alekszisi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι καινούργιος στον χώρο του Linux,χρησιμοποιώ Ubuntu 10.04 χωρίς κανενα πρόβλημα περίπου 2 μήνες ( πέταξα τα win 7 και σώθηκα ) Τώρα σχετικά με τη Java εχω ενα μικρο προβληματάκι..Ενω έχω κάνει κανονικά εγκατάσταση και τρέχω διαφορα προγράμματα που την χρησιμοποιούν(πχ Limewire) κρασάρει και δεν ανοίγει καθόλου το περιβάλλον οταν προσπαθώ να ανεβάσω photos στο facebook.Επίσης εγκατέστησα και ενα plug στο mozzilla που ζητήθηκε αρχικά(IceTea) για να τρέξει. Εχω δοκιμάσει και με Opera και Chrome αλλα δυστηχώς δεν γίνεται!! Καμία βοήθεια ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 εγκατέστησε το sun-java6-plugin και sun-java6-jre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekszisi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 εγκατέστησε το sun-java6-plugin και sun-java6-jre Φίλε 1000 ευχαριστώ "έστρωσε" κατευθείαν... Το Browser Plugin έλειπε...Να σαι καλα και πάλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.