Προς το περιεχόμενο

Χαλασε το φλασακι της κοσμοτε??

teoefsta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω το εξης προβλημα,χθες εκανα στο φλασακι της κοσμοτε COSMOTE Internet On The Go USB Stick ΖΤΕ ΜF 636 firmware update με ενα προγραμμα που δινει η κοσμοτε απο το σιτε της και εκει που ηταν στο 80 της εκατο το σταματησα,πλεον δν αναβει κανενα λαμπακι και δν τ αναγνωριζει το πσ περασα τους drivers k to programma της κοσμοτε αλλα και παλι τπτ τωρα τι γινετε???διορθονεται ή παει το φλασακι??

---------- Προσθήκη στις 15:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:47 ----------

κανεις δεν ξερει παιδια?

Δημοσ.

Κανε απεγκατασταση το φλασακι εντελως, και ξανατρεξε το .exe που κατεβασες απο την cosmote για να το εγκαταστησει ξανα και να ανανεωσει το firmware. Αν δεν δουλεψει αυτη η λυση πιθανοτατα το brick-αρες οποτε πρεπει να το πας για αντικατασταση.

Δημοσ.
Κανε απεγκατασταση το φλασακι εντελως, και ξανατρεξε το .exe που κατεβασες απο την cosmote για να το εγκαταστησει ξανα και να ανανεωσει το firmware. Αν δεν δουλεψει αυτη η λυση πιθανοτατα το brick-αρες οποτε πρεπει να το πας για αντικατασταση.

το εκανα κ παλι τπτ..σιγουρα θα μου το αντικαταστισουν εχει εγγηυση αυτο??

Δημοσ.

Ναι δεν θα έχεις πρόβλημα θα στο αλλάξουν αφου το

firmware update το είχε και το site της Cosmote.Απλά κάτι πήγε στραβά και μπλόκαρε

Δημοσ.
εκει που ηταν στο 80 της εκατο το σταματησα

Αν όπως λέει, ο ίδιος το σταμάτησε, τότε "κανονικά" χάνει την εγγύηση.

Δημοσ.
Αν όπως λέει, ο ίδιος το σταμάτησε, τότε "κανονικά" χάνει την εγγύηση.

... και πρεπει να το μαθουν οτι σταματησε στο 80% ? απλα χαλασε... δεν πιστευω να ρωτησουν τιποτα παραπανω απο το "τι εγινε".

Δημοσ.

το ιδιο επαθα και εγω με το φλασακι της κοσμοτε.κατι θα υπαρχει σιγουρα που να το επαναφερει κατι σε τυπου reset flash το οποιο δεν γμωριζουμε.εφαγα το νετ μπας και βρω κατι αλλα τιποτα.:fear:

Δημοσ.

το ιδιο επαθα και εγω με το φλασακι της κοσμοτε.κατι θα υπαρχει σιγουρα που να το επαναφερει κατι σε τυπου reset flash το οποιο δεν γμωριζουμε.εφαγα το νετ μπας και βρω κατι αλλα τιποτα.:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...