Προς το περιεχόμενο

Φουξιες Ιστοριες[γτ και το φουξ εχει την χαρη του]

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χααα έτσι είναι η μανάδες ! εγώ όταν βάφω τα νύχια μου σε έξαλλο χρώμα μου λέει πάνω κάτω τα ίδια :-D

μας καταπιεζουν ρε συ :-(

πρεπει να αντιταθουμε :-D

---------- Προσθήκη στις 22:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:33 ----------

Δε ξερω, νομιζω οτι αφου διαλεξες μαυρο μεινε σε αυτο μη κανεις υπερβολες με τους κρικους.

Αλλα γιατι δε βαζεις το γκρι πεδιλακι που αγορασες, δεκαπενταυγουστος ερχεται 40 βαθμους θερμοκρασια, ανοιχτα χρωματακια.

Επεσες και στην περιπτωση τωρα, παντρευεται ο αδερφος μου σε ενα μηνα και αυτες τις ερωτησεις τις εχω πολυ φρεσκες στο μυαλο μου, τι θα φορεσω, παει αυτο με αυτο, τι τσαντακι, τι σκουλαρικια, τι κοσμηματα αστα βραστα.

Ενω εμεις οι αντρες, ενα κουστουμι μια γραβατα, γεια σας. απλα πραγματα

υπερβολη καλε οι ασημοι κρικοι? :-D

παντως θα εισαι σωτηριος οδηγος για την κοπελα σου οταν σκαλωνει με τα ντυσιματα;)

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μας καταπιεζουν ρε συ :-(

πρεπει να αντιταθουμε :-D

εγώ μένω πλέον μόνη μου και δεν γίνεται να μου πει τίποτα :o αλλά τις σπόντες τις ακούω όταν με βλέπει :-D

Δημοσ.
εγώ μένω πλέον μόνη μου και δεν γίνεται να μου πει τίποτα :o αλλά τις σπόντες τις ακούω όταν με βλέπει :-D

καλη φαση

εμεις π ειμαστε ακομα μαζι τους να δουμε τι θα κανουμε

Δημοσ.
καλη φαση

εμεις π ειμαστε ακομα μαζι τους να δουμε τι θα κανουμε

υπομονή και έτσι και αλλιώς το στυλ σου πλέον το διαμορφώνεις μόνη σου σιγά σιγά :-)

Δημοσ.
υπομονή και έτσι και αλλιώς το στυλ σου πλέον το διαμορφώνεις μόνη σου σιγά σιγά :-)

πλεον ναι

απλα αυτη την φορα κολλησα

δν ειχα ποτε τιποτα φουξια:P

Δημοσ.

Οι μεγαλοι ασημι κρικοι ηταν το μονο καλο που ακουστηκε στις στυλιστικες αποψεις αυτου του thread.

Οχι και υπερβολη, τους αγαπαμε :P

Δημοσ.

εκει που λεει strawberry πανω κατω

---------- Προσθήκη στις 21:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:21 ----------

bubblegum-magenta

ελληνικα

λολ ε οχι δα :lol:

http://www.google.be/images?q=%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BE%CE%B9%CE%B1%20%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1152&bih=651

Δημοσ.

Και στο λεγα ρε Γινάκι μου ότι το μανό που πήρες δεν είναι φούξια, είναι τσιχλόφουσκα. Εκεί εσύ όμως. Στενόμυαλη!

Πάντως εύα είναι εμφανώς το magenta

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...