Tilemaxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αν φορεσεις ψηλο τακουνι δε θα μπορεις να χορεψεις μετα στο κεντρο. Τι ντεκολτε εχει, ειναι ανοιχτο στην πλατη; Τι υψος εχει; πανω απο το γονατο; Δεν ειναι το θεμα μονο τα πεδηλα που θα βαλεις, πανω εκει θα στιριχτουν το τσαντακι και τα κοσμηματα που θα φορεσεις. Βασικη αρχη οταν φορας εντονο χρωμα φορεμα , πρεπει να φορεσεις ουδετερο χρωμα παπουτσια για να μην εισαι σα τσιρκο. Επεισης κατι αλλο , τα μαλλια σου μη τα κανεις υπερπαραγωγη με ογκο κτλ. Απλο ισιο μαλλι , απλες γραμμες στο μαλλι οταν φορας εντονα χρωματα. Τεσπα να μη πολυλογω, χωρις να εχω δει το φορεμα κτλ θα κανω διαγνωση. Θα φορεσεις ασημι πεδιλακι με πολυ χαμηλο τακουνι, ασπρο πολυ μικρο τσαντακι με ασημι πινελιες αν βρεις. Διακριτικο κοσμημα στο λαιμο λεπτο και γιαλυστερο(ισως και μαργαρηταρια ομως, δεν εχω δει το φορεμα ομως και δε ξερω) Οχι σκουλαρικια. Μαλλι χωρις πολυ ογκο αλλα με ενα ωραιο κοκαλακι που θα κανει την λεπτομερια. (οχι κοκαλακι αν φορεσεις μαργαρηταρια) Sent from my iPhone using Insomnia.app tl; dr Anyways, καιρό είχα να δω τέτοια advanced copypasta.
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Είναι πολύ δύσκολο, πρέπει πρώτα να βάζεις το δεξί πόδι, μετά το αριστερό. Είναι και οι στροφές, ο φόβος μην πέσεις...
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ROFL , ουτε gay ειμαι ουτε το εκανα copy paste. Απλα ξερω μερικα πραγματα παραπανω σχετικα με το γυναικειο ντυσιμο Sent from my iPhone using Insomnia.app
htps Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ROFL , ουτε gay ειμαι ουτε το εκανα copy paste. Απλα ξερω μερικα πραγματα παραπανω σχετικα με το γυναικειο ντυσιμο Sent from my iPhone using Insomnia.app γιατι κ αν εισαι τι εγινε κ απολογησε κιολας?Εγω ειμαι παντως αλλα απλα δεν εχω ιδεα απο στυλιστικα αλλιως θα δινα καμοια συμβουλη. Παντως διαβαζοντας το θεμα αντιλαμβανομαι πρωτη φορα ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ειναι καποιος να ειναι στυλιστας.Ζαλιστηκε το κεφαλι μου μοναχα απο τις λεπτομερειες του ποστ σου πιο πανω!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 αστειευόμαστε προφανώς παρεπιπτόντως αναφέρθηκε το χρώμα φούξια που έχει μια συγγένεια με το ροζ, που είναι ο Αλέκος?
Sylvia88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ROFL , ουτε gay ειμαι ουτε το εκανα copy paste. Απλα ξερω μερικα πραγματα παραπανω σχετικα με το γυναικειο ντυσιμο Sent from my iPhone using Insomnia.app ...γνώμη μου όπως έγραψα και στην jewel πιο πριν είναι ότι το γκρι-άσπρο (μπένει και το ασημί που πρότεινες) σε συνδιασμό με φούξια είναι απαίσιο όπως επίσεις η επιλογή χαμηλού τακουνιού.Θυμίζει κοριτσάκι Γυμνασίου λόγου και του χρώματος να το συνδιάσεις τόσο ...απλό . Γιαυτό για την κάθε γυναίκα είναι σχετικό για το τι γνωρίζει κανείς "παραπάνω"
CtrlFreak Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Επί τη ευκαιρία τι τρέχει με τις γυναίκες που φοράνε αυτά τα παπούτσια?
Tilemaxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 γιατι κ αν εισαι τι εγινε κ απολογησε κιολας?Εγω ειμαι παντως αλλα απλα δεν εχω ιδεα απο στυλιστικα αλλιως θα δινα καμοια συμβουλη. Παντως διαβαζοντας το θεμα αντιλαμβανομαι πρωτη φορα ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ειναι καποιος να ειναι στυλιστας.Ζαλιστηκε το κεφαλι μου μοναχα απο τις λεπτομερειες του ποστ σου πιο πανω!!
imr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Επί τη ευκαιρία τι τρέχει με τις γυναίκες που φοράνε αυτά τα παπούτσια? Εχω και εγω τετοιες αλλα σε οχι τοσο σεξυ χρωμα
slygeo87 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Είναι για αγρότισσες με στυλ και άποψη. LIKE!
htps Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Moλις σου εσπασα προφανως καποιο στερεοτυπο που εχεις κ εφαγες την ηττα ε?
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ...γνώμη μου όπως έγραψα και στην jewel πιο πριν είναι ότι το γκρι-άσπρο (μπένει και το ασημί που πρότεινες) σε συνδιασμό με φούξια είναι απαίσιο όπως επίσεις η επιλογή χαμηλού τακουνιού.Θυμίζει κοριτσάκι Γυμνασίου λόγου και του χρώματος να το συνδιάσεις τόσο ...απλό .Γιαυτό για την κάθε γυναίκα είναι σχετικό για το τι γνωρίζει κανείς "παραπάνω" τελκ εχει απολυτο δικιο η Συλβια θα γινεις η προσωπικη μου στυλιστρια μ φαινεται ευχαριστω κ το αλλο το παιδι π απαντησε βσκ απο οτι καταλαβα ο καθενας θα μπορουσε να τα συνδιασει οπως θελει δλδ ακουσα και το ασημι αρκετα αλλα θα προτιμησω μαυρο ---------- Προσθήκη στις 21:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:53 ---------- και btw μην μ πειραζετε τον htps:o
slygeo87 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Είμαι πολύ περίεργος ρε 'συ βίντατζ. (ουπς..που πήγαν τα ποστς)
Sylvia88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 τελκ εχει απολυτο δικιο η Συλβιαθα γινεις η προσωπικη μου στυλιστρια μ φαινεται ---------- Προσθήκη στις 21:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:53 ---------- και btw μην μ πειραζετε τον htps:o στο τέλος η επιλογή βέβαια θα είναι δική σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.