REDODIN7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Η PC Gaming Alliance ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με μια ανακοίνωση που αφορά το hardware και έχει στόχο να αποδείξει ότι το PC είναι και θα είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα για gaming στον κόσμο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα της «συμμαχίας», οι πωλήσεις του PC gaming hardware το 2009 είναι τουλάχιστον διπλάσιες από τις πωλήσεις των PS3, PS2, Xbox 360 και Wii μαζί στην ίδια περίοδο. 61.5 εκατομμύρια υπολογιστές για gaming πουλήθηκαν πέρσι, αποφέροντας τζίρο 54.6 δισεκατομμύρια δολάρια. Η μεγαλύτερη αγορά του PC gaming hardware παραμένει η Ασία με ποσοστό 33%, και ακολουθεί η Δυτική Ευρώπη με 24%, οι ΗΠΑ με 22% και ο υπόλοιπος κόσμος με 21.5%. Αξίζει να σημειωθεί ότι προβλέπεται αύξηση όλων των παραπάνω αριθμών τα επόμενα χρόνια. Πηγή: game20.gr
Luciddream Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 αν και δεν νομίζω να ισχύει πολύ κάτι τέτοιο.. μακάρι να ναι έτσι ! να πεθάνουν οι κονσόλες να πεθάνουνε... !! :-D
REDODIN7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 αν και δεν νομίζω να ισχύει πολύ κάτι τέτοιο.. μακάρι να ναι έτσι ! να πεθάνουν οι κονσόλες να πεθάνουνε... !! :-D ρατσιστη :-D:-D
PeterHeppner Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα της «συμμαχίας», οι πωλήσεις του PC gaming hardware το 2009 είναι τουλάχιστον διπλάσιες από τις πωλήσεις των PS3, PS2, Xbox 360 και Wii μαζί στην ίδια περίοδο. 61.5 εκατομμύρια υπολογιστές για gaming πουλήθηκαν πέρσι, αποφέροντας τζίρο 54.6 δισεκατομμύρια δολάρια. δηλαδή οι αριθμοί των πωληθέντων gaming pcs είναι δύο φορές πάνω από τις κονσόλες ή κάποιο hardware κομμάτι, όπως μια κάρτα γραφικών ?
Heatspreader Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αν εννοεί ότι το Hardware για PC είναι διπλάσιο σε πωλήσεις από τις κονσόλες, μεταφράζοντας το πρώτο ως μεμονομένα Parts, HDD, VGA, κλπ, τότε η μέτρηση είναι άκυρη. Πάντως το PC Gaming είναι πιο φθηνό αφού τα παιχνίδια είναι γνωστό πως αν όχι όλοι, οι περισσότεροι τα κατεβάζουν.
Voodooman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Χαζοέρευνα, από όποια πλευρά και να την δει κανείς. Αν έλεγαν ότι ήταν διπλάσιες οι πωλήσεις καρτών γραφικών από τις κονσόλες, να το ψιλοκαταλάβω. Πάλι δεν θα έστεκε, γιατί στην πραγματικότητα μας "αναγκάζουν" να αγοράζουμε GPUs. Και τί θα πει "gaming PC"; Αυτό το PC δεν κάνει άλλες δουλειές; Μήπως αν εγώ αγοράσω άλλη CPU, σκληρό ή κάποιο άλλο εξάρτημα θα το χρησιμοποιήσω αποκλειστικά για παιχνίδια;
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αν και έχω και pc και κονσόλες για ορισμένα ειδη παιχνιδιών η κονσόλα παίρνει αρκετούς πόντους απο θέμα ευκολίας χειρισμού πιο πολύ και όχι τόσο γραφικών.Παίρνοντας μια κονσόλα πχ με 300 euro έχεις ολα τα γραφικά στο full χωρίς κολλήματα , και το πιο βασικό δεν χρειάζεται να σκάσεις ενα σωρό λευτά για να φτιάξεις ενα αξιοπρεπές σύστημα που και πάλι δεν θα στα παίζει τα παιχνίδια οπώς η κονσόλα. Όπως και να έχει αντιστεκόμαστε στις κονσόλες το Pc Gaming Ζεί!!!!
Luciddream Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Πάντως το PC Gaming είναι πιο φθηνό αφού τα παιχνίδια είναι γνωστό πως αν όχι όλοι, οι περισσότεροι τα κατεβάζουν. αν το σκέφτεσαι σε συνολικό μέγεθος ίσως και να είναι έτσι, εγώ ένα xbox 360 που έχω πάντως έχω δύο κούτες αντιγραμμένα... για το pc σίγουρα έχω πολύ λιγότερα αν και τα περισσότερα στο pc τα έχω original... οπότε δεν συμφωνώ μαζί σου..
