johnykim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Γεια σας. Εδώ και καιρό με προβληματίζει το βάρος της ψύκτρας που χρησιμοποιώ. Έχω την παρακάτω μητρική : http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-ep45-ud3lr_10.html και την παρακάτω ψύκτρα : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807936 http://www.scythe-usa.com/product/cpu/037/scnj2000_detail.html Η μητρική δεν έχει backplate ,και η ψύκτρα έχει το βάρος της..Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα στην μητρική;
Luciddream Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 χωρίς να απαντάω με σιγουριά λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα ... οι μητρικές είναι σχεδιασμένες να αντέχουν πολλά (ψάξε ένα videaki που παίζει κάπου εδω μέσα να δείς πώς τους φέρονται στο εργοστάσιο..) απο εκεί και πέρα και εγώ δεν ένιωθα άνετα να την αφήσω με τόσο βάρος πάνω την δικιά μου και την έβαλα οριζόντια για να μην την πιέζει πολύ (δές το λινκ της υπογραφής) .. ίσως κάποιος να μπορεί να σου απαντήσει 100% η να βρείς ένα τρόπο να γυρίσεις το κουτί ανάποδα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 υπάρχουν και αρκετά πιο βαριές, δεν υπάρχει λόγω ανησυχίας imho...
johnykim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 χωρίς να απαντάω με σιγουριά λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα ... οι μητρικές είναι σχεδιασμένες να αντέχουν πολλά (ψάξε ένα videaki που παίζει κάπου εδω μέσα να δείς πώς τους φέρονται στο εργοστάσιο..) απο εκεί και πέρα και εγώ δεν ένιωθα άνετα να την αφήσω με τόσο βάρος πάνω την δικιά μου και την έβαλα οριζόντια για να μην την πιέζει πολύ (δές το λινκ της υπογραφής) .. ίσως κάποιος να μπορεί να σου απαντήσει 100% η να βρείς ένα τρόπο να γυρίσεις το κουτί ανάποδα Καλά εσύ τι πρόβλημα να έχεις; Aφού έχεις την m/b ξαπλωτή.. Απλά παιδιά, είναι και ότι δεν έχω βιδώσει την μια από τις δυο βίδες στο πάνω σημείο της m/b.Αυτό γιατί δεν χωράει κανένα κατσαβίδι..η τρυπούλα είναι κάτω από την ψύκτρα, πάνω ακριβώς είναι και το PSU , και δεν γίνεται να κάνω τίποτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 για αυτό βγάζουμε την μητρική τοποθετούμε την ψύκτρα και ξανατοποθετούμε την μητρική στο κουτί της... επίσης δεν θα αποδίδει σωστά η ψύκτρα αν δεν έχεις βιδώσει και τα 4...
johnykim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 για αυτό βγάζουμε την μητρική τοποθετούμε την ψύκτρα και ξανατοποθετούμε την μητρική στο κουτί της... επίσης δεν θα αποδίδει σωστά η ψύκτρα αν δεν έχεις βιδώσει και τα 4... Όχι.Έχω βγάλει την μητρική και έχω κουμπώσει καλά την ψύκτρα.Για την τοποθέτηση της μητρικής στο κουτί εννοούσα!
qsis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλά εσύ τι πρόβλημα να έχεις; Aφού έχεις την m/b ξαπλωτή.. εγω παντως που εχω ιδια με τον Luciddream καθετα , δεν εχω κανενα παραπονο δεν υπαρχει προβλημα (μαζι με τον ανεμιστηρα παει περιπου ενα κιλο) αν καταλαβα καλα πιο πανω λες οτι δεν εχεις βιδωσει ολες τις βιδες της μητρικη και οχι της ψυκτας , σωστα?
Luciddream Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Καλά εσύ τι πρόβλημα να έχεις; Aφού έχεις την m/b ξαπλωτή.. ναι αλλα το αρχικό σχέδιο ήταν αυτό.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=328859 άσχετα αν δεν γίνεται πλέον έυκολα κάτι τέτοιο γιατι η μητρική μάλλον σχεδιάστηκε με πολύ απλο σκεπτικό αφου δεν χωράνε ούτε αυτά που θα πρεπε να χωράνε πάνω... edit: επίσης πρόσεξε οτι δεν έχω αφαιρέσει το cooler της μητρικής για NB κτλ.. αν την έβαζα παράλληλα στον τοίχο μάλλον κάτι θα ψόφαγε
johnykim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 αν καταλαβα καλα πιο πανω λες οτι δεν εχεις βιδωσει ολες τις βιδες της μητρικη και οχι της ψυκτας , σωστα? Ακριβώς.Βασικά μόνο μία δεν έχω βιδώσει, αλλά αυτή η μία πρέπει να παίζει σπουδαίο ρόλο για το βάρος, αφού είναι στο πάνω μέρος. Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω με κάποιον τρόπο να βιδώσω την βίδα εκείνη, αλλιώς μάλλον θα το σκεφτώ σοβαρά να την αφαιρέσω ---------- Προσθήκη στις 20:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:23 ---------- @Luciddream ,Δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο το οριζόντια-κάθετα, αφού η ψύκτρα ουσιαστικά είναι τετράγωνη.
Luciddream Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 @Luciddream ,Δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο το οριζόντια-κάθετα, αφού η ψύκτρα ουσιαστικά είναι τετράγωνη. λολ ρε σύ για την μητρική λέω κάθετα/παράλληλα (στον τοίχο) ... βασικά επιβαιβεώνω αυτό που σου είπα στην αρχή οτι δεν το εμπιστευόμουν να την βάλω όπως την έχεις εσύ.
qsis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 εχεις μικρη μητρικη? γιατι σε μενα οι πανω βιδες ειναι μια χαρα προσβασιμες , δε τις σκεπαζει τιποτα edit ναι εχεις, τωρα το ειδα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Όχι.Έχω βγάλει την μητρική και έχω κουμπώσει καλά την ψύκτρα.Για την τοποθέτηση της μητρικής στο κουτί εννοούσα! τότε βγάλε το τροφοδοτικό μπας και μπορεί να γίνει κάτι
johnykim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 λολ ρε σύ για την μητρική λέω κάθετα/παράλληλα (στον τοίχο) ... βασικά επιβαιβεώνω αυτό που σου είπα στην αρχή οτι δεν το εμπιστευόμουν να την βάλω όπως την έχεις εσύ. οκ Πάντως οι περισσότεροι που βλέπω, έχουν τέρατα ψύκτρες και την μητρική κάθετα. εχεις μικρη μητρικη? γιατι σε μενα οι πανω βιδες ειναι μια χαρα προσβασιμες , δε τις σκεπαζει τιποτα edit ναι εχεις, τωρα το ειδα Με την μία βίδα(όσο πιο σφικτά μπορώ ) , θα υπάρχει λέτε πρόβλημα;
qsis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 προσπαθησε καλου κακου με καποιο τροπο να βαλεις και την αλλη.. με δακτυλα να τη γυρισεις οσο παει δε παιζει?
johnykim Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 τότε βγάλε το τροφοδοτικό Και μετά πως θα το βάλω; Θα είναι η ψύκτρα και θα εμποδίζει..Εκτός και αν χωράει από την πρόσοψη του κουτιού , δεν το έχω δοκιμάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.