Προς το περιεχόμενο

θα βγουν νεα ηχεια logitech?

sozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερετε αν θα βγουν νεα ηχεια απο την logitech για να αντικαταστησουν τα z-5500?

γιατι ειδα και βγηκαν τα z506 αντικαταστατες των χ-540

τωρα ειναι καλα η θα παει και αυτο λουκετο :P

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν απαντάει σε κάτι, ουσιαστικά και αυτοί ρωτάνε και υποθέτουν πιθανό αντικαταστάση...άσε που είναι του 2008 :o

προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι μέχρι στιγμής αλλά η λογική λέει ότι θα βγει, κάποτε :P

Δημοσ.

ναι ηταν το πιο προσφατο που βρηκα για να δειξω οτι δεν εχει βγει κατι μεχρι τωρα. ε λογικα θα κυκλοφορησει καποιο μοντελο καποτε. οπως λενε και μεσα, αφου πουλαει καλα το συγκεκριμενο μοντελο, δε βιαζονται να βγαλουν νεο

Δημοσ.

αμα ειναι για καποτε....

εγω μηπως βγει σε κανενα μηνα χεχεχε

οποτε μια χαρα ειναι και τα ζ-5500 ;)

Δημοσ.
Και να βγάλει δε πιστεύω να είναι κάτι καλύτερο απο τα z-5500 σε χαρακτηριστικά.

Είναι αδύνατο να μην είναι καλύτερα απ τα Ζ5500, εκτός αν δεχθούμε ότι όταν τα φτιαχνε η Logitech ήταν 5 χρόνια μπροστά απ την εποχή της.

Επίσης έχετε τα 5500 και ανυπομονείτε για τα καινούρια? Τι να πω και γω που είμαι με τα Ζ2300..

Δημοσ.
Είναι αδύνατο να μην είναι καλύτερα απ τα Ζ5500, εκτός αν δεχθούμε ότι όταν τα φτιαχνε η Logitech ήταν 5 χρόνια μπροστά απ την εποχή της.

Επίσης έχετε τα 5500 και ανυπομονείτε για τα καινούρια? Τι να πω και γω που είμαι με τα Ζ2300..

δεν τα εχω εγω απλως θα τα παρω οπου νανε(την αλλη βδομαδα)απλως αν εβγαιναν τιποτα καινουργια να περιμενα να τα επαιρνα ;)

Δημοσ.

Εγώ χθες πήρα τα Ζ2300, δεν τα χω βγάλω απ το κουτί τους ακόμα :-) Βάση επιδόσεων είναι τα Ζ5500 των 2.1 νομίζω. Αν βάλω 5.1 στο 2χ2 δωμάτιο μου εκτός του ότι δε θα μπορώ να τα χαρώ από άποψη ποιότητας ήχου το πιο πιθανό είναι να τυφλωθώ κιόλας (ότι θα κουφαθώ δεν το συζητώ καν :lol::-D)..

Δημοσ.

(sozz) Αν πας εδώ http://www.eyemag.se/core/main.php?&SITEID=9c77b&PROJECTNR=3750&PHPSESSID=5fd1fbe39d985b92c1c23370e96b3d45

...θα δεις πως γράφει "κατάλογος προϊόντων 2010". Τυχαίο; Μπα, μάλλον μέχρι τον επόμενο χρόνο αυτά θα είναι τα προϊόντα, οπότε όσα βλέπεις εκεί (ηχεία από τη σελ13). Τα Z-5500 θα είναι η ναυαρχίδα της στην κατηγορία, τουλάχιστον για φέτος.

Εγώ χθες πήρα τα Ζ2300, δεν τα χω βγάλω απ το κουτί τους ακόμα :-) Βάση επιδόσεων είναι τα Ζ5500 των 2.1 νομίζω.

Με γεια. Κι εγώ τα έχω στο μάτι. Όχι δε νομίζω πως είναι τα 5.1 "κομμένα", δε βγαίνει στα νούμερα. Τέλος πάντων έχω κάποια παλιότερα αλλά καλά 4.1 51W και τα θεωρώ αρκετά δυνατά, οπότε να υποθέσω τα Ζ2300 θα είναι υπεραρκετά. Βασικά δε με βολεύει να απλώνω ηχεία εδώ μέσα, οπότε λέω να δώσω τα 4.1 που έχω και να πάρω 2.1 για να είναι πιο μαζεμένη η κατάσταση.

Δημοσ.

οκ φιλε ευχαριστω δεν το ειχα δει αυτο οποτε παμε για ζ-5500...(οχι οτι δεν θα τα παιξω μιας και το καλυτερο σετ μουσικης που εχω ακουσει ειναι τα χ-540 :P )

τωρα τα ζ-2300 πρεπει να ειναι καλυτερα απο τα ζ-5500 στους δορυφορους αν τα συγκρινουμε 2.1 vs 2.1 γιατι εχουν και tweeter που δεν εχουν τα ζ-5500 :cry:

αλλα απο woofer δεν νομιζω :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.
(sozz) Αν πας εδώ http://www.eyemag.se/core/main.php?&SITEID=9c77b&PROJECTNR=3750&PHPSESSID=5fd1fbe39d985b92c1c23370e96b3d45

...θα δεις πως γράφει "κατάλογος προϊόντων 2010". Τυχαίο; Μπα, μάλλον μέχρι τον επόμενο χρόνο αυτά θα είναι τα προϊόντα, οπότε όσα βλέπεις εκεί (ηχεία από τη σελ13). Τα Z-5500 θα είναι η ναυαρχίδα της στην κατηγορία, τουλάχιστον για φέτος.

outdated αυτός ο κατάλογος, δεν έχει τα νέα Z-506 που είναι ο αντικαταστάτης των X-540, ούτε καν τις καινούριες HD webcams που ανακοινώθηκαν αρκετό καιρό πριν τα ηχεία που ανέφερα...

Δημοσ.

Ο ήχος δεν έχει εξελιχθεί. Μόνο για αυτούς που βλέπουν blu ray δισκάκια που έχουν DTS-HD ήχο. Στα PC και 1080p mkv να δεις DTS έχει.

Έχω Z-5500 από το 2007. Δεν ανυπομονώ να τα αλλάξω αλλά δε σημαίνει ότι δε θέλω να εξελίσοντε τα ηχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...