benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Αποφευγεις να ερθεις για καφε και φιλικη γνωριμια και τεστ μαζι ετσι?Αρα φοβασαι μικρε.
Nik.K Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Περιμενω απαντηση σε οσα ειπα, οταν το κανεις αν ειμαι λαθος θα δω το βιντεακι του Jiddu
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Αποφευγεις να ερθεις για καφε και φιλικη γνωριμια και τεστ μαζι ετσι?Αρα φοβασαι μικρε. lol, αυτο τι σχεση εχει αναφορικα με αυτο που σε ρωταω? Ειπες παραπανω οτι εχεις διαβασει reviews και υπαρχουν πιο αξιοπιστα απο αυτα που παρεθεσα. Σου ζηταω αν μπορεις να τα κοινοποιησεις εδω με 1 link, να τα διαβασω απο φιλολογικο ενδιαφερον και μονο. YΓ. Αλλο 1 ερασιτεχνικο link που βρηκα στην τυχη με διαφορους ανεμιστηρες και rpm και στις 2 ψυκτρες: http://www.computerbase.de/artikel/gehaeuse_kuehlung/2009/test_corsair_h50_fluessigkeits-cpu-kuehler/6/ Επιμενεις οτι πρεπει να ξοδεψει καποιος 25 ευρω επιπλεον για την Η50? ΥΓ 2. Ακομα ενα με random αποψεις http://www.techenclave.com/overclocking-n-modding/corsair-h50-or-megahalems-148298.html
Luciddream Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Σε συμβουλευω να προσεξεις τι λεει αυτο το μικρο βιντεο με τον Jiddu. http://www.youtube.com/watch?v=dEWG4jZo54w τώρα εγώ δεν ξέρω ποιον λυπάμαι περισσότερο αυτούς που μάλλον πληρώσαν και τον ακούνε live η εμένα που έχασα 3 λεπτά απο την ζωή μου...
benign Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 τώρα εγώ δεν ξέρω ποιον λυπάμαι περισσότερο αυτούς που μάλλον πληρώσαν και τον ακούνε live η εμένα που έχασα 3 λεπτά απο την ζωή μου... Lucid απο υπερβατικη φιλοσοφια σε βλεπω λιγο τζορα. Οσο για σας Midi και ΝιΚ.Κ τωρα πλεον ,διατρανωθηκαν οι υποψιες μου οτι ειστε συγγενεις.
Luciddream Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Lucid απο υπερβατικη φιλοσοφια σε βλεπω λιγο τζορα. μου πλήγωσες τα αισθήματα βρέ.. πώς θα κοιμηθώ το βράδυ.. α και μην προσπαθήσεις σε μένα τον προσυλητισμό.. για καφέ πάω μόνο με φίλους...
juno12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 αν θέλετε και κάτι διαφορετικό σε ανεμιστήρα προτείνω τον παρακάτω. αθόρυβος, αποδοτικός, φθηνός και τρελλή εγγύηση. http://www.quietpc.com/gb-en-gbp/products/120mmfans/ac-arctic-f12 http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=16&item_id=1374
qsis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 thanks guys, τελικα παω για Mega Shadow ή Megahalems (αφου στην ουσια ιδια ειναι)και αμμα θελω καλυτερες αποδοσης ακομα της βαζω και ενα ανεμιστηρακι και βεβαια θα βαλεις ανεμιστηρακι! βαλε ενα ησυχο να υπαρχει αν δε θες θορυβο, αλλα βαλε , υπαρχει σημαντικη διαφορα στην αποδοση αν δε θες να κλοκαρεις μπορεις να παρεις και την hyper212 , θα σε καλυψει με το παραπανω, αν παρεις megahalems , εννοειται οτι κλοκαρεις χθες τελικα η στοκ ψυκτρα του 750 εδειξε σε παμπολες περιπτωσεις αυτο το καλοκαιρι ποσο γτπκ ειναι... ---------- Προσθήκη στις 02:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:48 ---------- Περα απο το οτι η mega ειναι αντιαισθητικοτατο κτηνος,σου παιρνει πολυ χωρο και μπορει να δημιουργησει προβλημα οταν βαλεις τους ανεμιστηρες προς την πλευρα των μνημων.