Προς το περιεχόμενο

Πρoτάσεις για αγορά CPU!

Kokkinolemis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους,

Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο επεξεργαστή, οικονομικό σχετικά (μέχρι 70-80ευρώ). Αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με το θέμα επεξεργαστών :-( , κάθε πρόταση θα την θεωρήσω καλοδεχούμενη και σημαντική!!! Έχω τα παρακάτω (μητρική και επεξεργαστή )τώρα:

Μ/Β Ρ5 ASUS P5LD2(i945,s775)... :shifty:

CPU INTEL Ρ4(s775)/64BIT 630 (3GHZ) 8 ... :shifty:

Δημοσ.
βρες καλυτέρα έναν μεταχειρισμένο core 2 duo

Βασικά για core 2 duo ψάχνω να βρώ!!!!Αλλά είπε ένας φίλος μου είπε ότι δέν πουλάνε πλέον στα καταστήματα που να τεριάζουν στην μητρική!!! Βέβαια δέν πήγα σε κάποιο να ρωτήσω!!!

Δημοσ.
Βασικά για core 2 duo ψάχνω να βρώ!!!!Αλλά είπε ένας φίλος μου είπε ότι δέν πουλάνε πλέον στα καταστήματα που να τεριάζουν στην μητρική!!! Βέβαια δέν πήγα σε κάποιο να ρωτήσω!!!

η μητρικη σου υποστιριζει socket 775 δηλαδη intel pentium,core 2 duo,core 2 quad

Δημοσ.
η μητρικη σου υποστιριζει socket 775 δηλαδη intel pentium,core 2 duo,core 2 quad

Ναι ακριβώς όπως διάβασα στα χαρακτηριστικά της τότε που την πήρα(2005)!

• Super Moderators
Δημοσ.

με chipset 945, δλδ μόνο μέχρι dual core και 65nm όχι 45nm που είναι οι τελευταίοι...

για συγκεκριμένη λίστα βλέπουμε το link που έδωσε ο val007

Δημοσ.

Στο e-shop (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522424) δίχνει ότι σηκώνει μόνο μονοπύρηνους επεξεργαστές και στο site που παραπέμπει, δείχνει το maximum να σηκώνει dual pentium και ούτε καν core 2... ψάξτο μην τυχόν και δώσεις λεφτά τσάμπα και σου μείνει αμανάτι ο επεξεργαστής .....

δες εδώ : http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?&category=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7%D3+-+CPU&filter-182=1

μέχρι τα 80 € που δίνεις καλύπτεσαι αν και η αγοιρά μεταχειρισμένων μέσα από το site δεν ειναι κακή επιλογή

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας με βοήθησαν παρά πολύ, θα αρχίσω να ψάχνω είδη στο ανάλογα μαγαζιά!!!

Όντος είναι καλή επιλογή και μέσα απο το site, αλλά για αρχή θα ψάξω πρώτα στην αγορά για να δώ και τι τιμές παίζουν!:shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...