Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 δεν παει το χρωμα με ψηλο παπουτσι βρε αγαπη
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ω ναι. Βέβαια χέστηκα tbh τι θα βάλουν οι περισσότερες απο τις παραπάνω γιατί νταξ ουαου.. αλλα ναι δεν είναι κ ότι καλύτερο. Ξέρω έναν καλό φυσιοθεραπευτή για ποιο λογο? ---------- Προσθήκη στις 17:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ---------- δεν παει το χρωμα με ψηλο παπουτσι βρε αγαπη χαχαχαχαχα
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 και γω ξερω εναν καλο ψυχολογο παντως anyway ακουσα πολλες αποψεις κ εφοσον αποφασισα δν υπαρχει λογος να ειναι ανοιχτο το θρεντ θενκς σε οσους απαντησαν σοβαρα
slygeo87 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ναι ήταν αξέχαστη εμπειρία και νομίζω ότι όλοι μάθαμε κάτι απ' αυτό.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 θενκς σε οσους απαντησαν σοβαρα Anytime.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ναι ήταν αξέχαστη εμπειρία και νομίζω ότι όλοι μάθαμε κάτι απ' αυτό.
imr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 γαμος ρε φιλης Και στα δικα σου Παντως ελπιζω να διαλεξες ψηλοτακουνα
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Και στα δικα σου :p Παντως ελπιζω να διαλεξες ψηλοτακουνα Iου Πο-τέ!
imr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 IουΠο-τέ! Και ελεγα να σου κανω προταση, με ξενερωσες λιγο τωρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 έτσι ο wedding crasher!
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Γαμος ε? Φαι θα'χει? Να ρθω? ελπιζω να εχει καλο φαγητο γτ θα βαρεθω την ζωη μ γ@%^$% το κερατο μ μεσα
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αν φορεσεις ψηλο τακουνι δε θα μπορεις να χορεψεις μετα στο κεντρο. Τι ντεκολτε εχει, ειναι ανοιχτο στην πλατη; Τι υψος εχει; πανω απο το γονατο; Δεν ειναι το θεμα μονο τα πεδηλα που θα βαλεις, πανω εκει θα στιριχτουν το τσαντακι και τα κοσμηματα που θα φορεσεις. Βασικη αρχη οταν φορας εντονο χρωμα φορεμα , πρεπει να φορεσεις ουδετερο χρωμα παπουτσια για να μην εισαι σα τσιρκο. Επεισης κατι αλλο , τα μαλλια σου μη τα κανεις υπερπαραγωγη με ογκο κτλ. Απλο ισιο μαλλι , απλες γραμμες στο μαλλι οταν φορας εντονα χρωματα. Τεσπα να μη πολυλογω, χωρις να εχω δει το φορεμα κτλ θα κανω διαγνωση. Θα φορεσεις ασημι πεδιλακι με πολυ χαμηλο τακουνι, ασπρο πολυ μικρο τσαντακι με ασημι πινελιες αν βρεις. Διακριτικο κοσμημα στο λαιμο λεπτο και γιαλυστερο(ισως και μαργαρηταρια ομως, δεν εχω δει το φορεμα ομως και δε ξερω) Οχι σκουλαρικια. Μαλλι χωρις πολυ ογκο αλλα με ενα ωραιο κοκαλακι που θα κανει την λεπτομερια. (οχι κοκαλακι αν φορεσεις μαργαρηταρια) Sent from my iPhone using Insomnia.app
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αν φορεσεις ψηλο τακουνι δε θα μπορεις να χορεψεις μετα στο κεντρο. Τι ντεκολτε εχει, ειναι ανοιχτο στην πλατη; Τι υψος εχει; πανω απο το γονατο; Δεν ειναι το θεμα μονο τα πεδηλα που θα βαλεις, πανω εκει θα στιριχτουν το τσαντακι και τα κοσμηματα που θα φορεσεις. Βασικη αρχη οταν φορας εντονο χρωμα φορεμα , πρεπει να φορεσεις ουδετερο χρωμα παπουτσια για να μην εισαι σα τσιρκο. Επεισης κατι αλλο , τα μαλλια σου μη τα κανεις υπερπαραγωγη με ογκο κτλ. Απλο ισιο μαλλι , απλες γραμμες στο μαλλι οταν φορας εντονα χρωματα. Τεσπα να μη πολυλογω, χωρις να εχω δει το φορεμα κτλ θα κανω διαγνωση. Θα φορεσεις ασημι πεδιλακι με πολυ χαμηλο τακουνι, ασπρο πολυ μικρο τσαντακι με ασημι πινελιες αν βρεις. Διακριτικο κοσμημα στο λαιμο λεπτο και γιαλυστερο(ισως και μαργαρηταρια ομως, δεν εχω δει το φορεμα ομως και δε ξερω) Οχι σκουλαρικια. Μαλλι χωρις πολυ ογκο αλλα με ενα ωραιο κοκαλακι που θα κανει την λεπτομερια. (οχι κοκαλακι αν φορεσεις μαργαρηταρια) Sent from my iPhone using Insomnia.app σε συνδιασμό με το γεγονός ότι έγινε posted από προϊόν της Apple...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.