Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 για απαλές κάλτσες, πετσέτες, μπουρνούζια κτλπ κτλπ η μαγική λέξη είναι στεγνωτήριο
iGoPod Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τις κάλτσες πως πρέπει να τις πλένουμε για να μένουν απαλές; Όσες φορές τις πλένω μετά από 2-3 πλύσεις γίνονται πολύ σκληρές κι' ας βάζω μαλακτικό... Νομιζω πρεπει να τις σιδερωσεις
Luxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Παιδια τα περισσοτερα ρουχα δε τα σιδερωνω, επειδη βαριεμαι. Το πολυ-πολυ να σιδερωσω τιποτα εσωρουχα και καμμια πετσετα, αλλα σπανια. Πειραζει; ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!! Και κατι αλλο. Το προβλημα που λεγαμε με μια πορτοκαλι μπλουζα, μου χαλασε πολλα ασπρα ρουχα που ειχα βαλει μαζι της. Πηρα ξεβαφη, αλλα εχω μια απορια. Αναφερεται μονο στα ασπρα ρουχα; Πχ εχω 2 μπλουζες ασπρες που εχουν γραμματα και τοπια πανω. Σε αυτες κανει να βαλω ξεβαφη ή θα τις ασπρισει τελειως;
iGoPod Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Παιδια τα περισσοτερα ρουχα δε τα σιδερωνω, επειδη βαριεμαι. Το πολυ-πολυ να σιδερωσω τιποτα εσωρουχα και καμμια πετσετα, αλλα σπανια. Πειραζει; ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!! Και κατι αλλο. Το προβλημα που λεγαμε με μια πορτοκαλι μπλουζα, μου χαλασε πολλα ασπρα ρουχα που ειχα βαλει μαζι της. Πηρα ξεβαφη, αλλα εχω μια απορια. Αναφερεται μονο στα ασπρα ρουχα; Πχ εχω 2 μπλουζες ασπρες που εχουν γραμματα και τοπια πανω. Σε αυτες κανει να βαλω ξεβαφη ή θα τις ασπρισει τελειως; βαλε χλωρινη νομιζω οτι με τα σχεδια πρεπει στο χερι
antonl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Παιδια τα περισσοτερα ρουχα δε τα σιδερωνω, επειδη βαριεμαι. Το πολυ-πολυ να σιδερωσω τιποτα εσωρουχα και καμμια πετσετα, αλλα σπανια. Πειραζει; [...] Παίζει να σιδερώνεις τα μόνα «ρούχα» που δεν έχουν λόγο να σιδερωθούν
some1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 έλεοςςς.. παίζει να είναι τα μόνα ρούχα που ΠΡΕΠΕΙ να σιδερώνονται... Το σιδέρωμα ολοκληρώνει την απολύμανση!
SteveAngello Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Παίζει να σιδερώνεις τα μόνα «ρούχα» που δεν έχουν λόγο να σιδερωθούν έλεοςςς.. παίζει να είναι τα μόνα ρούχα που ΠΡΕΠΕΙ να σιδερώνονται... Το σιδέρωμα ολοκληρώνει την απολύμανση! Ξυλο Ξυλο Ξυλο!!!
elven Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 να φτιάξουμε κανα ΙΕΚ γι αυτούς που ζορίζονται
aledjo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 για το σιδερωμα καποιος μου ειχε πει οτι το καλυτερο κολπο ειναι να βαλεις τα ρουχα κατω απο το στρωμα! χαχααχ βλαχος
elven Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 και το καλύτερο κόλπο αντί να βάζεις πλυντήριο είναι να κρατάς τα ρούχα και να γυρνάς γύρω γύρω απ το τραπέζι
Sylvia88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Τις κάλτσες πως πρέπει να τις πλένουμε για να μένουν απαλές; Όσες φορές τις πλένω μετά από 2-3 πλύσεις γίνονται πολύ σκληρές κι' ας βάζω μαλακτικό... :confused: Panospc ??? εσύ είσαι αυτός με το legendery 25ΤΒ thread ??? ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ
panospc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 :confused: Panospc ??? εσύ είσαι αυτός με το legendery 25ΤΒ thread ??? Ο ίδιος. Προς τι η έκπληξη; ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ Καλά τόσο πολύ σ' άρεσε; Πάντως τα 25 terrabyte τελικά αποδείχθηκαν προφητικά
Sylvia88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ο ίδιος. Προς τι η έκπληξη; Καλά τόσο πολύ σ' άρεσε; Πάντως τα 25 terrabyte τελικά αποδείχθηκαν προφητικά χααα το δούλεμα που έφαγαν τόσοι ! έκλαιγα εχθές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.