Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω, αυτή με μια λέξη μπορεί να περιγραφεί ως φλόμπα. αχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχα 1. φλόμπα Η πολύ άσχημη και μαλακισμένη γυναίκα
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Α, αυτός την έφαγε απ' τον Σούλη. Μάλιστα. Δεν με νοιάζει πια. Έτσι κι αλλιώς δεν πέρασε το crash test.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 και χειρότερα, αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα μας,επειδή δεν το διάβασα και όλο (το χάσιμο χρόνου έχει και τα όριά του ) μήπως είπες κάπου πριν τι τσάντα θα κρατάς; οχι εξαρταται απο τα παπα ομως γι αυτο δν το εθιξα το θεμα εχω 3 ζευγαρια υποψηφια 1.αυτο π ειδατε το ασημι 2.peep toe μαυρες γοβες 3.πεδιλα ισια με πετρες χρωματιστες
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δεν με νοιάζει πια. Έτσι κι αλλιώς δεν πέρασε το crash test. Όχι ρε παππού, μην περάσεις στην σκοτεινή πλευρά!
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 αχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχα 1. φλόμπα Η πολύ άσχημη και μαλακισμένη γυναίκα Άσε με λοιπόν να έχω τις υποψίες μου.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Άσε με λοιπόν να έχω τις υποψίες μου. πως γινεται να μαι φλομπα οταν θα φοραω φουξ! ΦΟΥΞ! ---------- Προσθήκη στις 01:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:42 ---------- βαλε ενα πουλοβερ και πηγενεχχ εγω λεω να παω γυμνη ετσι ειμαι σιγουρη οτι ολοι εμενα θα κοιτανε
iGoPod Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Το χρώμα δεν κάνει τη φλόμπα. to χρωμα κανει την φλομπα
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 οπως και το μουστακι δν κανει τον αντρα γι αυτο ξυρισε το
arxaggelos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τα πέδιλα με τις πέτρες, ftw. Ασημί με φουξ νοου φακην γουέι, και η μαύρη η πιπ τοου πολύ χειμωνιάτικη ακούγεται. το gaydar δίπλα μου ξαφνικά άρχισε να σφυρίζει! θεε μου, ώρα να πάω για υπνο!
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τα πέδιλα με τις πέτρες, ftw. Ασημί με φουξ νοου φακην γουέι, και η μαύρη η πιπ τοου πολύ χειμωνιάτικη ακούγεται. επιτελους! κι εγω αυτο σκευτομουν! απλα ηθελα τακουνι κ το αλλο ειναι ισιο αλλα whateva
arxaggelos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Να βγούμε και για πλέξιμο καμια μέρα. Τι συμβουλές δίνω βραδιάτικα...
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 εχεις και μουστακι? Όχι, τραγόμουσο μόνο. οπως και το μουστακι δν κανει τον αντραγι αυτο ξυρισε το Διακρίνω μια εμμονή με το μουστάκι ή είναι ιδέα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.