Tomahawk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Οι ψύκτρες που κάνουν για socket 754/939 κλπ κάνουν και για socket Α ή όχι; Αν όχι (που μάλλον όχι) ξέρετε που μπορώ να βρω κανένα καλό cooler για Socket A ή κανέναν καλό 8αρι ανεμιστήρα για CPU τέτοιας γενιάς (να δουλεύει δλδ σε αρκετές στροφές);
Liakos_LILIS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 μπορεις να βρεις τις παλιες ψυκτρες για socket A και να παρεις το ανεμηστηρακι που ειχαν πανω και να το βαλειςσ στην δικια σου με λιγα λογια ψιλοπατεντα αλλα θα δεις διαφορα με 2 ανεμηστηρακια.... αλλα μπορεις να παρεις και αυτη την ειχα σε παλιο κατεβαστηρι http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=9319&cat=7 αξιζει
Tomahawk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Λιάκο αυτή λέει τίποτα ή μέτρια πράγματα; Έχω ήδη μια Thermalright SLK-800 (απο τις κορυφαίες τότε) και έλεγα μπας και μπορούσα να βρω καμια καλύτερη... Αν και απο reviews που κοίταγα τώρα δεν έχει καμια διαφορά με την SLK-900 κλπ... Έχετε να προτείνετε κανένα 80αρι fan που να δουλεύει γύρω στα 2000 στροφές; Είτε απο ελληνικό κατάστημα είτε απο το ebay... Ραφαηλ η μητρική είναι μια Albatron KX400-8XV Pro
rafail1994 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 γνώμη μου κρατά την ψήκτρα που έχεις γιατί δεν βρίσκεις εύκολα ψήκτρες για αυτό το socket με ένα ψάξιμο που έκανα η μονή που βρήκα είναι αυτή που σου πρότεινε ο Liakos_LILIS
Liakos_LILIS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ΚΟΙΤΑ μεταξυ μας χειροτερη απο την stock απο και κλειεται να ειναι οποτε ετυχε να την εχω και εγω και ηταν και αθορυβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.