Προς το περιεχόμενο

Φουξιες Ιστοριες[γτ και το φουξ εχει την χαρη του]

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ω ναι. Βέβαια χέστηκα tbh τι θα βάλουν οι περισσότερες απο τις παραπάνω γιατί νταξ ουαου.. αλλα ναι δεν είναι κ ότι καλύτερο.

Ξέρω έναν καλό φυσιοθεραπευτή

για ποιο λογο?

---------- Προσθήκη στις 17:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ----------

δεν παει το χρωμα με ψηλο παπουτσι βρε αγαπη

χαχαχαχαχα

Δημοσ.

και γω ξερω εναν καλο ψυχολογο παντως :lol:

anyway ακουσα πολλες αποψεις κ εφοσον αποφασισα δν υπαρχει λογος να ειναι ανοιχτο το θρεντB)

θενκς σε οσους απαντησαν σοβαρα :-)

Δημοσ.

Ναι ήταν αξέχαστη εμπειρία και νομίζω ότι όλοι μάθαμε κάτι απ' αυτό.

Rainbow_Vomit_by_peoplperson.jpg

Δημοσ.

Αν φορεσεις ψηλο τακουνι δε θα μπορεις να χορεψεις μετα στο κεντρο.

Τι ντεκολτε εχει, ειναι ανοιχτο στην πλατη;

Τι υψος εχει; πανω απο το γονατο;

Δεν ειναι το θεμα μονο τα πεδηλα που θα βαλεις, πανω εκει θα στιριχτουν το τσαντακι και τα κοσμηματα που θα φορεσεις.

Βασικη αρχη οταν φορας εντονο χρωμα φορεμα , πρεπει να φορεσεις ουδετερο χρωμα παπουτσια για να μην εισαι σα τσιρκο.

Επεισης κατι αλλο , τα μαλλια σου μη τα κανεις υπερπαραγωγη με ογκο κτλ. Απλο ισιο μαλλι , απλες γραμμες στο μαλλι οταν φορας εντονα χρωματα.

Τεσπα να μη πολυλογω, χωρις να εχω δει το φορεμα κτλ θα κανω διαγνωση.

Θα φορεσεις ασημι πεδιλακι με πολυ χαμηλο τακουνι, ασπρο πολυ μικρο τσαντακι με ασημι πινελιες αν βρεις. Διακριτικο κοσμημα στο λαιμο λεπτο και γιαλυστερο(ισως και μαργαρηταρια ομως, δεν εχω δει το φορεμα ομως και δε ξερω)

Οχι σκουλαρικια. Μαλλι χωρις πολυ ογκο αλλα με ενα ωραιο κοκαλακι που θα κανει την λεπτομερια. (οχι κοκαλακι αν φορεσεις μαργαρηταρια)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν φορεσεις ψηλο τακουνι δε θα μπορεις να χορεψεις μετα στο κεντρο.

Τι ντεκολτε εχει, ειναι ανοιχτο στην πλατη;

Τι υψος εχει; πανω απο το γονατο;

Δεν ειναι το θεμα μονο τα πεδηλα που θα βαλεις, πανω εκει θα στιριχτουν το τσαντακι και τα κοσμηματα που θα φορεσεις.

Βασικη αρχη οταν φορας εντονο χρωμα φορεμα , πρεπει να φορεσεις ουδετερο χρωμα παπουτσια για να μην εισαι σα τσιρκο.

Επεισης κατι αλλο , τα μαλλια σου μη τα κανεις υπερπαραγωγη με ογκο κτλ. Απλο ισιο μαλλι , απλες γραμμες στο μαλλι οταν φορας εντονα χρωματα.

Τεσπα να μη πολυλογω, χωρις να εχω δει το φορεμα κτλ θα κανω διαγνωση.

Θα φορεσεις ασημι πεδιλακι με πολυ χαμηλο τακουνι, ασπρο πολυ μικρο τσαντακι με ασημι πινελιες αν βρεις. Διακριτικο κοσμημα στο λαιμο λεπτο και γιαλυστερο(ισως και μαργαρηταρια ομως, δεν εχω δει το φορεμα ομως και δε ξερω)

Οχι σκουλαρικια. Μαλλι χωρις πολυ ογκο αλλα με ενα ωραιο κοκαλακι που θα κανει την λεπτομερια. (οχι κοκαλακι αν φορεσεις μαργαρηταρια)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

σε συνδιασμό με το γεγονός ότι έγινε posted από προϊόν της Apple...

gaydar.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...