Προς το περιεχόμενο

Προβληματισμός με βάρος ψύκτρας

johnykim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να σου πω , να βγαλεις τη ψυκτρα να βιδωσεις τη 2η πανω βιδα της μητρικης και μετα να βαλεις τη ψυκτρα δε παιζει??

στις περισσοτερες ψυκτρες ουσιαστικα βγαζεις τη μητρικη για να βαλεις το backplate, ομως εχεις τη δυνατοτητα να βγαλεις και να βαλεις μονο τη ψυκτρα

γιατι με μονο μια βιδα πανω, δε μου ακουγονται και τοσο καλα τα πραγματα :shock:

• Super Moderators
Δημοσ.
Και μετά πως θα το βάλω; Θα είναι η ψύκτρα και θα εμποδίζει..Εκτός και αν χωράει από την πρόσοψη του κουτιού , δεν το έχω δοκιμάσει :P

τι στριμόκωλο κουτί έχεις? :o

Δημοσ.

δε νομιζω οτι τον επηρεαζει το τροφοδοτικο τοσο , οσο η ιδια η ψυκτρα που ειναι γομαρω και η μητρικη του που ειναι μικρουλα

δε μας βγαζει και μια φωτο να δουμε κι εμεις?

Δημοσ.
προσπαθησε καλου κακου με καποιο τροπο να βαλεις και την αλλη..

με δακτυλα να τη γυρισεις οσο παει δε παιζει?

Θα προσπαθήσω και θα σας πω.Μακάρι να υπήρχε κανένα κατσαβιδάκι με μικρή κλίση πάντως ..:P

---------- Προσθήκη στις 20:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:47 ----------

να σου πω , να βγαλεις τη ψυκτρα να βιδωσεις τη 2η πανω βιδα της μητρικης και μετα να βαλεις τη ψυκτρα δε παιζει??

στις περισσοτερες ψυκτρες ουσιαστικα βγαζεις τη μητρικη για να βαλεις το backplate, ομως εχεις τη δυνατοτητα να βγαλεις και να βαλεις μονο τη ψυκτρα

γιατι με μονο μια βιδα πανω, δε μου ακουγονται και τοσο καλα τα πραγματα :shock:

Η ψύκτρα δεν μπαίνει με τίποτα αν δεν βγάλω την μητρική.Τα 4 πιαστράκια είναι από κάτω από την ψύκτρα και δεν χωράει το χέρι μου.Ακόμα και όταν έβγαλα την μητρική, έκανα αρκετή ώρα να την βάλω...:-(

τι στριμόκωλο κουτί έχεις? :o

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700279

Καλό είναι μωρέ :-D

δε νομιζω οτι τον επηρεαζει το τροφοδοτικο τοσο , οσο η ιδια η ψυκτρα που ειναι γομαρω και η μητρικη του που ειναι μικρουλα

δε μας βγαζει και μια φωτο να δουμε κι εμεις?

Ναι, δεν φταίει τόσο το PSU, όσο η ψύκτρα.Είναι αρκετά ογκώδες.

Θα βγάλω σε λίγο αν θέλετε.

Δημοσ.

Καλό είναι μωρέ :-D.

χαχα αυτό το κουτί είχα και με έκανε να το ξεβρακώσω (το pc μου) ... είναι ελεινά μικρό και θορυβώδες... ! :mad::mad:

πάρτου καινούρια ρουχαλάκια... !!!

Δημοσ.
χαχα αυτό το κουτί είχα και με έκανε να το ξεβρακώσω (το pc μου) ... είναι ελεινά μικρό και θορυβώδες... ! :mad::mad:

πάρτου καινούρια ρουχαλάκια... !!!

Θα μείνει με τα παλιά μάλλον, γιατί δεν υπάρχουν πολλά χρήματα..:P

Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τα σχετικά με τη βίδα.Προς το παρόν έχω το κουτί οριζόντια, και βλέπουμε.Σε αυτό που ήθελα να μάθω με βοηθήσατε :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...