dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Συμφωνώ μαζί σου. Αν θες να παίξεις ΟΛΑ τα παχνίδια, και όχι απλά κάποια, μην παίρνεις MAC. Υπάρχει και το bootcamp όπως αναφέρθηκε. Το περίεργο είναι με αυτούς που δε βάζουν Windows με το bootcamp, αλλά προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια σε Mac με Windows σε VM (π.χ. με Parallels). Αν δε θες να βάλεις Windows (με bootcamp) και θες να παίζεις παιχνίδια... μη πάρεις Mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Υπάρχει και το bootcamp όπως αναφέρθηκε. Το περίεργο είναι με αυτούς που δε βάζουν Windows με το bootcamp, αλλά προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια σε Mac με Windows σε VM (π.χ. με Parallels). Αν δε θες να βάλεις Windows (με bootcamp) και θες να παίζεις παιχνίδια... μη πάρεις Mac Ξαναστηρίζοντας τη θέση μου, με κάρτα γραφικών 512 MB μόνο, σε μηχάνημα 2000 ευρώ, ξαναλέω τα ίδια. Αν θες να παίζεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ξαναστηρίζοντας τη θέση μου, με κάρτα γραφικών 512 MB μόνο, σε μηχάνημα 2000 ευρώ, ξαναλέω τα ίδια. Αν θες να παίζεις..... Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζω και πολλά παιχνίδια, αλλά σχεδόν όλα τα παιχνίδια που παίζω υπάρχουν και για Mac OS X (αν δεν υπάρχουν, οι εταιρείες χάνουν, όχι εγώ ), οπότε είμαι μια χαρά όσο αφορά τον τομέα "Gaming" στο Mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Πέστο στον φίλο που άνοιξε το thread, όχι σ' εμένα. Πέστου ότι θα πληρώσει το σούπερ - ντούπερ mac του αλλά για να παίξει κάτι της προκοπής θα πρέπει να τρέξει windows και να έχει τεχνολογία MS !!! Κατ' αρχάς, δεν είναι κακό να παραδεχθείς ότι απλά έκανες λάθος. Το λέω, λοιπόν, σ' εσένα για να σε διορθώσω. Ο φίλος που άνοιξε το thread δεν έγραψε ανακρίβειες. Φιλικά. Ο φίλος που άνοιξε το thread ρώτησε αν αυτοί που έχουν Mac παίζουν παιχνίδια. Εγώ, λοιπόν, ήμουν και είμαι παιχνιδάς και παίζω πολλά παιχνίδια στο Mac μου. Εκτός από αυτά που βγαίνουν για Mac (μέσα στα οποία υπάρχουν πολλά που είναι όχι απλά της προκοπής, αλλά αριστουργήματα), παίζω και πολλά στα Windows. Το ότι δεν παίζω κάτι παιχνίδια επόμενης γενιάς που δεν τρέχουν παρά μόνο σε PC που αγοράστηκε... τον επόμενο χρόνο από την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού ή το ότι δεν τα έχω όλα σε Full Detail δε σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο για πολλούς. Άλλωστε η αρχική ερώτηση ήταν "κανένα παιχνίδι"; Πολλά παιχνίδια είναι η απάντηση. Πάρα πολλά. Όλα συγκεκριμένα. Απλά το Mac/PC που έχεις στη διάθεση σου, δεν είναι σε hardware το ανάλογο που θα είχες αν έδινες τα ίδια λεφτά για σκέτο PC. Φυσικά δε θα είχες όλα τα καλά των Mac. ΥΓ. Όπου να 'ναι (λογικά σήμερα το βράδυ), τελειώνω το Bioshock (παιχνιδάρα). Νωρίτερα (τις προηγούμενες δύο εβδομάδες) τέλειωσα το Starcraft II και πιο πριν έπαιζα Portal και Civilization IV. Ενδιαμέσως, παίζω PES2010 στα Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Κατ' αρχάς, δεν είναι κακό να παραδεχθείς ότι απλά έκανες λάθος. Το λέω, λοιπόν, σ' εσένα για να σε διορθώσω. Ο φίλος που άνοιξε το thread δεν έγραψε ανακρίβειες. Φιλικά. Ο φίλος που άνοιξε το thread ρώτησε αν αυτοί που έχουν Mac παίζουν παιχνίδια. Εγώ, λοιπόν, ήμουν και είμαι παιχνιδάς και παίζω πολλά παιχνίδια στο Mac μου. Εκτός από αυτά που βγαίνουν για Mac (μέσα στα οποία υπάρχουν πολλά που είναι όχι απλά της προκοπής, αλλά αριστουργήματα), παίζω και πολλά στα Windows. Το