toni50 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 καλησπερα,σκεφτομαι να αγορασω ψυκτρα για τον επεξεργαστη γιατι αυτην την στιγμη ανεβαζει αρκετα μεγαλες θερμοκρασιες με την stock,εχω τον 750 επειτα απο μια ματια ειδα αυτες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-CPU-Cooler-Air-Series-A50-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Mega-Shadow-CPU-Cooler.htm ακομη ειδα και αυτο εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-Hydro-Series-H50-Cpu-Cooler-Lga775-1366-CWCH50.htm αλλα δεν ειναι ειμαι και πολυ σιγουρος γιατι εχω ακουσει πολλα
Nik.K Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αν δεν σε ενδιαφερει ο θορυβος παρε την H50, πολυ καλη ψυκτρα. Αν σε ενδιαφερει τοτε παρε την Mega Shadow και βαλε εναν Noctua NF-P12 και με τα ιδια χρηματα εχεις κατι εξισου καλο με λιγοτερο θορυβο.
toni50 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 δηλαδη η H50 κανει πιο πολυ θορυβο απο την Mega Shadow? εγω νομιζα το αντιθετο απλα σκεφτομαι την H50 γιατι δεν τοσο ογκωδης αλλα αμμα κανει θορυβο τοτε αστο
Nik.K Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Καταρχην η Mega Shadow ερχεται Χωρις ανεμιστηρα οποτε ετσι δεν κανει καθολου θορυβο. Το ανεμιστηρακι που ερχεται η Η50 εκτος του οτι ειναι αρκετα θορυβωδης δεν ειναι και οτι καλυτερο σαν ποιοτητα. Σχετικα με το ογκωδες περιπου ιδιες ειναι, απλα το ψυγειακι της Η50 το βαζεις στο πισω μερος του κουτιου.
toni50 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 μπορω στην Η50 να βαλω αλλαξω τον ανεμιστηρα που εχει και να βαλω ενα πιο ησυχο?
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 μπορω στην Η50 να βαλω αλλαξω τον ανεμιστηρα που εχει και να βαλω ενα πιο ησυχο? ναι γίνεται να τον αλλάξεις και να βάλεις όποιον θέλεις αρκεί να είναι στο μέγεθος του ψυγείου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 750 εχω κι εγω. Πριν λιγες μερες αγορασα ψυκτρα. Πριν επαιζα με στοκ ρυθμισεις (χωρις overclocking δηλαδη) 47C idle και 85C load. Τωρα παιζω 37C idle και 63C load με overclocking στα 3.6ghz με θερμοκρασια δωματιου 32C και οχι καλο κουτι (σκεψου μονο 1 12ρη ανεμιστηρα εχει το κουτι). Επιπλεον ειναι αθορυβη. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Megahalems-Rev-2-CPU-Cooler.htm 56 ευρω η ψυκτρα + 8 ευρω για ενα 12ρη ανεμιστηρα να της βαλεις και εισαι κομπλε. Και διαβαζοντας διαφορα reviews ολοι καταληγουν πως ειναι η καλυτερη αεροψυκτρα. Κατα συνεπεια δεν εχω να σου προτεινω κατι διαφορετικο. Σιγουρη λυση η συγκεκριμενη για τον 750 ακομα και clockarismeno.
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Παίρνει και δυο ανεμιστήρες σε pull-push και εγώ αυτήν ήθελα να πάρω αλλά σαν ακριβούτσικη δεν είναι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Παίρνει και δυο ανεμιστήρες σε pull-push και εγώ αυτήν ήθελα να πάρω αλλά σαν ακριβούτσικη δεν είναι Δεν μπαινει σε AMD. Ναι παιρνει και pull-push αν και αποτι ειδα σε reviews ειναι ανυπαρκτη η διαφορα σε σχεση με σκετο pull. Ειναι ακριβη, αλλα αξιζει τα λεφτα της με την ενοια οτι συνδυαζει μεγιστη θερμοαπαγωγη συγκριτικα με τις αλλες αεροψυκτρες ΑΛΛΑ ειναι αθορυβη.
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δεν μπαινει σε AMD. Ναι παιρνει και pull-push αν και αποτι ειδα σε reviews ειναι ανυπαρκτη η διαφορα σε σχεση με σκετο pull. Ειναι ακριβη, αλλα αξιζει τα λεφτα της με την ενοια οτι συνδυαζει μεγιστη θερμοαπαγωγη συγκριτικα με τις αλλες αεροψυκτρες ΑΛΛΑ ειναι αθορυβη. Βρες μου αλλη ψυκτρα να το καταφερνει αυτο ;p δεν την ηθελα για το συστημα την υπογραφης μου για αλλο pc το αδελφάκι του πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 δεν την ηθελα για το συστημα την υπογραφης μου για αλλο pc το αδελφάκι του πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο Για ιδιες μου φαινονται εμενα. Διαστασεις, βαρος, heatpipes, αρχιτεκτονικη, υλικο κατασκευης, σχεδιο, ολα ιδια. Τι διαφορες εχουν? edit: Απανταει η ιδια η prolimatech "Mega Shadow and Megahalems Rev.B were released at about the same time. Mega Shadow performs as good as Megahalems. Both of them can protect against oxidation and scratches well. Mega Shadow is a deluxe edition with a nice package and special color. It depends on your budget and preference." Aρα η μονη διαφορα τους ειναι η συσκευασια και το χρωμα. Δεν αξιζει η διαφορα στην τιμη λοιπον.
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τι διαφορες εχουν? τελικά ίδιες είναι μόνο η τιμή τους αλλάζει
toni50 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 thanks guys, τελικα παω για Mega Shadow ή Megahalems (αφου στην ουσια ιδια ειναι) και αμμα θελω καλυτερες αποδοσης ακομα της βαζω και ενα ανεμιστηρακι
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 thanks guys, τελικα παω για Mega Shadow ή Megahalems (αφου στην ουσια ιδια ειναι)και αμμα θελω καλυτερες αποδοσης ακομα της βαζω και ενα ανεμιστηρακι καλυτέρα να της βάλεις και ανεμιστήρα γιατί με τέτοια ζεστή θα εχεις μεγάλες θερμοκρασίες
Nik.K Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Το ανεμιστηρακι εννοειται....Απλα παρε Noctua αν θελεις καλο και αθορυβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.