Προς το περιεχόμενο

Ποσοι απο σας ξερετε να βαζετε πλυντηριο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η απορια μου γενηθηκε απο μια ατυχη στιγμη με εναν φιλο μου που χρειαστηκε να βαλουμε πλυντηριο και ΔΕΝ ξεραμε!

μου ηρθε μια φλασια και σκεφτηκα

"ξερουμε να τσιπαρουμε το ps2, ξερουμε linux, format, windows, καρτες γραφικων, απειρα προγραμματα, ειμαστε τεχνικοι η/υ, κανουμε απειρες πατεντες, κινητα τηλεφωνα, gps, psp, mms, δορυφορικα, τηλεορασεις, divx, blueray, gadgets και πολλα αλλα ΑΛΛΑ δε ξερουμε να βαζουμε πλυντηριο? και η κυρα κατινα απεναντι ξερει?"

ειναι για γελια.

ρωταω λοιπον τους αντρες, που εδω μεσα ασχολιομαστε οι περισσοτεροι με την τεχνολογια

και το πλυντηριο τεχνολογικο ειδος ειναι αλλα ποσοι απο δω μεσα ξερουν να βαζουν?

:lol::lol::lol:

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

''Πλυντηριο''...Τι ειναι αυτο...?Εγω μια φορα στα 4 ειχα βαλει ενα σκυλακι πατσαβουρακι που ειχαμε μεσα και ισα που με προλαβανε..

Δημοσ.

Αν αλλο φυλο μαθει να ''τσιπαρει το ps2, ξερει linux, format, windows, καρτες γραφικων, απειρα προγραμματα,κανει απειρες πατεντες, κινητα τηλεφωνα, gps, psp, mms, δορυφορικα, τηλεορασεις, divx, blueray, gadgets'' τοτε και γω ευχαριστως θα μαθω να βαζω πλυντηριο.

:-D

Δημοσ.
υπάρχει απλή λύση

RTFM

το επίπεδο του manual του πλυντηρίου είναι retarded

+1 εδώ

Ποτέ δεν κατάλαβα αυτούς που "δεν ξέρουν να βάζουν πλυντήριο". Απο ποια σπηλιά δηλαδή πρέπει να βγείς για να μην καταλάβεις 2 βασικά πράγματα στις καθυστερημένες οδηγίες; Ιδιαίτερα τα καινούριας τεχνολογίας πλυντήρια είναι για πνευματικά ανάπηρους...

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη εφεύρεση που έχει υπάρξει είναι το πλυντήριο πιάτων. Επανάσταση στην καθημερινότητα.

Όσο για το πλυντήριο ρούχων, έλεος. Ούτε 2 λεπτά υπόθεση να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.

Δημοσ.

βαζεις τα ρουχα στην μπανιερα βαζεις αποριπαντικο την σκονη βαζεις περιπου μισο μαλακτρικο ε κε τα τριβεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...