Προς το περιεχόμενο

Φουξιες Ιστοριες[γτ και το φουξ εχει την χαρη του]

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Moλις σου εσπασα προφανως καποιο στερεοτυπο που εχεις κ εφαγες την ηττα ε?

Δεν μου το έσπασες. Αλλά συνήθως οι όμοιοι σου δεν το διατυμπανίζουν.

Δημοσ.

δν εχουν προβλημα οι γκει να το πουν

οι αλλοι εχουν το προβλημα.

ειδικα η ελληνικη κοινωνια π ειναι τερμα ομοφοβικη και ρατσιστικη

---------- Προσθήκη στις 22:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:05 ----------

ε άμα πάνω κάτω σου είπαμε τα ίδια τότες μια χαρά :-D

ναι! να σαι καλα

ημουν ετοιμη να βαλω το γκρι:lol:

Δημοσ.
...γνώμη μου όπως έγραψα και στην jewel πιο πριν είναι ότι το γκρι-άσπρο (μπένει και το ασημί που πρότεινες) σε συνδιασμό με φούξια είναι απαίσιο όπως επίσεις η επιλογή χαμηλού τακουνιού.Θυμίζει κοριτσάκι Γυμνασίου λόγου και του χρώματος να το συνδιάσεις τόσο ...απλό .

Γιαυτό για την κάθε γυναίκα είναι σχετικό για το τι γνωρίζει κανείς "παραπάνω"

Συμφωνω μαζι σου Συλβια, ολα ειναι σχετικα, αλλα στο styling υπαρχουν κανονες που δε μπορεις να παραβλεψεις.

Καταρχην να ξεκαθαρησω οτι η μονη σχεση που εχω με τα γυναικεια ρουχα, ειναι οτι μου αρεσει να σας βλεπω να τα φορατε (βεβαια περισσοτερο μου αρεσει οταν τα βγαζετε :P)

Απλα λογω δουλειας(ηλεκτρολογος) ειχα σχεση με επιδειξεις μοδας, και τα τελευταια χρονια οι περισσοτερες σχεσεις μου ηταν μεσα απο τον χωρο, οποτε ηθελα δεν ηθελα, εμαθα τα βασικα.

Απο τα βασικα που ξερω, ο κανονας λεει οτι με εντονο χρωμα φορεμα οπως φουξια, προσεχουμε πολυ το χρωμα στα παπουτσια να μην ειναι εντονο, οσο το δυνατο ποιο ουδετερο. Τα χρωματα αυτα ειναι ασπρο, μαυρο, ασημι, χρυσο και ανοιχτο καφε στο χρωμα του δερματος. Διαλεγουμε λοιπον ενα απο αυτα.

Αυτος ειναι ο κανονας, και απλα επειδη ειναι καλοκαιρι και η jewel θα εχει μαυρισμενες γαμπες, θα μου αρεσε ενα ασημι σανταλι, ειδικα αν προσεξει και την γαμπα να γυαλιζει λιγο παραπανω, και ασπρο ομως θα μου αρεσε. Γουστα ειναι αυτα χεχε

Δημοσ.
δν εχουν προβλημα οι γκει να το πουν

οι αλλοι εχουν το προβλημα.

ειδικα η ελληνικη κοινωνια π ειναι τερμα ομοφοβικη και ρατσιστικη

Eάν δεν ενοχλεί εσένα να σου βγει ο γιός τέτοιος. Οι υπόλοιποι που δε θέλουμε κάτι τέτοιο, ενοχλούμαστε απ' αυτούς.

Δημοσ.
Eάν δεν ενοχλεί εσένα να σου βγει ο γιός τέτοιος. Οι υπόλοιποι που δε θέλουμε κάτι τέτοιο, ενοχλούμαστε απ' αυτούς.

γτ τι εχουν μωρε? λεπρα και φοβασαι μην "σου βγει τετοιος"?

εγω ξερω παντως οτι τα παιδια π αγαπανε αυθεντικα τα παιδια τους τα δεχονται και σεβονται τις προτιμησεις τους

απλα εδω στην ελλαδα το βλεπουμε το θεμα πολυ καχυποπτα..

εγω θα χαιρομουν το παιδι μου να ειναι ευτυχισμενο με οποιον και να ηταν.ειτε αντρας ειναι ο συντροφος ειτε γυναικα.

Δημοσ.
Συμφωνω μαζι σου Συλβια, ολα ειναι σχετικα, αλλα στο styling υπαρχουν κανονες που δε μπορεις να παραβλεψεις.