ότι δεν παίζω κάτι παιχνίδια επόμενης γενιάς που δεν τρέχουν παρά μόνο σε PC που αγοράστηκε... τον επόμενο χρόνο από την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού ή το ότι δεν τα έχω όλα σε Full Detail δε σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο για πολλούς. Άλλωστε η αρχική ερώτηση ήταν "κανένα παιχνίδι"; Πολλά παιχνίδια είναι η απάντηση. Πάρα πολλά. Όλα συγκεκριμένα. Απλά το Mac/PC που έχεις στη διάθεση σου, δεν είναι σε hardware το ανάλογο που θα είχες αν έδινες τα ίδια λεφτά για σκέτο PC. Φυσικά δε θα είχες όλα τα καλά των Mac. ΥΓ. Όπου να 'ναι (λογικά σήμερα το βράδυ), τελειώνω το Bioshock (παιχνιδάρα). Νωρίτερα (τις προηγούμενες δύο εβδομάδες) τέλειωσα το Starcraft II και πιο πριν έπαιζα Portal και Civilization IV. Ενδιαμέσως, παίζω PES2010 στα Windows. Συμφωνώ απόλυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Εγώ δεν παίζω ποτέ παιχνίδια, ούτε ξέρω τι, αν και πότε κυκλοφορεί τόσο για mac όσο και για Pc. Αλλά αμφότερα τα openGL και directX τα ξέρω πολύ καλά (ή μαλλον τα ήξερα διότι τώρα σκούριασα κάπως) από πρώτο χέρι επειδή τα μελέτησα και τα έμαθα ως προγραμματιστικές πλατφόρμες πριν από κάποια χρόνια (το directX στην έκδοση 9.c με την HLSL που είναι ουσιωδώς η Cg της ΝVidia). Ξέρω λοιπόν ότι οι μέγιστες επιδόσεις του directX δεν μπορούν να ληφθούν σε mac για λόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν εδώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να ευχαριστηθεί καλά παιχνίδια στο mac. Αλλά αυτά που είναι στην κόψη του ξυραφιού, όχι, είναι σε windows. Και μπορεί εσύ να μην ενοχλείσαι αν δεν έχεις full detail (και πολύ καλά κάνεις κατά τη γνώμη μου) αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι που θέλουν τα μέγιστα και δεν είναι ευχαριστημένοι. Ειδικά όσοι έχουν pc τέρατα (διπλές οθόνες και κάρτες, 24+ Gb μνήμη κλπ) σαν αυτούς που ξέρω... Και εγώ που μου άρεσε το DX σαν πλατφόρμα δεν θα το ασχολούμην ποτέ μέσα από mac για προφανείς λόγους. Όπως και να έχει, directX δεν υπάρχει για mac καλώς ή κακώς και τα windows εδώ τεχνολογικά υπερέχουν. Πολλοί μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό, όμως οι φανατικοί παιχνιδάδες και όσοι το αγαπούν ως προγραμματιστική πλατφόρμα όχι. Και ξαναλέω ότι όποιος πλήρωσε mac για να τρέχει παιχνίδια και εφαρμογές των windows, μάλλον δεν ήξερε γιατί τον αγόρασε (και γίνεται συχνά δυστυχώς....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 πολλοί άλλοι που θέλουν τα μέγιστα και δεν είναι ευχαριστημένοι. Μερικοί θέλουν πολύ παραπάνω από τα μέγιστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Όπως και να έχει, directX δεν υπάρχει για mac καλώς ή κακώς και τα windows εδώ τεχνολογικά υπερέχουν. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν επικοινωνούμε. Τα Mac ΕΧΟΥΝ Windows. Μπορείς να βάλεις κανονικά. Εκτός αν εννοείς ότι δεν υπάρχει για MacOSX, που κανείς δεν έγραψε κάτι τέτοιο. Πολύ απλά ότι μέσω BootCamp (δηλαδή Windows) υπάρχει. Και σίγουρα δεν ισχύουν αυτά που γράφεις ότι κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό. Γιατί να ζήσεις χωρίς αυτό; Αφού το έχεις. Από εκεί και έπειτα, το ότι τρέχεις Windows, δε σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείς το Mac σου με το MacOSX. Απλά εκμεταλλεύεσαι μια ακόμη από τις πολλές δυνατότητες που σου προσφέρει. Πού είναι το πρόβλημα; Στο να φας 1 λεπτό να κάνεις επανεκκίνηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν