aledjo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 η απορια μου γενηθηκε απο μια ατυχη στιγμη με εναν φιλο μου που χρειαστηκε να βαλουμε πλυντηριο και ΔΕΝ ξεραμε! μου ηρθε μια φλασια και σκεφτηκα "ξερουμε να τσιπαρουμε το ps2, ξερουμε linux, format, windows, καρτες γραφικων, απειρα προγραμματα, ειμαστε τεχνικοι η/υ, κανουμε απειρες πατεντες, κινητα τηλεφωνα, gps, psp, mms, δορυφορικα, τηλεορασεις, divx, blueray, gadgets και πολλα αλλα ΑΛΛΑ δε ξερουμε να βαζουμε πλυντηριο? και η κυρα κατινα απεναντι ξερει?" ειναι για γελια. ρωταω λοιπον τους αντρες, που εδω μεσα ασχολιομαστε οι περισσοτεροι με την τεχνολογια και το πλυντηριο τεχνολογικο ειδος ειναι αλλα ποσοι απο δω μεσα ξερουν να βαζουν? :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 από το 2002-03 αν θυμάμαι καλά...
Deponakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 πλυντηριο οχι αλλα ξερω να πλενω στα χερια αμα θελω να πλυνω ενα ρουχο γρηγορα και προχειρα
javavall Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=16AFYmZxIGw]http://www.youtube.com/watch?v=16AFYmZxIGw[/ame]
katsouras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ''Πλυντηριο''...Τι ειναι αυτο...?Εγω μια φορα στα 4 ειχα βαλει ενα σκυλακι πατσαβουρακι που ειχαμε μεσα και ισα που με προλαβανε..
panos2171 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αν αλλο φυλο μαθει να ''τσιπαρει το ps2, ξερει linux, format, windows, καρτες γραφικων, απειρα προγραμματα,κανει απειρες πατεντες, κινητα τηλεφωνα, gps, psp, mms, δορυφορικα, τηλεορασεις, divx, blueray, gadgets'' τοτε και γω ευχαριστως θα μαθω να βαζω πλυντηριο.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 υπάρχει απλή λύση RTFM το επίπεδο του manual του πλυντηρίου είναι retarded
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 είμαστε πολύ awesome για να καταδεχτούμε να διαβάσουμε το manual...
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 υπάρχει απλή λύσηRTFM το επίπεδο του manual του πλυντηρίου είναι retarded +1 εδώ Ποτέ δεν κατάλαβα αυτούς που "δεν ξέρουν να βάζουν πλυντήριο". Απο ποια σπηλιά δηλαδή πρέπει να βγείς για να μην καταλάβεις 2 βασικά πράγματα στις καθυστερημένες οδηγίες; Ιδιαίτερα τα καινούριας τεχνολογίας πλυντήρια είναι για πνευματικά ανάπηρους...
bluesattack Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Πλυντηριο ?? Τι απαισια λεξη .Υπαρχουν πολυ ωραιοτερες οπως 'μητερα' και 'φιλη'
nmtray2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Το βασικο ειναι να μην ξεχνας να βαζεις το τουβλο. Οσο πιο μεγαλο, τοσο το καλυτερο.
insomniaK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Η μεγαλύτερη εφεύρεση που έχει υπάρξει είναι το πλυντήριο πιάτων. Επανάσταση στην καθημερινότητα. Όσο για το πλυντήριο ρούχων, έλεος. Ούτε 2 λεπτά υπόθεση να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.
iGoPod Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 βαζεις τα ρουχα στην μπανιερα βαζεις αποριπαντικο την σκονη βαζεις περιπου μισο μαλακτρικο ε κε τα τριβεις
Freakster Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 βάζω, αν και με τα χρωματιστά έχω ένα θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.