Προς το περιεχόμενο

Καινουργιο pc με 600 euro!

zoubo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον θα καταληξω στην προταση του qsis.Σας ευχαριστω οσους ασχοληθηκατε..μου δωσατε μεγαλη βοηθεια.:-D

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια τελευταία ερώτηση.Με 30-40 ευρω παραπανω θα αξιζε να παρω μια καλυτερη γραφικων?

ποια κάρτα γραφικών επέλεξες για να σου πούμε αν αξίζει να πάρεις καλύτερη

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν δίνεις 670 και να πάρεις την σύνθεση που σου πρότεινα η οποία και πιο δυνατό cpu έχει και πιο δυνατή κάρτα την 5770.

Πόσο μάλλον όταν για τον phenom X4 925 θα δώσεις 140 ευρώ ενώ για τον 955 BE με την ψύκτρα hyper 212+ θα δώσεις 145. Θα μπορέσεις να τον ανεβάσεις άνετα και με ασφάλεια τον 955 ενώ στα παιχνίδια θα μπορείς να παίξεις άνετα με την 5770. (αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια βέβαια) :-)

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν δίνεις 670 και να πάρεις την σύνθεση που σου πρότεινα η οποία και πιο δυνατό cpu έχει και πιο δυνατή κάρτα την 5770.

Πόσο μάλλον όταν για τον phenom X4 925 θα δώσεις 140 ευρώ ενώ για τον 955 BE με την ψύκτρα hyper 212+ θα δώσεις 145. Θα μπορέσεις να τον ανεβάσεις άνετα και με ασφάλεια τον 955 ενώ στα παιχνίδια θα μπορείς να παίξεις άνετα με την 5770. :-)

και εγω αυτο δεν καταλαβα:P:p

Δημοσ.

Πόσο μάλλον όταν για τον phenom X4 925 θα δώσεις 140 ευρώ ενώ για τον 955 BE με την ψύκτρα hyper 212+ θα δώσεις 145. Θα μπορέσεις να τον ανεβάσεις άνετα και με ασφάλεια τον 955 ενώ στα παιχνίδια θα μπορείς να παίξεις άνετα με την 5770. (αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια βέβαια) :-)

Θέλω να τα πάρω ολα απο πλαισιο γι'αυτο...

---------- Προσθήκη στις 12:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:59 ----------

μπορεις να πας στην 5770 ειναι στην συνθεση που σου εκανα

Ανεβαινει πολυ μετα...εγω μπορω να δώσω γυρω στα 120-130 για γραφικων..με τα 176 ανεβαινει...

Δημοσ.

Ανεβαινει πολυ μετα...εγω μπορω να δώσω γυρω στα 120-130 για γραφικων..με τα 176 ανεβαινει...

δες την συνθεση που σου εκανα αλλαξε την καρτα γραφικων με αυτην που ελεγες και στην διαφορα παρε τον 955

Δημοσ.
δες την συνθεση που σου εκανα αλλαξε την καρτα γραφικων με αυτην που ελεγες και στην διαφορα παρε τον 955

[ATTACH]33482[/ATTACH]

Καλο ακουγεται...δεν ανεβαινει πολυ ετσι..;)

Δημοσ.
Θέλω να τα πάρω ολα απο πλαισιο γι'αυτο...

Καλώς, πάρε άλλη μια ιδέα απο Πλαίσιο σε αυτά τα χρήματα.

Αν μπορείς να πάς στα 650 τότε πάρε το xigmatek asgard αντί του Coolermaster elite. :-)

post-138197-129063111447_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...