Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 χααα έτσι είναι η μανάδες ! εγώ όταν βάφω τα νύχια μου σε έξαλλο χρώμα μου λέει πάνω κάτω τα ίδια μας καταπιεζουν ρε συ πρεπει να αντιταθουμε ---------- Προσθήκη στις 22:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:33 ---------- Δε ξερω, νομιζω οτι αφου διαλεξες μαυρο μεινε σε αυτο μη κανεις υπερβολες με τους κρικους. Αλλα γιατι δε βαζεις το γκρι πεδιλακι που αγορασες, δεκαπενταυγουστος ερχεται 40 βαθμους θερμοκρασια, ανοιχτα χρωματακια. Επεσες και στην περιπτωση τωρα, παντρευεται ο αδερφος μου σε ενα μηνα και αυτες τις ερωτησεις τις εχω πολυ φρεσκες στο μυαλο μου, τι θα φορεσω, παει αυτο με αυτο, τι τσαντακι, τι σκουλαρικια, τι κοσμηματα αστα βραστα. Ενω εμεις οι αντρες, ενα κουστουμι μια γραβατα, γεια σας. απλα πραγματα υπερβολη καλε οι ασημοι κρικοι? παντως θα εισαι σωτηριος οδηγος για την κοπελα σου οταν σκαλωνει με τα ντυσιματα
Sylvia88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 μας καταπιεζουν ρε συ πρεπει να αντιταθουμε εγώ μένω πλέον μόνη μου και δεν γίνεται να μου πει τίποτα αλλά τις σπόντες τις ακούω όταν με βλέπει
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 εγώ μένω πλέον μόνη μου και δεν γίνεται να μου πει τίποτα αλλά τις σπόντες τις ακούω όταν με βλέπει καλη φαση εμεις π ειμαστε ακομα μαζι τους να δουμε τι θα κανουμε
Sylvia88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 καλη φασηεμεις π ειμαστε ακομα μαζι τους να δουμε τι θα κανουμε υπομονή και έτσι και αλλιώς το στυλ σου πλέον το διαμορφώνεις μόνη σου σιγά σιγά
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 υπομονή και έτσι και αλλιώς το στυλ σου πλέον το διαμορφώνεις μόνη σου σιγά σιγά πλεον ναι απλα αυτη την φορα κολλησα δν ειχα ποτε τιποτα φουξια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Οι μεγαλοι ασημι κρικοι ηταν το μονο καλο που ακουστηκε στις στυλιστικες αποψεις αυτου του thread. Οχι και υπερβολη, τους αγαπαμε
NewProject Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 αμα το πιστευεις , θα εισαι ... στο μυαλο ειναι ολα ...........
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Εγω το μονο που θελω να μαθω ειναι αν θα ειναι γαματο το φαγητο. Αυτο.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που ακριβώς ανήκει αυτό το χρώμα το φουξ στον πίνακα για να καταλάβω για τι μιλάμε?
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 εκει που λεει strawberry πανω κατω ---------- Προσθήκη στις 21:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:21 ---------- bubblegum-magenta ελληνικα λολ ε οχι δα http://www.google.be/images?q=%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BE%CE%B9%CE%B1%20%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1152&bih=651
Garnele Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Και στο λεγα ρε Γινάκι μου ότι το μανό που πήρες δεν είναι φούξια, είναι τσιχλόφουσκα. Εκεί εσύ όμως. Στενόμυαλη! Πάντως εύα είναι εμφανώς το magenta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.