Καταρχην να ξεκαθαρησω οτι η μονη σχεση που εχω με τα γυναικεια ρουχα, ειναι οτι μου αρεσει να σας βλεπω να τα φορατε (βεβαια περισσοτερο μου αρεσει οταν τα βγαζετε :P)

Απλα λογω δουλειας(ηλεκτρολογος) ειχα σχεση με επιδειξεις μοδας, και τα τελευταια χρονια οι περισσοτερες σχεσεις μου ηταν μεσα απο τον χωρο, οποτε ηθελα δεν ηθελα, εμαθα τα βασικα.

Απο τα βασικα που ξερω, ο κανονας λεει οτι με εντονο χρωμα φορεμα οπως φουξια, προσεχουμε πολυ το χρωμα στα παπουτσια να μην ειναι εντονο, οσο το δυνατο ποιο ουδετερο. Τα χρωματα αυτα ειναι ασπρο, μαυρο, ασημι, χρυσο και ανοιχτο καφε στο χρωμα του δερματος. Διαλεγουμε λοιπον ενα απο αυτα.

Αυτος ειναι ο κανονας, και απλα επειδη ειναι καλοκαιρι και η jewel θα εχει μαυρισμενες γαμπες, θα μου αρεσε ενα ασημι σανταλι, ειδικα αν προσεξει και την γαμπα να γυαλιζει λιγο παραπανω, και ασπρο ομως θα μου αρεσε. Γουστα ειναι αυτα χεχε

ε ναι γούστα είναι αυτά :-D

Δημοσ.

Οι ομοιοι μου?ποιοι ειναι?μηπως να τρεχω στην Σπιναλογκα να τους βρω?

Ομοιος μου ειναι κ ο κυρ κωστας στο περιπτερο που ειναι 65 χρονων.Ελληνικα μιλαει κ αυτος.

Εν παση περιπτωση ειμαι αντρας κ γουσταρω αντρες κ μαγκεια μου.

Δημοσ.

ευχαριστω παντως για την ανταποκριση

με μαυρα θα τα βαλω τλκ.αν κ ειχα αγορασει ενα τεεελειο πεδιλο ασημι/γκρι

λεω να βαλω ασημι κρικους μεγαλους.καλο ή ου?:fear:

Δημοσ.

ωραίοι οι μεγάλοι ασημοί κρίκοι τους λατρεύω...αλλά μ'αρέσουν και αυτά http://www.arizonafoothillsmagazine.com/afm-style-files/wp-content/uploads/2008/12/lee-anglel-crystal-drop-earrings-black.jpg που είναι κρεμαστά με πέτρες

Δημοσ.
ωραίοι οι μεγάλοι ασημοί κρίκοι τους λατρεύω...αλλά μ'αρέσουν και αυτά http://www.arizonafoothillsmagazine.com/afm-style-files/wp-content/uploads/2008/12/lee-anglel-crystal-drop-earrings-black.jpg που είναι κρεμαστά με πέτρες

πολυ ωραια.γτ σκευτομουν να βαψω το νυχι μαυρο :lol:( η μανα μ με κοροιδευει.με ειπε φρικιο οταν της το ειπα :cry:)

• Super Moderators
Δημοσ.

Από τους Όρους Χρήσης του forum:

"2. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του forum, κατά την κρίση των συντονιστών, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στο forum."

Από τους Συμπληρωματικούς Κανόνες της ενότητας Μπλα-Μπλα:

"2. Δεν επιτρέπονται εκφράσεις που θίγουν σεξουαλικές, πολιτικές, αθλητικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους."

Ελπίζω να μην χρειαστεί να τα υπενθυμίσω εκ νέου... :mad:

Δημοσ.

Δε ξερω, νομιζω οτι αφου διαλεξες μαυρο μεινε σε αυτο μη κανεις υπερβολες με τους κρικους.

Αλλα γιατι δε βαζεις το γκρι πεδιλακι που αγορασες, δεκαπενταυγουστος ερχεται 40 βαθμους θερμοκρασια, ανοιχτα χρωματακια.

Επεσες και στην περιπτωση τωρα, παντρευεται ο αδερφος μου σε ενα μηνα και αυτες τις ερωτησεις τις εχω πολυ φρεσκες στο μυαλο μου, τι θα φορεσω, παει αυτο με αυτο, τι τσαντακι, τι σκουλαρικια, τι κοσμηματα αστα βραστα.

Ενω εμεις οι αντρες, ενα κουστουμι μια γραβατα, γεια σας. απλα πραγματα

Δημοσ.
πολυ ωραια.γτ σκευτομουν να βαψω το νυχι μαυρο :lol:( η μανα μ με κοροιδευει.με ειπε φρικιο οταν της το ειπα :cry:)

χααα έτσι είναι η μανάδες ! εγώ όταν βάφω τα νύχια μου σε έξαλλο χρώμα μου λέει πάνω κάτω τα ίδια :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...