Προς το περιεχόμενο

Θα σηκωσει τα win7? (core2duo 6320, 1gb ram, 8600gt)

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pc του πατερα μου ειναι ενα Core 2 Duo e6320 (1.8ghz) με 1gb ram και μια geforce 8600GT.

Η χρηση που του κανει ειναι internet explorer, word, excel και παιχνιδια των windows (πασιεντζες).

Δεδομενου οτι παει για format εντος των ημερων σκεφτομαι μηπως θα ηταν καλη περιπτωση να αλλαζαμε και λειτουργικο.

Αξιζει να του προτεινω μεταβαση σε win7 (θα τα σηκωνει με ανεση το pc?) ή να τον αφησω στην ησυχια του με τα win xp sp3? Και αν ναι χ32 η χ64?

Βλεποντας αυτο το thread μαλλον μπερδευτηκα πιο πολυ για το αν αξιζει η οχι. Οποτε αν κανεις εχει περασει σε συστημα με 1gb ram τα 7ρια ας αφησει τις εντυπωσεις του. Aero κλπ να υποθεσω οτι τα ξεχναω ε?

Προσωπικα θελω να του βαλω win7 για να τα μαθει αλλα και για να τα χαζεψει πως ειναι, μιας και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα του τα περασουν και στη δουλεια του.

Απτην αλλη επειδη το pc ειναι που ειναι αργο, αν προκειται να χασει κι αλλο σε ταχυτητα προτιμω να τα αποφυγω. Τι λετε?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το pc σου. Βάλτα άφοβα.

Αν σε παίρνει πάντως βάλε λίγη μνήμη ακόμη (1GB ακόμη).

Εγώ τα είχα σε AMD ATHLON 64 3000 με 1GB RAM και NVIDIA 5200, και ήταν αξιοπρεπέστατο.

Απλά λίγη προσοχή σε χαζο-προγράμματα (τύπου adobe reader ) καθώς επίσης και σε βαριά antivirus.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι για τα πράγματα που ζητάς.

Εγώ τα έχω σε notebook με τον Τ2300 (1.66GHz) και 2GB μνήμη, με ενεργοποιημένo το Aero. Και με ένα SSD σκληρό που περιμένω τώρα, θα πετάνε..

Βάλε 32bit.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Με τις εφαρμογες που θα το φορτωσω δεν παιζει θεμα, ενα nod32 ολο κι ολο, ισως να του βαλω και κανα gadget για τον καιρο κλπ, ετσι για την κουλτουρα.

Βάλε 32bit.

Γιατι οχι 64ρια? Το λεω γιατι τα εχω στο δικο μου pc και ειναι αψογοτατα και απροβληματιστα.

Δημοσ.
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Με τις εφαρμογες που θα το φορτωσω δεν παιζει θεμα, ενα nod32 ολο κι ολο, ισως να του βαλω και κανα gadget για τον καιρο κλπ, ετσι για την κουλτουρα.

Γιατι οχι 64ρια? Το λεω γιατι τα εχω στο δικο μου pc και ειναι αψογοτατα και απροβληματιστα.

αν θα βάλεις ram 4gb τότε καλυτέρα βαλε 64bit γιατί δεν θα την διαβάζει όλη.Τώρα σε αυτήν την περίπτωση βαλε τα 32bit

Δημοσ.
αν θα βάλεις ram 4gb τότε καλυτέρα βαλε 64bit γιατί δεν θα την διαβάζει όλη.Τώρα σε αυτήν την περίπτωση βαλε τα 32bit

Nαι την ξερω την φαση με τα 4gb, αλλα γιατι οχι 64bit σε συστηματα με μικροτερη ram? Ειναι καλυτερα τα 32bit?

Δημοσ.
Nαι την ξερω την φαση με τα 4gb, αλλα γιατι οχι 64bit σε συστηματα με μικροτερη ram? Ειναι καλυτερα τα 32bit?

οχι δεν πειράζει & να βάλεις και 64bit

Δημοσ.
οχι δεν πειράζει & να βάλεις και 64bit

To λεω διοτι εχω ηδη ετοιμη τη "σουιτα" με τα απαραιτητα προγραματα αλλα σε 64bit και βαριεμαι να τα ξανακατεβαζω απτην αρχη στα 32bit version τους.

Οποτε θα βαλω τα 64ρια να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Δημοσ.
To λεω διοτι εχω ηδη ετοιμη τη "σουιτα" με τα απαραιτητα προγραματα αλλα σε 64bit και βαριεμαι να τα ξανακατεβαζω απτην αρχη στα 32bit version τους.

Οποτε θα βαλω τα 64ρια να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

βαλτα :-)

δες και της διαφορες στα 32bit & 64bit

Δημοσ.
Τα 64bit τρώνε (και χρειάζονται) λίγη RAM παραπάνω σε σχέση με τα 32άρια.

Η ms προτείνει 2 & 1GB RAM αντίστοιχα.

αυτο ετοιμαζομουν να γραψω κι εγω μολις. οποτε μαλλον πρεπει να μπεις στον κοπο να κατεβασεις 32αρια ;)

Δημοσ.
αυξησε την ram και θα εισαι ΟΚ

αλλιως μεινε στα XP

ram δεν υπαρχει περιπτωση να αυξησω, καθως δεν εχω κανενα προβλημα να αφησω xp στο συγκεκριμενο pc. Oποτε δεν υπαρχει περιπτωση να μπλεκω με αγορα ddr2 εν ετει 2010. Δεν ειναι δα και φθηνες.

Αλλα αν στο υπαρχον συστημα δεν μου κανουν τη ζωη δυσκολη τα 7, δεν βλεπω το λογο να μη τα βαλω.

Οσον αφορα τα 32-64bit με σκοτωνετε, αλλα οκ αν ειναι να δουλεψουν σωστα τα 32ρια no problemo, θα κανω τη θυσια να ξανακατεβαζω τις εφαρμογες σε 32bit versions.

Δημοσ.

Eγω στην θεση σου θα εμενα στα αξιοπρεπεστατα χp, γιατι 7 + 1gb RAM μετα απο καποιο καιρο(που θα μπουν προγραμματα κτλπ)το συστημα θα αρχισει να κλαταρει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...