Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν ενδιαφέρομαι.

Δεν έχω κονσόλα (καλά έχω καμία 25αριά μη βαράτε)

Ούτε gaming pc έχω (καλά έχω 4 και 2 φορητά ενώ παραγγέλνω Alienware από το φθινόπωρο μια που ήρθαν στην Ελλάδα επίσημα)

Οπότε μια και δεν ασχολούμαι με gaming (χα χα χα χα χα) δεν με ενδιαφέρει....

Τι εστί gaming;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.
σόρρυ αλλα την θεωρώ άκυρη παρατήρηση... με την 4890 στο full και crossfire τα γραφικά είναι απίστευτα, και χωρίς κολλήματα.. γραφικά που δεν μπορεί να βγάλει η κονσόλα... και φαντάζομαι με την σειρά 5 τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα..

Να συγκρίνουμε όμως και τα οικονομικά μεγέθη γιατί 2 x 4890 είναι περίπου 350 - 400 ευρώ ενώ 1 xbox360 είναι περίπου στα 150.

Οι κονσόλες αυτή τη στιγμή (μιλάω για το χβοχ ) είναι value for money επιλογή όπου με λίγα χρήματα παίζεις παιχνίδια με αξιόλογα γραφικά και επίσης αγοράζεις μια ώριμη κονσόλα που έχει τεράστια γκάμα παιχνιδιών.

Επίσης η κονσόλα είναι πιο user friendly μιας και είναι plug n play κάτι που σε έναν υπολογιστή απλά δεν συμβαίνει.

Οι κονσόλες δεν επικρατούν γιατί είναι ανώτερες από το pc επικρατούν επειδή είναι πιο προσιτές και εύκολες για το κοινό όπως ακριβώς επικράτησαν και τα λαπτοπ. Κανένα λαπτοπ δεν είναι πιο δυνατό από το αντίστοιχο desktop αλλά δεν μετράει μόνο η ισχύς, και αυτό ισχύει σε πάρα πολλά προϊόντα που αγοράζουμε.

Δημοσ.

Παίρνοντας μια κονσόλα πχ με 300 euro έχεις ολα τα γραφικά στο full χωρίς κολλήματα

Full γραφικά στα multiplatoform δεν έχεις.

Είναι χαμηλότερης ανάλυσης και πετσοκομμένα τα υπόλοιπα γραφικά.

, και το πιο βασικό δεν χρειάζεται να σκάσεις ενα σωρό λευτά για να φτιάξεις ενα αξιοπρεπές σύστημα που και πάλι δεν θα στα παίζει τα παιχνίδια οπώς η κονσόλα.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Πολλές φορές ειδικά αν το παιχνίδι δεν είναι αυθεντικό στο PC μπλέκεις πολύ άσχημα με ρυθμίσεις, Cracks, Drivers, ασυμβατότητες, με χειρηστήρια που πρέπει να τα σετάρεις, ειδικά αν δεν είναι xbox controller.

Από την άλλη όμως αν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα ή τέλος πάντων τα λύσεις όλα, απολαμβάνεις πολύ περισσότερο το εκάστοτε παιχνίδι στο PC.

αν το σκέφτεσαι σε συνολικό μέγεθος ίσως και να είναι έτσι, εγώ ένα xbox 360 που έχω πάντως έχω δύο κούτες αντιγραμμένα... για το pc σίγουρα έχω πολύ λιγότερα αν και τα περισσότερα στο pc τα έχω original... οπότε δεν συμφωνώ μαζί σου..

Εγώ έχω PS3, οπότε... :cry:

Χειριστήρια κάθε είδους για το pc βγάζουν και η Logitech και η Microsoft και ειδικά η Alienware.

Άντε σέταρε τα όμως.

Σου λέει πάτα "Y to open the door" και κοιτάς το χειριστήριο όπως η αγελάδα το τραίνο. :P

Περισσότερους τίτλους παιχνιδιών έχει το pc που διευκολύνει πολύ περισσότερο απ τις κονσόλες το online gaming που είναι το μέλλον.

Προσωπικά δε θεωρώ πως υπάρχει καν δίλημμα ;)

Έχεις περισσότερους τίτλους το PC? Ναι?

Γιατί λες ότι το Online είναι πιο εύκολο στο PC?

δίλλημα δεν υπάρχει, το πρόβλημα είναι όμως οτι όσο δεν επικρατεί αυτή η άποψη (οτι τα pc πουλάνε πιο πολύ) οι developers θα κοιτάνε προς κονσόλα μεριά.. και φυσικά θα υπάρχει πολύ μικρότερη ανάπτυξη σε γραφικά και όχι μόνο... :-(

εκτώς και αν υποθέσουμε οτι θα βγαίνει μια κονσόλα κάθε χρόνο με τούμπανα χαρακτηριστικά ... και ο κόσμος θα αγοράζει :lol:

Κάθε άλλο.

Το PC πέρα από Crysis, Metro και ένα δύο άλλα, δεν έχει να μας δείξει κάτι ανάλογο σε γραφικά, βάση τη δύναμη που έχει και τα λεφτά που αξίζει σε σχέση με μία κονσόλα.

Αντίθετα βλέπεις ότι υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις κονσόλες, καθώς με πολύ πιο αδύναμο, αλλά πολύ optimized Παιχνίδια (Software) - Hardware, βλέπεις πράγματα που τα ζηλεύει και το PC.

Uncharted 2, GOW3, MGS4, κλπ.

Ίσως να είμαι πολύ απαιτητικός, αλλά στα παιχνίδια του PC δεν βλέπω φως.

Απλά στα multiplatform, έχεις ένα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα, πάντα όμως στην ίδια φάση και βάση γραφικών. Η διαφορά δεν είναι κατά τη γνώμη μου αντίστοιχη της δύναμης.

Γενικότερα στο PC ή το Hardware που μας πουλάνε είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή υπάρχει τεράστια σπατάλη πόρων.

Δημοσ.

Όσο υπάρχει πειρατεία το pc gaming δεν θα πιάνει, βγάζουν μερικούς τίτλους σε συμφωνία με τις εταιτερείες καρτών γραφικών για να πουλάνε αυτές hardware. Δεν θα με εξέπλειτε κιόλας αν εταιρείες όπως η nvidia ξεκινούσαν να βγάζουν παιχνίδια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...