Ανώνυμος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ρε μάγκες στο laptop μου έχω εγκαταστήσει το call of duty 4 από τον χειμώνα. Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα να κολλάει κτλ αλλά τον τελευταίο καιρό που ξεκίνησα ξανά και παίζω Online το παιχνίδι τρώει συχνά κολλήματα όπως παίζω, όχι εντελώς να παγώνει η εικόνα, απλά αργεί να ανταποκριθεί ο παίκτης μετά κανονικά και μετά το ξανακάνει ειδικά σε περιπτώσεις που παίζουμε πολλοί παίχτες και γίνεται ψιλοπανικός. Τι να φταίει; Απλά με προβληματίζει που πριν δεν τον κανε. Η κάρτα γραφικών μου είναι η NVIDIA GeForce 9600M GT 512 MB. Σχετικά με τη συγκεκριμένη κάρτα να αναφέρω ότι καμιά φορά από όταν το πήρα το laptop όταν άνοιγα το pc παρουσιαζόταν ένα σφάλμα σκοτείνιαζε η ο θόνη και ξανάνοιγε. Για το οποίο βρήκα μέσω διαδικτύου άπειρα παράπονα και λέγανε ότι οφείλεται σε μια ασυμβατότητα αν θυμάμαι καλά μεταξύ των vista και τις κάρτας γραφικών. Για αυτό το θέμα ξέρεις κανείς κάτι, και αν έχει βγει κάτι που διορθώνει το πρόβλημα;
mokas1234567 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 δοκιμασε τους πιο καινουργιους drivers και πιστευω θα εισαι κομπλε
antonl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Κάνει το ίδιο και στο offline; Με άλλα λόγια, παίζει να οφείλεται στο internet η καθυστέρηση που βλέπεις; Επίσης τσέκαρε κάρτα και cpu για θερμοκρασίες σε full load.
Ανώνυμος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Κάνει το ίδιο και στο offline; Με άλλα λόγια, παίζει να οφείλεται στο internet η καθυστέρηση που βλέπεις;Επίσης τσέκαρε κάρτα και cpu για θερμοκρασίες σε full load. Θα το κοιτάξω αυτό που λες για το Internet γιατί και μενα μου πέρασε από το μυαλό. Βασικά επειδή είμαι καλωδίο ethernet το οποίο έχει φαγωθεί αρκετά παίζει να μη γίνεται καλά η μετάδοση δεδομένων και να φταίει αυτό; Για cpu νομίζω είμαι κομπλέ. Και θερμοκρασία την μπαταρία δεν την έχω μέσα γιατί ανεβάζει θερμοκρασίες, γι αυτό είμαι με τον φορτιστή στην πρίζα απλώς και δεν το βλέπω να καίει, αλλά ξέρεις κανά προγραμματάκι που να βλέπω τις θερμοκρασίες; ---------- Προσθήκη στις 14:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:52 ---------- δοκιμασε τους πιο καινουργιους drivers και πιστευω θα εισαι κομπλε Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός μ'αυτό πώς μπορώ να δω αν χρειάζονται αναβάθμιση; Βασικά αυτές οι αναβαθμίσεις νομίζω συμπεριλαμβάνονται στα updates των windows που τα περνάω κανονικά.
vasilisga Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 εχω και εγω την ιδια καρτα αλλα με 1gb και vista και μου το παιζει ανετα το cod offline σου παζει κανονικα? κατεβασε αυτο για θερμοκρασιες και πες μας... http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor-pro/versions-history.html
Ανώνυμος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 οκ. Μισό να τα τσεκάρω και θα σας πω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!
Ανώνυμος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Πέρασα το ''everest'' και κάτι θερμοκρασίες cpu μου φάνηκαν αυξημένες. Μάλλον φταίει αυτό. Με τόση ζέστη που έχει βάλει κι όλας... Σε λάπτοπ γίνεται να αλάξεις ανεμιστηράκι και να βάλεις πιο δυνατό για να πέσουν οι θερμοκρασίες ή τοποθετώ ένα ματζαφλάρι που το βάζεις κάτω από τα λάπτοπ και αυτό έχει ανεμιστήρα; Γτ σε λάπτοπ κάτι τέτοιο έχω δει ότι παίζει..
rafail1994 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Πέρασα το ''everest'' και κάτι θερμοκρασίες cpu μου φάνηκαν αυξημένες. Μάλλον φταίει αυτό. Με τόση ζέστη που έχει βάλει κι όλας... Σε λάπτοπ γίνεται να αλάξεις ανεμιστηράκι και να βάλεις πιο δυνατό για να πέσουν οι θερμοκρασίες ή τοποθετώ ένα ματζαφλάρι που το βάζεις κάτω από τα λάπτοπ και αυτό έχει ανεμιστήρα; Γτ σε λάπτοπ κάτι τέτοιο έχω δει ότι παίζει.. δεν μας είπες όμως της θερμοκρασίες μπορείς να βάλεις και μια βάση με έναν ανεμιστήρα
Ανώνυμος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 CPU 81κελσίου CPU #1 / Core #1 92κελσίου CPU #1 / Core #2 89κελσίου GPU diode 78κελσίου Αυτά ήταν οι μεγαλύτερες που βάρεσε. Γενικά αν είμαι με κλιματιστικό παίζουν στο 60κατι-70. Πάντως στον σταθερό του αδερφού μου το ίδιο πρόγραμμα δείχνει τα αντίστοιχα στους 30 κάτι βαθμούς. Αλλά εκεί έχει κάνει καλή δουλεία ο bro με ανεμιστηράκι ψύχτρες κτλ.
vasilisga Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 αυτες οι θερμοκρασιες ειναι σε idle κατασταση?
rafail1994 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 αυτες οι θερμοκρασιες ειναι σε idle κατασταση? άμα είναι σε idle είναι πολύ υψηλές
LouCi4er Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Nαι γιατι αμα ειναι σε full load ειναι μια χαρα. core 0: 92 βαθμοι core 1:89 βαθμοι
vasilisga Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 τα περισσοτερα laptop σε idle κατασταση εχουν θερμοκρασια cpu 50-60 βαθμους το πολυ... σε μια ζεστη μερα αμα το ζορισεις πολυ δεν αποκλειεται να φτασει και τους 80 σχετικα ευκολα... απο εκει και περα εχω δει και laptop με idle θερμολρασια 85+ οπου βεβαια το καημενο το ανεμηστηρι αν ειχε γλωσσα ενας θεος ξερει τι θα ελεγε... για αυτο και ρωτησα αν ειναι idle η full load
lionheart75 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Σε full load παίζει να πάθει και έγκαυμα στο παλικάρι αν πιάσει το laptop απο κάτω. Πέρα απο την πλάκα οι θερμοκρασιες είναι πολύ υψηλές. Καλό είναι να το πάει να το δούν και μακάρι να είναι εντός εγγύησης και να μην είναι Acer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.