Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 με τι χρωμα παπουτσια θα συνδιαζατε ενα φουξια φορεμα? για κατι πιο επισημο ομως
sugata Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 με τι χρωμα παπουτσια θα συνδιαζατε ενα φουξια φορεμα?για κατι πιο επισημο ομως 1)Συνδυασμοί χρωμάτων 2)Συνδυασμοί χρωμάτων Με τι να συνδυάσω τη μπορδοροδοκόκκινη εμπριμέ μπαντάνα μου; Σοβαρά τώρα, ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά, απάντησε μου στο παρακάτω: Θεωρείς το insomnia το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσεις με τι θα συνδυάσεις το φούξια φόρεμά σου;
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αγαπητή Vintage, έχοντας γράψει ώρες συζητήσεων περί στιλιστικών προβληματισμών, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν παίζει ρόλο μόνο το χρώμα αλλά και το ίδιο το παπούτσι. Γίνε πιο συγκεκριμένη.
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μαυρες Βερμαχτ. But that's just me...
alexis333 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τα κιτρινα δοντια με τι χρωμα γραβατα συνδυαζονται ... ?? :p:-D:-D Γραψε με κεφαλαιο το πρωτο γραμμα στην επικεφαλιδα ρε μαν .. Αισθητικα ειναι ασχημο ...
sugata Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Γούμαν ρε, γούμαν. Εκτός κι αν... που δεν πιστεύω.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Αγαπητή Vintage, έχοντας γράψει ώρες συζητήσεων περί στιλιστικών προβληματισμών, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν παίζει ρόλο μόνο το χρώμα αλλά και το ίδιο το παπούτσι. Γίνε πιο συγκεκριμένη. γεια σου slpknot ειναι ενα απλο φουξ κολλητο φορεμα με λεπτες τιραντες και απο μπροστα σαν σχεδιακι κανει κατι διπλες σαν να διπλωνει το υφασμα ειναι βαμβακερο στυλ φουξια οχι το γυαλιστερο φουξια εγω ειχα παρει κατι πεδιλα με τακουνι σε γκρι χρωμα και εχει μια λωριδα ασημι σε σχημα φυλλων ας πουμε ταιριαζει η θα ειμαι σαν λετσος?
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Εκτός κι αν... που δεν πιστεύω. Όχι, δε παίζει αυτό το σενάριο, το επιβεβαιώσαμε με τον Status.
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Το φορεμα σκετο φουξια, ή με βουλες? προφανως δν ειχες γκομενα ποτε για να μιλας ετσι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 προφανως δν ειχες γκομενα ποτε για να μιλας ετσι πως μιλησα?
Vintage Jewel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 1)Συνδυασμοί χρωμάτων2)Συνδυασμοί χρωμάτων Με τι να συνδυάσω τη μπορδοροδοκόκκινη εμπριμέ μπαντάνα μου; Σοβαρά τώρα, ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά, απάντησε μου στο παρακάτω: Θεωρείς το insomnia το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσεις με τι θα συνδυάσεις το φούξια φόρεμά σου; ειναι το σεξιον μπλα μπλα οποτε κανουμε κουβεντουλα και δν παραβαινω κ κανεναν κανονα ---------- Προσθήκη στις 00:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:25 ---------- πως μιλησα? ειρωνικα?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δεν ντρεπεστε ρε γουρουνια να μιλατε ετσι? Εγω αν φοραγα παντως ενα φουξια φορεμα (επισημα η οχι) θα το συνδυαζα με μαυρες αρβυλες και μια μασκα του hockey. Ας τολμησει καποιος να μου μιλησει.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 πως μιλησα? Ζήτα συγνώμη απ'τη κοπέλα ρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.