tehAllantin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Καλημέρα παιδάκια! Τώρα που είναι καλοκαίρι και κάνει ΖΕΣΤΑ λογικά τα pc και ειδικά τα laptops επιβαρύνονται αρκετά. Επειδή δεν ξέρω και πολύ ποιες είναι οι "σωστές" θερμοκρασίες στους πυρήνες είπα να ποστάρω ένα screenshot για να με διαφωτίσετε So, για πείτε; (Συνήθως αυτά τα προγράμματα χρησιμοποιώ. Mozilla, msn kai WoW. Αραιά και που κάνα photoshop. Έχω ανοίξει το καπάκι (απ'την κάτω μεριά) και πήρα ένα συμβατικό ανεμιστηράκι για καλύτερη ανταλλαγή θερμότητας.
stamatisx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 tehAllantin, το chipset και τη CPU τα έχεις σε dry ice ή liquid nitrogen? Η κάρτα γραφικών σου σε καλά επίπεδα είναι για idle τώρα που είναι καλοκαίρι αλλά πρέπει να τη στρεσάρεις λίγο για να δεις τι γίνεται όταν παίζεις παιχνίδια. Χρησιμοποίησε καλύτερα το GPU-Z για να δεις τις θερμοκρασίες. Τώρα για τις άλλες θερμοκρασίες κάποιο πρόβλημα υπάρχει γιατί αυτές οι ενδείξεις δεν είναι σωστές. Ποιό λάπτοπ έχεις ? Δοκίμασε επίσης άλλο πρόγραμμα για τις θερμοκρασίες, πχ http://www.hwinfo.com/
tehAllantin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Χμ.. Έτρεχα το WoW, κιάλλο φόρτωμα; Άνοιξα ότι είχα στο λαπτοπ(ξέχασα το Ντράκονέι *dragonage* ) Ps3, wow, pes10, autocad09, msn, mozilla... αυτά..
stamatisx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Όλα καλα και όλα ωραία, εκτός από τις θερμοκρασίες της CPU, παραείναι χαμηλές για να είναι σωστές. Αν το min της CPU ήταν 2-3 βαθμούς πιο κάτω από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος να το καταλλάβω, αλλά εδώ είναι πάρα πολυ μεγάλη η διαφορά. Υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με τα προγράμματα προφανώς.
tehAllantin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 επιρρεάζονται οι θερμοκρασίες αν έχω ανοιχτό το καπάκι και από κάτω έχω ένα μικρό (συμβατικό, λιιιιιγο τροποποιημένο) ανεμηστηράκι;; Φυσάει κατευθείαν στην gpu/cpu.
vasilisga Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 και το μεγαλυτερο ανεμιστηρι του κοσμου να εχεις πανω στη cpu αποκλειεται να εχεις min 5c... καποιο bug υπαρχει... δες και για το core temp...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Να ρωτησω και εγω κατι σχετικα με θερμοκρασιες. Δεδομενα: Θερμοκρασια δωματιου 34 βαθμοι (κατακαλοκαιρο χωρις ac) CPU T4400 45nm 1MB L2 FSB 800 2,2Ghz TJMAX 105°C GPU Ati HD4650 320 stream processors 1GB DDR3 Κατα τη διαρκεια παιχνιδιων, μετραω τις εξης θερμοκρασιες: CPU 75°C GPU 85°C HDD 45°C Πώς σας φαινονται; Ειναι υψηλες;
antonl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Για 34C και κατά τη διάρκεια gaming, κυριλέ μου φαίνονται.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Για 34C και κατά τη διάρκεια gaming, κυριλέ μου φαίνονται. Ειναι εμφανεστατο οτι υπαρχει προβλημα calibration του sensorα ή οτι κατι δεν παει καλα. Δεν μπορει να εχει κατω απο τη θερμοκρασια περιβαλλοντος, οσα ανεμιστηρακια κι αν βαλει. Και μαλιστα τοσο κατω. Αν θελεις πες μου κι εμενα αν το 85ρι ειναι πολυ για gpu laptop. (Ειχα βεβαια και μια Χ1800ΧΤ και μια 8800GTX στο desktop που βαραγανε 86-88ρες...)
EddieObscurant Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Mια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες σου. Ειδικά για laptop. Απλώς ο δίσκος προσεχε να μην πηγαίνει πάνω απο 50.
antonl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ειναι εμφανεστατο οτι υπαρχει προβλημα calibration του sensorα ή οτι κατι δεν παει καλα.Δεν μπορει να εχει κατω απο τη θερμοκρασια περιβαλλοντος, οσα ανεμιστηρακια κι αν βαλει. Και μαλιστα τοσο κατω. Αν θελεις πες μου κι εμενα αν το 85ρι ειναι πολυ για gpu laptop. (Ειχα βεβαια και μια Χ1800ΧΤ και μια 8800GTX στο desktop που βαραγανε 86-88ρες...) Με μπέρδεψες ωρέ Quotάρεις το σχόλιο μου που απευθύνεται σε σένα και νομίζω ότι απαντάς στον tehAllantin.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Σε μενα απευθυνεται το quote που εκανα? Αφου εγω δεν εχω 34° στο gaming... κατι 70ρια εχω Οντως στο δευτερο ποστ μου απαντάω στον TS, και μετα μιλαω για μενα.
antonl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 34C δεν έχεις στο gaming αλλά έχεις στο δωμάτιο Όπως είπε κι ο EddieObscurant μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες ειδικά για τέτοια εποχή.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Thank you both, και ζητω συγνωμη για την παρεμβαση. Την αποψη μου για τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη του TS, τις ειπα πιο πανω
tehAllantin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δεν καταλαβαίνω... Κατέβασα 3 διαφορετικά προγράμματα. ΚΑΙ ΤΑ 3 είχαν ενδείξεις σε αυτή τη θερμοκρασία Σαφώς και δεν γίνεται να φτάνει 5οC, απλα προσπαθώ να καταλάβω τι στο καλό παίζει. Πρόσφατα έβαλα καινούρια θερμοαγώγιμη πάστα και υποθέτω ότι κάτι δεν έκανα καλά. Το θέμα είναι ότι αν δεν έκανα κάτι σωστά θα ΑΝΕΒΑΖΕ θερμοκρασίες.. anyway ευχαριστώ παλικάρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.