toni50 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Το ανεμιστηρακι εννοειται....Απλα παρε Noctua αν θελεις καλο και αθορυβο. για ανεμιστηρας ειναι αρκετος ακριβος αλλα θα πρεπει να ειναι ποιοτικος...
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 για ανεμιστηρας ειναι αρκετος ακριβος αλλα θα πρεπει να ειναι ποιοτικος... είναι πολύ κάλος δες και της Xigmatek είναι λίγο θορυβώδες ομως
toni50 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 μπα καλυτερα οσο πιο ησυχος γινεται και ας ''τσουζει'' λιγακι
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 μπα καλυτερα οσο πιο ησυχος γινεται και ας ''τσουζει'' λιγακι δεν έχουν μεγάλη διάφορα ο Xigmatek έχει επίπεδα θορύβου 20dB.και ο Noctua εχει επίπεδα θορύβου 19,8 dΒ απλός επειδή έχω τον Xigmatek όταν δουλεύει στο full κάνει λίγο θόρυβο
Nik.K Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 MHN συγκρινετε τι λενε οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ με το τι ΙΣΧΥΕΙ. Η Xigmatek λεει 20dBA και βαραει πολλα περισσοτερα, το ξερω γιατι τους εχω. H Noctua λεει 19.8dBA και μετα βιας ξεπερνανε τα 20. Αν θελετε να κανω μια ηχογραφηση πιο μετα σε full και με τους δυο για να δειτε τι εννοω.
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 MHN συγκρινετε τι λενε οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ με το τι ΙΣΧΥΕΙ. Η Xigmatek λεει 20dBA και βαραει πολλα περισσοτερα, το ξερω γιατι τους εχω. H Noctua λεει 19.8dBA και μετα βιας ξεπερνανε τα 20. Αν θελετε να κανω μια ηχογραφηση πιο μετα σε full και με τους δυο για να δειτε τι εννοω. άσε το ξέρω για τον Xigmatek και εγώ τον έχω όταν είναι σε χαμηλές στροφές δεν κάνει πολύ θορυβώ αν όμως είναι στο full άστα να πάνε
toni50 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 αυτος εδω που λεει 14 bd δεν βολευει καλυτερα? http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/SILENX-CASE-FAN-120MM-PRO-IXP-76-14.htm (αλλα δουλευει σε λιγοτερες στροφες)
Nik.K Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 1) Παραπανω βαραει αλλα οκ 2) Η SilenX ειναι φοβερη μαρκα αλλα τα ανεμιστηρακια τους δεν ειναι να τα εχεις πολυ καιρο 3) Στα λεφτα που εχει δεν μπορω να τον συγκρινω με τον Noctua 4) Το αυτι σου δεν θα δει διαφορες μεταξυ 14 και 20 ακομα και αν ισχυαν τα νουμερα.
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 μια ερώτηση η SilenX έχει καλυτέρους ανεμιστήρες από τους Noctua σε σχέση απόδοση τιμής ???
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Εγω τον Xigmatek εχω. Δεν ειναι ενοχλητικος, ωστοσο ακουγεται αν στησεις αυτι να προσεξεις. Το σιγουρο ειναι οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Υποψιν οταν λεμε θορυβωδες, δε συγκρινεται με το μαμα ανεμιστηρακι της Intel, ειναι η μερα με τη νυχτα. Σχεδον απαρατηρητο περναει για να καταλαβαινουμε για τι επιπεδα θορυβου μιλαμε ;p
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Εγω τον Xigmatek εχω. Δεν ειναι ενοχλητικος, ωστοσο ακουγεται αν στησεις αυτι να προσεξεις. Το σιγουρο ειναι οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Υποψιν οταν λεμε θορυβωδες, δε συγκρινεται με το μαμα ανεμιστηρακι της Intel, ειναι η μερα με τη νυχτα. Σχεδον απαρατηρητο περναει για να καταλαβαινουμε για τι επιπεδα θορυβου μιλαμε ;p όταν τον πρώτο έβαλα μου φαινόταν παρά πολύ θορυβώδες άλλα τώρα τον συνήθισα οτι κάνουν καλή δουλεία σίγουρα γιατί έχουν καλή ροη του αέρα
Nik.K Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αν πας αποκλειστικα για ροη τοτε πας σε Delta με παρα πολυ θορυβο ομως. Εγω παντως περα απο Noiseblocker και Noctua δεν χρησιμοποιω αλλα φανακια. Η SilenX δεν εχει την ποιοτητα της Noctua, ωστοσο φτιαχνει πολυ καλα ανεμιστηρακια, που δεν κρατανε πολυ στον χρονο. Βεβαια 3+ χρονια ποιος κραταει ενα ανεμιστηρακι αλλα οκ.
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αν πας αποκλειστικα για ροη τοτε πας σε Delta με παρα πολυ θορυβο ομως.Εγω παντως περα απο Noiseblocker και Noctua δεν χρησιμοποιω αλλα φανακια. Η SilenX δεν εχει την ποιοτητα της Noctua, ωστοσο φτιαχνει πολυ καλα ανεμιστηρακια, που δεν κρατανε πολυ στον χρονο. Βεβαια 3+ χρονια ποιος κραταει ενα ανεμιστηρακι αλλα οκ. ευχαριστώ σε αυτην την ψήκτρα αν βάλω τον Noctua θα δω διαφορές τώρα έχω πάνω το ανεμιστήρακι της Xigmatek
Luciddream Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ναι παιρνει και pull-push αν και αποτι ειδα σε reviews ειναι ανυπαρκτη η διαφορα σε σχεση με σκετο pull. το επιβεβαιώνω... περίμενα να δώ διαφορά μεγάλη αλλα τσού... !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.