Chris_85 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ωραιο το φορεματακι, αν εισαι κοντη ομως οπως-και-δηποτε τακουνι.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Εγώ πάντως έχω ενα ζευγάρι γαλότσες για όλες τις εξόδους μου.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Να ρωτησω η πολυσυζητημενη εξοδος με το φουξια φορεμα και τα wanted ταιριαστα παπουτσια, για τι ωρα εχει προγραματιστει? To λεω γιατι κατα τις 5 το πρωι λογικα θα κλεινει η Μπεζαντακου κλπ αοιδοι, τρβοαδουροι και δε συμαζευεται. Mη μεινει και με το φουξια φορεμα στο χερι..Κριμα θα ειναι. Περιμενοντας ακομα την ιδανικη συμβουλη στο insomnia.gr... απο τις 7 το βραδυ και μετα ειμαι φυσικη καστανο ανοιχτο μερικοι με λενε και καστανοξανθη ---------- Προσθήκη στις 10:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:18 ---------- Ωραιο το φορεματακι, αν εισαι κοντη ομως οπως-και-δηποτε τακουνι. 1,66 ειμαι οποτε μαλλον θεωρειται κοντο αυτο το υψος ... ηθελα λιγο τακουνακι η αληθεια ειναι ---------- Προσθήκη στις 10:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:19 ---------- Τα άλλα τα ψηλά που είναι σαν αυτά που φοράγανε οι ηθοποιοί στις κωμωδίες του Αριστοφάνη πως λέγονται; κοθορνοι ...........
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Α νομιζα οτι χθες ηταν να βγεις και ξεχαστηκες πανω στο φορουμ
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Α νομιζα οτι χθες ηταν να βγεις και ξεχαστηκες πανω στο φορουμ οχι ρε συ απλα κουραστηκα κ σας αφησα δν πιστευω να θελετε κ φιλακια για καληνυχτα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 οχι ρε συαπλα κουραστηκα κ σας αφησα δν πιστευω να θελετε κ φιλακια για καληνυχτα Η αληθεια ειναι οτι περιμεναμε τουλαχιστον ενα "ευχαριστω" για την απλοχερη βοηθεια που προσφεραμε
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Η αληθεια ειναι οτι περιμεναμε τουλαχιστον ενα "ευχαριστω" για την απλοχερη βοηθεια που προσφεραμε το θεμα δν εχει κλεισει ακομα
tzizzz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 δν πιστευω να θελετε κ φιλακια για καληνυχτα φιλακια μετα απο τοσο δουλεμα?
Freakster Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 με αυτό το ύφος και αυτό να βάλεις u aint gettin lucky
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.