Προς το περιεχόμενο

Games and Macs

Costis321

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οσοι εχετε μακ εδω δεν παιζεται κανενα παιχνιδι ?

Εγώ γενικά και τις εποχές που είχα PC δεν έπαιζα και πολλά παιχνίδια οπότε είναι επιλογή μου να μην έχω πολλά παιχνίδια σε Mac, έχω μόνο τα αγαπημένα μου αν και υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και για Mac OS X. Call of Duty και Portal (και 2-3 δωρεάν παιχνίδια που είναι φτιαγμένα μόνο για Mac OS X, αλλά δεν αξίζει να τα αναφέρω τώρα μιας και δεν είναι γνωστά :-))

UPDATE: Μερικά απ' αυτά τα δωρεάν ήταν τα Neverball, Avert Fate (τα άλλα τα έχω σβήσει ;))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
οσοι εχετε μακ εδω δεν παιζεται κανενα παιχνιδι ?

Εγώ γενικά και τις εποχές που είχα PC δεν έπαιζα και πολλά παιχνίδια οπότε είναι επιλογή μου να μην έχω πολλά παιχνίδια σε Mac, έχω μόνο τα αγαπημένα μου αν και υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και για Mac OS X. Call of Duty και Portal (και 2-3 δωρεάν παιχνίδια που είναι φτιαγμένα μόνο για Mac OS X, αλλά δεν αξίζει να τα αναφέρω τώρα μιας και δεν είναι γνωστά :-))

UPDATE: Μερικά απ' αυτά τα δωρεάν ήταν τα Neverball, Avert Fate (τα άλλα τα έχω σβήσει ;))

Nαι μπορείς να παίξεις R.T.S όπως το starcraft 2 και κανένα COD. Με mouse acceleration βέβαια, το οποίο όπως θα λεγε και ο jobs είναι magical user experience.

Τι είναι το mouse accelaration;:rolleyes:

Nαι μπορείς να παίξεις R.T.S όπως το starcraft 2 και κανένα COD. Με mouse acceleration βέβαια, το οποίο όπως θα λεγε και ο jobs είναι magical user experience.

Τι είναι το mouse accelaration;:rolleyes:

@V.I.Smirnof Φίλε το bootcamp δεν είναι ημίμετρο. Τρέχεις windows και directx 11 natively. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.

Όταν πρόκειται για εφαρμογές ή παιχνίδια που με το DirectX "στραγγίζουν" τον υπολογιστή (δηλ. τα πιο καλά), το directX και τα

παρελκόμενά του (direct audio, direct show κ.α.) μόνον σε windows αποδίδουν όπως πρέπει - ειδικά τα γραφικά. Ψάξε και θα το δεις μόνος σου.

Τα υπόλοιπα είναι ματζούνια της apple για παρηγοριά στον άρρωστο.

Όποιος θέλει πολλά και καλά παιχνίδια πέραν παιχνιδοκονσόλας, πάει σε pc-windows, τέρμα...

Και είναι και γελοίο κάποιος να έχει mac και με μεσοβέζικες λύσεις να (κουτσο-)τρέχει directX.

Εξ' ου και η ειρωνική απάντηση του Smaug που δεν κατάλαβες....

Windows είναι φίλε μου το BootCamp. Τα Mac είναι και PC ταυτόχρονα και τρέχουν κανονικότατα τα Windows.

Τρέχει, λοιπόν, κανονικότατα το DirectX όπως καταλαβαίνεις. Χωρίς "κουτσό". :-)

Πέστο στον φίλο που άνοιξε το thread, όχι σ' εμένα.

Πέστου ότι θα πληρώσει το σούπερ - ντούπερ mac του αλλά για να παίξει κάτι της προκοπής θα πρέπει να τρέξει windows και να έχει τεχνολογία MS !!!

Πέστου ότι θα πληρώσει το σούπερ - ντούπερ mac του αλλά για να παίξει κάτι της προκοπής θα πρέπει να τρέξει windows και να έχει τεχνολογία MS !!!

Δε μου φαίνεται ότι ο φίλος μας θέλει Mac για να παίζει παιχνίδια. ;)

ΟΚ, ξερω οτι κανεις δεν παιρνει μακ αν εχει σκοπο να γεμισει τον υπολογιστη του με παιχνιδια

Όταν λες "κάτι της προκοπής"... τι εννοείς; Το Portal δεν είναι παιχνίδι της προκοπής; :whistle:

για να παίξει κάτι της προκοπής

Πέστο στον φίλο που άνοιξε το thread, όχι σ' εμένα.

Συμφωνώ μαζί σου. Αν θες να παίξεις ΟΛΑ τα παχνίδια, και όχι απλά κάποια, μην παίρνεις MAC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...