επικοινωνούμε. Τα Mac ΕΧΟΥΝ Windows. Μπορείς να βάλεις κανονικά. Εκτός αν εννοείς ότι δεν υπάρχει για MacOSX, που κανείς δεν έγραψε κάτι τέτοιο. Πολύ απλά ότι μέσω BootCamp (δηλαδή Windows) υπάρχει. Και σίγουρα δεν ισχύουν αυτά που γράφεις ότι κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό. Γιατί να ζήσεις χωρίς αυτό; Αφού το έχεις. Από εκεί και έπειτα, το ότι τρέχεις Windows, δε σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείς το Mac σου με το MacOSX. Απλά εκμεταλλεύεσαι μια ακόμη από τις πολλές δυνατότητες που σου προσφέρει. Πού είναι το πρόβλημα; Στο να φας 1 λεπτό να κάνεις επανεκκίνηση; Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ , αλλα ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ παραθυρακια στον mac ελεος πιαααα με τα παιχνιδια σας ... παρτε ενα ps3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Κοίτα, όπως έχει ήδη αναφερθεί, κανένας δεν παίρνει τον Mac για να παίζει παιχνίδια και δε διαφώνησε κανείς σε αυτό. Ακόμα κι εγώ, λίγο ως πολύ, τον πήρα για να τα περιορίσω. Κοινώς, αυτοί που παίρνουν Mac, κατά κανόνα δεν παίζουν ιδιαίτερα παιχνίδια. Οπότε να αγοράσεις κονσόλα για τα λίγα παιχνίδια που παίζεις, δεν... παίζει! Θυσιάζεις, λοιπόν, 35GB για τα Windows και τελειώνει η ιστορία. ΥΓ. Εγώ προσωπικά, πήρα Wii. Επίσης, δεν μπορώ τα GamePads, οπότε λογικά δε θα αγοράσω ποτέ PS ή XBox. Θέλω πληκτρολόγιο, να λειτουργώ με όλα μου τα δάχτυλα ο πιανίστας, όχι μόνο με τους αντίχειρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos33 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 να λειτουργώ με όλα μου τα δάχτυλα ο πιανίστας, όχι μόνο με τους αντίχειρες. Μη ξεχνάς τους δείκτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μη ξεχνάς τους δείκτες Αν ήξερες πιάνο κι είχες το κουράγιο να διαβάσεις μερικές etudes Chopin στην έκδοση Godowski θα έβλεπες ότι η μαγκιά είναι να παίζεις με το 4ο και το 5ο δάκτυλο και να αναπτύξεις το αριστερό χέρι κι' όχι τους δείκτες. Μετά από 10 χρόνια Hanon και Czerny και χιλιάδες ώρες το έμαθα καλά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos33 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Αν ήξερες πιάνο κι είχες το κουράγιο να διαβάσεις μερικές etudes Chopin στην έκδοση Godowski θα έβλεπες ότι η μαγκιά είναι να παίζεις με το 4ο και το 5ο δάκτυλο και να αναπτύξεις το αριστερό χέρι κι' όχι τους δείκτες. Μετά από 10 χρόνια Hanon και Czerny και χιλιάδες ώρες το έμαθα καλά.... Μιλούσα για τα GamePads... είπε ότι στα GamePads χρησιμοποιεί μόνο τους αντίχειρες και εγώ είπα ότι χρησιμοποιούμε και τους δείκτες εκτός απ' τους αντίχειρες στα GamePads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μιλούσα για τα GamePads... είπε ότι στα GamePads χρησιμοποιεί μόνο τους αντίχειρες και εγώ είπα ότι χρησιμοποιούμε και τους δείκτες εκτός απ' τους αντίχειρες στα GamePads Πάσσο... - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Αν ήξερες πιάνο κι είχες το κουράγιο να διαβάσεις μερικές etudes Chopin στην έκδοση Godowski θα έβλεπες ότι η μαγκιά είναι να παίζεις με το 4ο και το 5ο δάκτυλο και να αναπτύξεις το αριστερό χέρι κι' όχι τους δείκτες. Μετά από 10 χρόνια Hanon και Czerny και χιλιάδες ώρες το έμαθα καλά.... Καλό είναι να μη γράφεις για πράγματα που δε γνωρίζεις σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν για αυτά. Το λέω επειδή τυγχάνει να γνωρίζω. Για δεύτερη φορά, φιλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.