Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ολίγον ντεκαυλέ. αμα εισαι μαυρισμενη κ εχεις ενα αξιοπρεπη σωμα μια χαρα καυλε ειναι
sugata Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 βσκκαμια γυναικα εδω μεσα δν παιζει να μ πει? Βασικά, γι' αυτό σε ρώτησα αν θεωρείς το insomnia το καλύτερο μέρος. Δεν είναι και τοοοοοοοοοοόσες πολλές.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Βασικά, γι' αυτό σε ρώτησα αν θεωρείς το insomnia το καλύτερο μέρος.Δεν είναι και τοοοοοοοοοοόσες πολλές. α γι αυτο εχει κανει το θεμα μου 4 σελιδες μεσα σε 10 λεπτα
slygeo87 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 αμα εισαι μαυρισμενη κ εχεις ενα αξιοπρεπη σωμα μια χαρα καυλε ειναι Άμα είσαι μαυρισμένη και έχεις ένα αξιοπρεπές σώμα βάλε κάτι άσπρο ή κάτι μαύρο. Τα άλλα χρώματα είναι για ζωγραφική.
sugata Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 α γι αυτο εχει κανει το θεμα μου 4 σελιδες μεσα σε 10 λεπτα Άλλο το τρόλλινγκ και ο χαβαλές, άλλο οι σοβαρές απαντήσεις. Αν και άκου slipknot, κάτι ξε.
tzizzz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες. fixed Άμα είσαι μαυρισμένη και έχεις ένα αξιοπρεπές σώμα μη βαλεις τιποτα
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Άμα είσαι μαυρισμένη και έχεις ένα αξιοπρεπές σώμα βάλε κάτι άσπρο ή κάτι μαύρο. Τα άλλα χρώματα είναι για ζωγραφική. κλασσικος αντρας (οχι με την κακια εννοια) μαυρο ? ειναι καλοκαιρι ρε συ ασπρο ναι οκ.. ---------- Προσθήκη στις 00:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:39 ---------- Όχι, τραγόμουσο μόνο. εισαι και πολυ βαρυ αρσενικο αγορι μου
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Λοιπόν κατάλαβα γιατί ποστάρει στο insomnia. Κάνα nerd θα θέλει να ρίξει.
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Και βασικά δεν κατάλαβα τη λογική «μαυρισμένος και αξιοπρεπές σώμα = φόρα χρώμα». Και οι οικοδόμοι τα παλικάρια, μες στον ήλιο όλη μέρα μαυρίζουν και έχουν και σώματα αλλά δεν τους έχω δει ποτέ με φούξια lacoste.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Και βασικά δεν κατάλαβα τη λογική «μαυρισμένος και αξιοπρεπές σώμα = φόρα χρώμα». Και οι οικοδόμοι τα παλικάρια, μες στον ήλιο όλη μέρα μαυρίζουν και έχουν και σώματα αλλά δεν τους έχω δει ποτέ με φούξια lacoste. ναι γτ ειναι αντρες ποιςο αντρας φοραει φουξ? βασικα τονιζει το σωμα ωραια το εντονο χρωμα..
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ναι γτ ειναι αντρεςποιςο αντρας φοραει φουξ? βασικα τονιζει το σωμα ωραια το εντονο χρωμα.. Τα παιδιά που είμαστε μαζί στην παράταξη φοράνε τέτοια χρώματα. Δεν τονίζουν όλα τα σώματα, αναλόγως τον σωματότυπο. Το έχω μελετήσει το θέμα.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Λοιπόν κατάλαβα γιατί ποστάρει στο insomnia.Κάνα nerd θα θέλει να ρίξει. οχι δν θελω να σε ριξω
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Και βασικά δεν κατάλαβα τη λογική «μαυρισμένος και αξιοπρεπές σώμα = φόρα χρώμα». Και οι οικοδόμοι τα παλικάρια, μες στον ήλιο όλη μέρα μαυρίζουν και έχουν και σώματα αλλά δεν τους έχω δει ποτέ με φούξια lacoste. Slipknot δε θέλω να στο χαλάσω αλλά οι οικοδόμοι έπαψαν να έχουν σώμα από τότε που ξεκίνησε η εισαγωγή Amstel στην Ελλάδα.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τα παιδιά που είμαστε μαζί στην παράταξη φοράνε τέτοια χρώματα. Δεν τονίζουν όλα τα σώματα, αναλόγως τον σωματότυπο. Το έχω μελετήσει το θέμα. αλλο οι αντρες αλλο οι γυναικες βσκ ενα καλο σωμα οτι κ να φορεσει ωραια θα φαινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.