Θα χτυπαει εκει. ξερω οτι γινομαι επαναλαμβανομενος, αλλα ακομα και στο 1156 που υπαρχει το μεγαλυτερο προβλημα χωρου, το θεμα λυνεται ---------- Προσθήκη στις 02:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:52 ---------- Εν τω μεταξυ ο φιλος που ειναι και σε overclocking contest team και αρκετα γνωστος καταληγει: ''Κοιτώντας καθαρά και μόνο τα νούμερα, το Corsair Hydro H50, ειδικά στην πολύ απαιτητική πλατφόρμα των Intel Core i7, δείχνει πως κερδίζει άνετα τον ανταγωνισμό, θέτοντας μια γερή υποψηφιότητα για μια από τις καλύτερες σημερινές λύσεις ψύξης. Η ευκολία με την οποία τοποθετείται μάλιστα, κάνει τη νίκη αυτή ακόμα μεγαλύτερη, εφόσον ακόμα και ένας απλός χρήστης, θα μπορεί να απολαύσει τις χάρες της υδρόψυξης.'' ειναι καλυτερη η Η50, ασχετως τεστ, το εχω δει στη πραξη (σε i7 μαλιστα) , αλλα ειναι πανακριβη και αυτη η διαφορα σε χρηματα δε δικαιολογειται απο τις επιδοσεις σιγουρα αξιολογη, αλλα μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με λιγοτερα χρηματα και ξαναλεω αν ο φιλος θελει να μεινει στοκ , μια hyper212 ειναι παραπανω απο καλη με 25 μολις ευρω (και κλοκαρισμα σηκωνει με πολλη αξιοπρεπεια οπως εχουμε δει απο παιδια του φορουμ) θερμοκρασιες απο μενα.. ο πιο ζεστος μου πυρηνας με occt και γενικα ολοι με intel burn στο maximum και iddle και ολα αυτα σε μετριο κουτι, με 2 12αρηδες ανεμιστηρες (εστω δυνατους) και εναν 92αρη στο πλαι για τους σκληρους σε ενα haf τα πραγματα ειναι ακομα πιο χαμηλα.. ΥΓ θερμοκρασιες παιδιου απο το φορουμ που αγορασε megahalems , σε στοκ μεχρι στιγμης επεξεργαστη http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3530278#post3530278
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 qsis αν βλεπω καλα κι εσυ και ο apsd εχετε προτιμησει να βαλετε τον ανεμιστηρα να τραβαει αερα πανω στην ψυκτρα. Εγω αντιθετα τον εχω βαλει στην αλλη πλευρα να φυσαει προς τα εξω και πιανω 64C max. Αν τον βαλω σαν εσενα θα δω καλυτερες θερμοκρασιες?
toni50 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 οταν παρω την συγκεκριμενο ψυκτρας μαζι με εναν Noctua σιγουρα θα ασχοληθω με το αθλημα αν και δεν ξερω και πολλα α επισης επειδη η συγκεκριμενη ειναι πραγματικα τεραστια στο κουτι θα χωραει ετσι? εχω το Lian Li 60FB
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Lucid απο υπερβατικη φιλοσοφια σε βλεπω λιγο τζορα. Οσο για σας Midi και ΝιΚ.Κ τωρα πλεον ,διατρανωθηκαν οι υποψιες μου οτι ειστε συγγενεις. Επισης ειμαστε συγγενεις και με την πλειοψηφια των overclockers του εξωτερικου οταν παρω την συγκεκριμενο ψυκτρας μαζι με εναν Noctua σιγουρα θα ασχοληθω με το αθλημα αν και δεν ξερω και πολλα α επισης επειδη η συγκεκριμενη ειναι πραγματικα τεραστια στο κουτι θα χωραει ετσι? εχω το Lian Li 60FB Ναι δεν τιθεται θεμα, εδω χωρεσε στο δικο μου που ειναι πολυ μικροτερο απτο δικο σου ;p
qsis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 qsis αν βλεπω καλα κι εσυ και ο apsd εχετε προτιμησει να βαλετε τον ανεμιστηρα να τραβαει αερα πανω στην ψυκτρα. Εγω αντιθετα τον εχω βαλει στην αλλη πλευρα να φυσαει προς τα εξω και πιανω 64C max. Αν τον βαλω σαν εσενα θα δω καλυτερες θερμοκρασιες? σε αυτο πραγματικα δε ξερω να σου απαντησω η αληθεια ειναι επειδη φοβομουν για το αν θα χωρεσει , το σκεφτηκα ειναι η αληθεια , μαζι με αλλα περιεργα σεναρια (οπως να αντιστρεψω το airflow και να μπαινει ο αερας απο πισω ) , αλλα αφου χωρεσε με τη μια το αφησα νορμαλ, οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα επειδη ετσι ειναι συνηθως... αμα εισαι οκ με τη ζεστη αστο οπως το χεις
barman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Mugen-2-Rev-B-Cpu-Cooler-SCMG-2100.htm Εγω φοραω αυτη σε εναν Ε8400 και σε Φουλ ανεβαζει εως 42 Idle 35.
qsis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 και σε i5 κανει δουλεια η mugen την εχει φιλος μου ειναι ομως λιγο γομαρι και στο 1156 μπορει να σου δημιουργησει σοβαρο θεμα με τις μνημες , η megahalems ειναι πιο συμμαζεμενη σκεφτομουν κι εγω τη Mugen , αλλα δε θα χωρουσαν με τιποτα τα πραγματα μου
barman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Οντος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ Ισα ισα χωρεσε σε εμενα αλλα αδερφε ΜΑΜΑΕΙ !! Ψυγειο μεσα και αθορυβη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.