fragkios12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 παιδια καλημερα εχω ενα προβλημα και θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε.Εχτες ανοιξα το PC και πηγα ο υπολογιστης για να δω κατι και ελειπε ο ο δευτερος σκληρος δεν τον εγραφε καθολου δηλαδη εδειχνε τον C: αλλα τον E: δεν τον ειχε καθολου, κοιταξα αν εχει φυγει κανενα καλωδιο αλλα ολα ειναι μια χαρα. Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω.
lexmark Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δεξι κλικ στο εικονιδιο "Ο Υπολογιστης μου" - Διαχειρηση - Διαχειρηση δισκων και δες αν φαινεται εκει.
fragkios12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 http://img13.imageshack.us/i/15023613.png/ αυτο μου βγαζει
lexmark Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Κατεβασε και καψε ενα Live cd και δες αν μπορεις να τον διαβασεις απο εκει. Αν ναι παρε και ενα backup των αρχειων που εχεις μεσα και ριξε του μετα ενα check με το εργαλειο της εταιριας του.
fragkios12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 μπορεις να μου τα πεις λιγο πιο αναλυτικα γιατι δεν πολυκαταλαβα ευχαριστω παντως...
lexmark Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Πας απο εδω και κατεβαζεις το .iso αρχειακι. Ακολουθεις τις οδηγιες του site και το καις σε ενα cd και επειτα μπουταρεις το pc σου απο το cd αυτο. Δοκιμαζεις να ανοιξεις τον δισκο σου. Αν σου ανοιξει ολα καλα, παιρνεις backup τα αρχεια σου και επανερχεσαι εδω για την συνεχεια. Αν δεν ανοιξει και απο εκει ξαναερχεσαι εδω να δουμε τι αλλο μπορουμε να κανουμε.
mokas1234567 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 δεν χρειαζεται ακομα το εργαλειο της εταιριας,απλα πηγαινε εναρξη,run εκει θα γραψεις chkdsk εντερ και θα δεις αν σου πεταξει ερορ
TheELF Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μήπως άλλαξε καμία ρύθμιση από το BIOS σπάνιο μεν αλλά μπορεί να συμβεί,να ξαναμπούν η αρχικές ρυθμίσεις χωρίς καν να το καταλάβεις.
cosmos000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 βγάλε και ξαναβάλε καλώδια του σκληρού και ακόμα καλύτερα αν έχεις κάποια άλλα να δοκιμάσεις.Αλλαξε τα καλώδια με τον άλλον σκληρό σου.Εβαλες τπτ πάνω στο pc πρόσφατα?Δεν μας είπες όμως αν πριν είχες κάποιο πρόβλημα - άκουγες χτύπημα-κολλήματα κτλ.
fragkios12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 βγάλε και ξαναβάλε καλώδια του σκληρού και ακόμα καλύτερα αν έχεις κάποια άλλα να δοκιμάσεις.Αλλαξε τα καλώδια με τον άλλον σκληρό σου.Εβαλες τπτ πάνω στο pc πρόσφατα?Δεν μας είπες όμως αν πριν είχες κάποιο πρόβλημα - άκουγες χτύπημα-κολλήματα κτλ. τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα αλλα τιποτα και οχι δεν ειχα καπιο προβλημα ---------- Προσθήκη στις 17:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ---------- δεν χρειαζεται ακομα το εργαλειο της εταιριας,απλα πηγαινε εναρξη,run εκει θα γραψειςchkdsk εντερ και θα δεις αν σου πεταξει ερορ το εκανα και αυτο και δεν μου βγαζει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.