Προς το περιεχόμενο

Ποσοι απο σας ξερετε να βαζετε πλυντηριο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

για απαλές κάλτσες, πετσέτες, μπουρνούζια κτλπ κτλπ η μαγική λέξη είναι στεγνωτήριο :P

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τις κάλτσες πως πρέπει να τις πλένουμε για να μένουν απαλές; Όσες φορές τις πλένω μετά από 2-3 πλύσεις γίνονται πολύ σκληρές κι' ας βάζω μαλακτικό...

Νομιζω πρεπει να τις σιδερωσεις

Δημοσ.

Παιδια τα περισσοτερα ρουχα δε τα σιδερωνω, επειδη βαριεμαι. Το πολυ-πολυ να σιδερωσω τιποτα εσωρουχα και καμμια πετσετα, αλλα σπανια. Πειραζει;

ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!!

Και κατι αλλο. Το προβλημα που λεγαμε με μια πορτοκαλι μπλουζα, μου χαλασε πολλα ασπρα ρουχα που ειχα βαλει μαζι της. Πηρα ξεβαφη, αλλα εχω μια απορια. Αναφερεται μονο στα ασπρα ρουχα; Πχ εχω 2 μπλουζες ασπρες που εχουν γραμματα και τοπια πανω. Σε αυτες κανει να βαλω ξεβαφη ή θα τις ασπρισει τελειως;

Δημοσ.
Παιδια τα περισσοτερα ρουχα δε τα σιδερωνω, επειδη βαριεμαι. Το πολυ-πολυ να σιδερωσω τιποτα εσωρουχα και καμμια πετσετα, αλλα σπανια. Πειραζει;

ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!!

Και κατι αλλο. Το προβλημα που λεγαμε με μια πορτοκαλι μπλουζα, μου χαλασε πολλα ασπρα ρουχα που ειχα βαλει μαζι της. Πηρα ξεβαφη, αλλα εχω μια απορια. Αναφερεται μονο στα ασπρα ρουχα; Πχ εχω 2 μπλουζες ασπρες που εχουν γραμματα και τοπια πανω. Σε αυτες κανει να βαλω ξεβαφη ή θα τις ασπρισει τελειως;

βαλε χλωρινη :P νομιζω οτι με τα σχεδια πρεπει στο χερι

Δημοσ.
Παιδια τα περισσοτερα ρουχα δε τα σιδερωνω, επειδη βαριεμαι. Το πολυ-πολυ να σιδερωσω τιποτα εσωρουχα και καμμια πετσετα, αλλα σπανια. Πειραζει; [...]

Παίζει να σιδερώνεις τα μόνα «ρούχα» που δεν έχουν λόγο να σιδερωθούν :P

Δημοσ.

έλεοςςς.. παίζει να είναι τα μόνα ρούχα που ΠΡΕΠΕΙ να σιδερώνονται... Το σιδέρωμα ολοκληρώνει την απολύμανση!

Δημοσ.
Παίζει να σιδερώνεις τα μόνα «ρούχα» που δεν έχουν λόγο να σιδερωθούν :P

έλεοςςς.. παίζει να είναι τα μόνα ρούχα που ΠΡΕΠΕΙ να σιδερώνονται... Το σιδέρωμα ολοκληρώνει την απολύμανση!

Ξυλο Ξυλο Ξυλο!!!

Δημοσ.

για το σιδερωμα καποιος μου ειχε πει οτι το καλυτερο κολπο ειναι να βαλεις τα ρουχα κατω απο το στρωμα!

χαχααχ

βλαχος

Δημοσ.

και το καλύτερο κόλπο αντί να βάζεις πλυντήριο είναι να κρατάς τα ρούχα και να γυρνάς γύρω γύρω απ το τραπέζι

Δημοσ.
Τις κάλτσες πως πρέπει να τις πλένουμε για να μένουν απαλές; Όσες φορές τις πλένω μετά από 2-3 πλύσεις γίνονται πολύ σκληρές κι' ας βάζω μαλακτικό...

:confused::confused::confused: Panospc ???

εσύ είσαι αυτός με το legendery 25ΤΒ thread ???

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...