτητα του internet που εχεις και οχι στην καρτα γραφικων... θα σου προτεινα επισης να κανεις καμια ανασυγκροτηση, κανενα registry cleaner, (αυτα ειναι ασχετα με το θεμα και κατι μου λεει οτι δεν εχεις κανει για καιρο, αλλα παντα βοηθανε) και να καθαρησεις αμα μπορεις την εισοδο αερα στον επεξεργαστη και στην gpu καθως και τα ιδια τα ανεμηστηρακια αν δεν μπορεις εσυ δωστο οπως λεει και ο lionheart σε καποιο μαγαζι να στο κανουν αυτοι γιατι το laptop θα σε αφησει χρονους ετσι οπως παει... δεν κοστιζει ακριβα... κατι αλλο δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις, και πιστευω οτι δεν ειναι θεμα drivers... εγω οπως σου ειπα με την ιδια καρτα αλλα 1gb παιζω οχι το cod 4 αλλα το modern warfare 2 πολυ ικανοποιητικα...
tehAllantin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Εγώ πάντως το δικό μου το acer aspire 5770( 08 Μοντέλο) του έβγαλα το καπάκι και άφησα την cpu/gpu/μνήμες εκτεθημένα. Η ψύξη/ανταλαγή θερμότητας είναι πολύ πολύ καλύτερη, έχω πάρει και ένα συμβατικό ανεμηστηράκι και το έχω βάλει να φυσάει στα 3-4cm την gpu/cpu και είναι gg 70οC ΤΟ ΠΟΛΥ με WoW, μσν, μοζίλα και photoshop ανοιχτά. Σε πολλούς μπορεί αυτό να μην βολεύει, εμένα πάντως με βόλεψε ΠΑΡΑ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.