SlackulatoR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Καλα ας έβαζε και φωτογραφία στο πρώτο ποστ και τα λέγαμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 15 σελίδες σε 13,5 ώρες; Pas mal. 137 posts μέσα σε 3.5 ώρες θες να πεις...μην κοιτάς τα λίγα που έγιναν το πρωί
antonl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 137 posts μέσα σε 3.5 ώρες θες να πεις...μην κοιτάς τα λίγα που έγιναν το πρωί 135 σε 2:09, μετά έπεσε Ευχαριστώ τους συμμετέχοντες.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ρε γτ σας φαινεται τοσο περιεργο το φουξια? Ναι είναι για γτπκ εκτός αν είσαι 15 χρονών και εκτός αν θέλεις να αρέσεις περισσότερο στον εαυτό σου και στις φίλες σου και όχι στον Κώστα ή τον Μήτσο.
imr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ε ειστε τρελα τρολ το γαμησατε το θεμα της κοπελιας, ντροπη σας! Παντως χωρις φοτο δεν γινεται να κρινουμε, ανεβασε asap μια φοτο με το εν λογω φορεματακι να δουμε τι παιζει Ο σκοπος της εξοδου ποιος ειναι? Μηπως εισαι η κοπελα που ελεγε το αλλο παιδι με τον πρωην και τοσο καιρο δεν τον εβλεπες γιατι δεν ηξερες τι παπουτσια να φορεσεις?
YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι το τουπε της κοπελιας. Οταν ποσταρεις σε τεχνολογικο φορουμ τα σχετικα ειναι επομενο καποιοι να απαντησουν με τον τροπο που προηγηθηκε και γενικα περα απο το no trolling υπαρχει και το when you're in rome act like a roman. Αυτο το "ειστε ολοι αμαμητα ζωα αλλα πειτε μου για τις γοβες" is beyond me.
Garnele Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Άστα αυτά γιν και πες με τι γόβες να το βάλει. Πώς σώζεται ένα ΦΟΥΞ φουστάνι αλήθεια; Μαύρη μπαλαρίνα ίσως και μαύρη τσάντα και τα μαλλιά αυστηρό κότσο να δείξει λίγη σοβαρότητα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Οταν ποσταρεις σε τεχνολογικο φορουμ τα σχετικα ειναι επομενο καποιοι να απαντησουν με τον τροπο που προηγηθηκε και γενικα περα απο το no trolling υπαρχει και το when you're in rome act like a roman. Αυτο το "ειστε ολοι αμαμητα ζωα αλλα πειτε μου για τις γοβες" is beyond me. Δεν postαρε όμως σε κάποιο από τα "τεχνολογικά" sections αλλά στο Μπλα Μπλα. Δηλαδή με την ίδια λογική μπορούμε να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση σε όλα τα topics του Μπλα Μπλα μιας και βρισκόμαστε σε τεχνολογικό forum? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=395221 πχ να trollάρουμε αυτό, τι σχέση έχουν τα οικονομικά σε τεχνολογικό forum?
YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 αναφερθηκα στο τουπε πολυ συγκεκριμενα. ---------- Προσθήκη στις 16:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:36 ---------- *και δεν αντιτιθεμαι στο νο τρολλινγκ. Το ειπα εξ ισου ξεκαθαρα.
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Απλα το thread εγινε την λαθος στιγμη. Μεσανυχτα καθημερινης κοντα στον Δεκαπενταυγουστο. Εκεινη την ωρα ειναι λογικο να απαντησουμε οι 10 τελειωμενοι που δεν ειμαστε ουτε διακοπες, ουτε εξω για κανα ποτο Wrong place, wrong time.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Πώς σώζεται ένα ΦΟΥΞ φουστάνι αλήθεια; Δε σώζεται.
frenzy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Πώς σώζεται ένα ΦΟΥΞ φουστάνι αλήθεια; Με crotchless σωβρακοφανέλα. I could pull it off. EASY!
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Πώς σώζεται ένα ΦΟΥΞ φουστάνι αλήθεια; Βασικά με χλωρίνη μπορείς να το κάνεις άσπρο? ναι ξέρω, γίνεται κι αλλιώς αλλά θέλει κόπο
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 δεν εχω δειξει τουπε αν πρωτα δν με εχει προκαλεσει καποιος. και εχω ακουσει ενα σωρο αηδιες μεσα στο φορουμ του off topic απο αγορια( και απο κοριτσια[Η απιστευτη προδοσια] ..κ παλι δν απαντησα και τοσο αυστηρα.αναφερθηκα σε ενα ατομο συγκεκριμενα κ το ξεχεσα με τις βλακειες π καθεται κ λεει για εμενα που δν γνωριζομαστε καν.και προφανως καταλαβε την βλακεια του συγκεκριμεναμ εσυ Yin εισαι ενα απο τα κοριτσια που ενω δν σου εδωσα εναυσμα να πεις τιποτα για μενα καθεσαι και μιλας λες και με ξερεις.αν αυτο π κανω το θεωρεις τουπε εγω αυτο π κανεις εσυ το θεωρω υποκρισια.. δν εχω να μοιρασω τιποτα με κανενα απο δω μεσα ενα θρεντ ειπα να κανω.και ειμαι σιγουρη ειναι υπερ της δημοφιλητικοτητας του φορουμ.(αυτο ισχυει για οποιοσδηποτε θρεντ που δν προσβαλει κανεναν) εγω οπως μου συμπεριφερονται ετσι θα συμπεριφερθω. ον τοπικ: τωρα εαν δν αρεσει σε καποιον το φορεμα μου κλαιν μαιν.δν θα σκασουμε κιολας
klainmaingr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 και τέλος μου κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εντύπωση πως δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο θέμα ο ΕΙΔΙΚΟΣ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=BXzue98iOsE[/ame] ---------- Προσθήκη στις 16:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:54 ---------- gayest post ΕΒΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.