Προς το περιεχόμενο

Ποσοι απο σας ξερετε να βαζετε πλυντηριο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι εγω με τα χρωματιστα εχω ενα θεμα. Κατα τα αλλα δεν θυμαμαι απο ποτε εβαζα μονος μου αλλα εχουν περασει πανω απο 10 χρονια. Εργενικη ζωη, τι να κανεις?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειμαι gagdetakias, geek, τεχνικος και ολα αυτα τα ομορφα.. ξερω να βαζω ΚΑΙ πλυντήριο, αλλα ρε παιδια με το σιδέρωμα δεν την παλεύω μια! κανα manual κανα walkthrough στο youtube υπαρχει?:mrgreen:

• Members
Δημοσ.
βαζεις τα ρουχα στην μπανιερα βαζεις αποριπαντικο την σκονη βαζεις περιπου μισο μαλακτρικο ε κε τα τριβεις

Άσε, μου θύμισες τώρα την πρώτη φορά που πήγα να πλύνω ρούχα στο χέρι. Επηρεασμένος από τις διαφημίσεις απορρυπαντικών (όπου ποτέ δεν έδειχναν κανέναν να τρίβει ρούχο) γέμισα τη μπανιέρα με νερό, έβαλα το απορρυπαντικό, βούτηξα μέσα τα ρούχα και μετά από λίγη ώρα επέστρεψα για να τα βγάλω περιμένοντας να έχουν καθαρίσει (όπως στις διαφημίσεις).

Απογοητεύτηκα...

Δημοσ.

Με δυο πλυντηρια, ενα απο αριστερά, ένα από δεξια κ στη μεση μια σκαφη, πλένεις λευκα και χρωματιστα ταυτόχρονα κ στη σκάφη αμα λαχει ναουμε, ριχνεις κ ενα πλυσιμο αυτα που ειναι μόνο για πλυσιμο στο χέρι... Χιχιχι...!!!

Εμ, τι... Μπρικια κολλάμε...!!! Λοοολ :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δημοσ.

for i=1 to 100000

Το στρογγυλό στο 3, σκόνη στα 2 συρταράκια και πατάμε το κουμπί.

next i

Μου "έπιασε" τη πρώτη οπότε το "τρέχω" έτσι εδώ και χρόνια

Δημοσ.

Επειδή βλέπω οτι τα χρωματιστά παιδεύουν πολύ κόσμο,θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε χρωμοπαγίδα! Και πλένετε πιο πολλά ρούχα μαζί και δεν έχετε άγχος για το τι θα αντικρίσετε! http://www.totalservice.gr/images/prods/Xromopagida.jpg

Δημοσ.

Μόνο πλυντήριο πιάτων. Τ άλλο δεν το χρειάστηκα ποτέ. Μια φορά είχα δοκιμάσει να σιδερώσω όμως. Αφού έκανα 45' για ένα πουκάμισο, και στο τέλος έβαλα ένα όχι-πολύ-βρώμικο μπλουζάκι, κατάλαβα ότι δεν είναι για μένα αυτά :P

Στην τελική, αν υπάρχει κάποιος να σιδερώσει τα πλυμένα, δε θα μπορεί και να τα βάλει στο πλυντήριο;

Δημοσ.
Πλυντηριο ?? :shock:

Τι απαισια λεξη .Υπαρχουν πολυ ωραιοτερες οπως 'μητερα' και 'φιλη' :lol:

το σίδερο μετά είναι το χειρότερο

Δημοσ.

Ποιο απορρυπαντικο σε σκονη προτιματε; Επαιρνα το ariel, αλλα για οικονομια πηρα το skip σημερα που ειναι στις ιδιες δοσεις, αλλα 7 ευρω φθηνοτερο και πιο συμπυκνωμενο.

Επισης καλυτερο ειναι το απορρυπαντικο σε σκονη ή σε υγρη μορφη;

Τελος, το persil black ειναι απορρυπαντικο ή μαλακτικο;

Για τα χρωματιστα, μια ημερα την ειχα πατησει με μια πορτοκαλι μπλουζα, και απο τοτε βαζω παντα χρωμοπαγιδα. Επισης ριχνω 1 στις 3 πλυσεις και μια ταμπλετα για τα αλατα.

Δημοσ.

Σκονη καλυτερα ειναι να βαζεις σε λευκα ειδη που πλενονται σε υψηλοτερες θερμοκρασιες. Τωρα απο υγρο απορρυπαντικο κ εμεις σκιπ και αριελ περναμε,τελευταια ομως δοκιμασαμε το ΟΜΟ σε συμπυκνωμενη μορφη κ ειναι πολυ καλο! Το persil black που λες τωρα,ειναι υγρο ρουχων αποκλειστικα για σκουροχρωμα.

Δημοσ.

Εγω το persil το βαζω σε σκουροχρωμα, μαζι με απορρυπαντικο ομως. Βαζω μιση δοση.

Για μαλακτικο εχω το soupline συμπυκνωμενο. Η λεβαντα ειναι απλα υπεροχη!

Δημοσ.

Τις κάλτσες πως πρέπει να τις πλένουμε για να μένουν απαλές; Όσες φορές τις πλένω μετά από 2-3 πλύσεις γίνονται πολύ σκληρές κι' ας βάζω μαλακτικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...