Luciddream Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Παίρνοντας μια κονσόλα πχ με 300 euro έχεις ολα τα γραφικά στο full χωρίς κολλήματα σόρρυ αλλα την θεωρώ άκυρη παρατήρηση... με την 4890 στο full και crossfire τα γραφικά είναι απίστευτα, και χωρίς κολλήματα.. γραφικά που δεν μπορεί να βγάλει η κονσόλα... και φαντάζομαι με την σειρά 5 τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 με την 4890 στο full και crossfire τα γραφικά είναι απίστευτα, και χωρίς κολλήματα.. γραφικά που δεν μπορεί να βγάλει η κονσόλα... Εκτος αν το παιχνιδι ειναι port απο κονσολα στο PC. Και δεν ειναι 1 και 2 μονο αυτα...
ChocoBanana Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Spank τα full γραφικά της κονσόλας που έχεις με 300Ε όπως λες είναι απλά medium γραφικά μπροστά σ αυτά που μπορεί να σου προσφέρει το pc. Χειριστήρια κάθε είδους για το pc βγάζουν και η Logitech και η Microsoft και ειδικά η Alienware. Περισσότερους τίτλους παιχνιδιών έχει το pc που διευκολύνει πολύ περισσότερο απ τις κονσόλες το online gaming που είναι το μέλλον. Προσωπικά δε θεωρώ πως υπάρχει καν δίλημμα
Luciddream Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 δίλλημα δεν υπάρχει, το πρόβλημα είναι όμως οτι όσο δεν επικρατεί αυτή η άποψη (οτι τα pc πουλάνε πιο πολύ) οι developers θα κοιτάνε προς κονσόλα μεριά.. και φυσικά θα υπάρχει πολύ μικρότερη ανάπτυξη σε γραφικά και όχι μόνο... εκτώς και αν υποθέσουμε οτι θα βγαίνει μια κονσόλα κάθε χρόνο με τούμπανα χαρακτηριστικά ... και ο κόσμος θα αγοράζει
PeterHeppner Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Περισσότερους τίτλους παιχνιδιών έχει το pc που διευκολύνει πολύ περισσότερο απ τις κονσόλες το online gaming που είναι το μέλλον. το online gaming και τα downloaded games είναι τα ατού του pc gaming παρά τα γραφικά, είναι η προσωπική μου παρατήρηση σόρρυ αλλα την θεωρώ άκυρη παρατήρηση... με την 4890 στο full και crossfire τα γραφικά είναι απίστευτα, και χωρίς κολλήματα.. γραφικά που δεν μπορεί να βγάλει η κονσόλα... και φαντάζομαι με την σειρά 5 τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα.. φυσικά και κύριο ζήτημα είναι το κόστος και το ότι στο pc αναγκάζεσαι σε upgrade συχνά Και τί θα πει "gaming PC"; η "είδηση" σε αυτό εστιάζει εγώ αυτό που κρατάω είναι πως το gaming είναι ο πρωταρχικώς λόγος που οδηγεί σε upgrade
REDODIN7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Spank τα full γραφικά της κονσόλας που έχεις με 300Ε όπως λες είναι απλά medium γραφικά μπροστά σ αυτά που μπορεί να σου προσφέρει το pc.Χειριστήρια κάθε είδους για το pc βγάζουν και η Logitech και η Microsoft και ειδικά η Alienware. Περισσότερους τίτλους παιχνιδιών έχει το pc που διευκολύνει πολύ περισσότερο απ τις κονσόλες το online gaming που είναι το μέλλον. Προσωπικά δε θεωρώ πως υπάρχει καν δίλημμα Το θέμα είναι πως πλέον με 500 ευρώ παίρνεις ένα σύστημα για να παίζεις παιχνίδια άνετα ( κονσόλα+Τν ), δεν πιστεύω να παίζεις παιχνίδια με Η/Υ τέτοιου κόστους !!! . Το θέμα μοxλου είναι πρόβλημα στο PC Gaming κλασικό παράδειγμα αυτό που έπαθα πρόσφατα αγόρασα λαπτοπ για να παίζω και παιχνίδια και το πρώτο παιχνίδι που δοκιμάζω είναι το Bioshock 2 και βεβαία έφαγα τρελό ξενερομα με την μη υποστηρίξει μοχλού :mad: , άσε για παιχνίδια που είναι συμβατά μόνο με Xbox 360 Controller :-( Τέλος όσο αφορά την έρευνα πιστεύω πως ενοει ένα σύστημα ικανό για PC Gaming (κάρτα γραφικών κλπ ) Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2010 από REDODIN7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα