Προς το περιεχόμενο

HP Photosmart C4780 Q8380B

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον έχει στο crazysundays και στην elecroworld προσφορά

http://www.skroutz.gr/s/95732/HP-C4780-Photosmart.html?keyphrase=Q8380B

Έχει wifi και με έψησε, κατά τα άλλα λέει τίποτα;

Οικονομία στο μελάνι είναι η προτεραιότητα. Απ ότι είδα τα μελάνια του είναι οικονομικά και βρίσκω συμβατά μαϊμού. Το θέμα είναι ότι δεν έχει ξεχωριστά μελάνια για τα χρώματα (έχει ένα tri-color) και δεν ξέρω τι παίζει αν πχ τελειώσει μόνο το μπλε.

Αν όχι αυτό τότε ποιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον έχει στο crazysundays και στην elecroworld προσφορά

http://www.skroutz.gr/s/95732/HP-C4780-Photosmart.html?keyphrase=Q8380B

Έχει wifi και με έψησε, κατά τα άλλα λέει τίποτα;

Οικονομία στο μελάνι είναι η προτεραιότητα.

Αν όχι αυτό τότε ποιο;

όλο κιολο δυο ευρώ είναι το κέρδος από την αρχική τιμή:-) στο elecroworld

Ναι το ξέρω, δε ρωτάω αυτό...

εγώ σε δυο hp που έχω παντός δεν ξοδεύουν πολύ μελάνη στης φωτογραφίες εκτός και αν το βάλεις να εκτύπωση στην καλύτερη ποιότητα εκεί τρώει μπόλικο μελάνη:-)

γενικα να αποφευγετε τα τρια χρωματα να ειναι μαζι. αν σου τελειωσει ενα χρωμα, πετας αναγκαστικα και οτι εχει απομεινει απο τα υπολοιπα για τον απλο λογο οτι αν θελεις να εκτυπωσεις κατι εγχρωμο θα βγαινει οτι να ναι (αν επιτρεπει κιολας την εκτυπωση ενω θα εχει τελειωσει καποιο χρωμα).

οποτε...ο ορισμος του ασυμφορου!

Θα εκτυπώνω συνήθως ασπρόμαυρα κείμενα και έντυπα, δεν προορίζεται για φωτογραφίες... λέτε να πάω σε cannon pixma? Με ενδιαφέρει η οικονομία στο μελάνι πάνω απ' όλα.

Θα εκτυπώνω συνήθως ασπρόμαυρα κείμενα και έντυπα, δεν προορίζεται για φωτογραφίες... λέτε να πάω σε cannon pixma? Με ενδιαφέρει η οικονομία στο μελάνι πάνω απ' όλα.

για τους canon έχω ακούσει καλά λόγια για την ποιότητα εικόνας

τώρα για την οικονομία στο μελανί εξαρτάτε και από εσένα σε τι ποιότητα το εκτυπώνεις

Έχω περάσει και απο τις 3 μαρκές που υπόθηκαν.Canon για μένα μονόδρομος. Ο λόγος οτι είναι τρομακτικά ανθεκτικά. έχω χάσει 1 Epson και 2 HP απλά πεθάναν από μόνα τους χωρίς λόγο. Epson πολύ καλοί στις εκτυπώσεις αλλά αμα ξεχάσεις για κανα 2 μήνες να τους χρησιμοποιήσεις κλάφτους. Παγώνουν τα μελάνια και αντίο. Δεν ξέρω αν στα τόσα χρόνια που περάσαν κάναν κάτι καινούργιο για να αποφεύγεται το πάγωμα.

Εντάξει, θα πάω για κάποιο pixma, μάλλον το mp560 (wifi γαρ).

Το μάτι μου πέφτει πρώτα σε HP επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη χρήση τους σε ασπρόμαυρο αλλά και έγχρωμο laser.

Για inkjet, έχω τον αθάνατο HP 930c ο οποίος έχει μελάνια τεράστιας χωρητικότητας πάμφθηνα, τα οποία εκτυπώνουν κανονικά μετά από 1 χρόνο στο ντουλάπι. Καταλαμβάνει όμως πολύ χώρο και θέλω να τον αλλάξω επειδή χρειάζομαι και scanner...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...