De@th L0rd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 έλεοςςς.. παίζει να είναι τα μόνα ρούχα που ΠΡΕΠΕΙ να σιδερώνονται... Το σιδέρωμα ολοκληρώνει την απολύμανση! Σιγά μην κολλήσεις και σύφιλη από τα δικά σου εσώρουχα. Εκτός κι αν τα βγάζεις γεμάτα "φρεναρίσματα" δε πρόκειται να πάθεις κάτι. Πλένε τα που κ που στους 60+ και είσαι ΟΚ. Δεν είμαστε γυναίκες να μπαίνει το παραμικρό μικρόβιο κ να παθαίνουμε μυκητιάσεις... Χωρίς παρεξηγηση έτσι;
censOred Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ε σαν φοιτητής αναγκαζεσαι να μάθεις να βάζεις και πλυντηριο. Εγώ έχω ένα παλιό Philips και δεν θέλει την τρομερή διαδικασία.μου πε η μάνα μου την πρώτη φορά,βάζεις θερμοκρασία αναλογα με τα ρούχα,βάζεις το σωστό προγραμμα,πετάς και skip (δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε μαλλακτικό) πετάς και ρούχα και "καθαρισες" Το σιδέρωμα παίζει να ναι από τα πιο βάρετά στον κόσμο αλλά και αυτό σιγά την δυσκολία.όποτε θες να φορέσεις μια μπλούζα-πουκαμισο σιδερώνεις κιολας,δεν χρειάζεται να τα σιδερωνεις αμέσως μετά το πλυσιμο και δεν χρειάζεται να ναι τελεια σιδερωμένα τα ρούχα,νταξ ειπαμε. Τώρα για το πλυντηριο πιάτων εγώ δεν έχω και πιστευω είναι το πιο βαρετό από όλα το πλυσιμο πιάτων/Αν είχα μαγαζί με ηλεκτρικές συσκευές οσοι φοιτητές θα αγοραζαν από μένα θα τους εδινα ενα πλυντηριο πιάτων δώρο και είμαι σιγουρος οτι θα χεζομουνα στο ταλιρο.
Sir Pretender Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Το πλυντήριο κυριλέ, όλα υπό έλεγχο. Το σιδέρωμα όντως σκοτώνει. Κάθε φορά που έχω να σιδερώσω, δεν πα' να 'ναι κι ένα πουκάμισο, περνούν απ' το μυαλό μου 1315 τρόποι αυτοκτονίας.
e_lena Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Παιδια τα περισσοτερα ρουχα δε τα σιδερωνω, επειδη βαριεμαι. Το πολυ-πολυ να σιδερωσω τιποτα εσωρουχα και καμμια πετσετα, αλλα σπανια. Πειραζει; ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!! Και κατι αλλο. Το προβλημα που λεγαμε με μια πορτοκαλι μπλουζα, μου χαλασε πολλα ασπρα ρουχα που ειχα βαλει μαζι της. Πηρα ξεβαφη, αλλα εχω μια απορια. Αναφερεται μονο στα ασπρα ρουχα; Πχ εχω 2 μπλουζες ασπρες που εχουν γραμματα και τοπια πανω. Σε αυτες κανει να βαλω ξεβαφη ή θα τις ασπρισει τελειως; Εννοείται πως μόνο στα εντελώς λευκά! Σχεδιάκια κ στάμπες προφανώς θα χαλάσουν!
Members gsarig Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Members Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ρε παιδιά, αν απλωθεί σωστά το ρούχο, το σιδέρωμα είναι περιττό
antonl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 ρε παιδιά, αν απλωθεί σωστά το ρούχο, το σιδέρωμα είναι περιττό Πόσο σωστά μπορεί να απλωθεί ένα πουκάμισο;
Pantelwolf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Λύση: Δε φοράς Πουκάμισα. Ή πάρε πρέσσα. Αμα μάθεις να τη δουλεύεις είναι 10 δευτερόλεπτα/ πουκάμισο. Πλυντήριο έμαθα στο στρατό.
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 ημαρτον ενα πληντυριο δεν μπορειτε να βαλετε οι περισσοτεροι; για τις καλτσες που ρωτησε καποιος πλυνε τες με υγρο σαπουνι για μαλλινα/ευαισθητα με γλυκερινη και αποσκληριντικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.