teoefsta Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Λοιπον παιδια εχω το εξης προβλημα,χθες εκανα στο φλασακι της κοσμοτε COSMOTE Internet On The Go USB Stick ΖΤΕ ΜF 636 firmware update με ενα προγραμμα που δινει η κοσμοτε απο το σιτε της και εκει που ηταν στο 80 της εκατο το σταματησα,πλεον δν αναβει κανενα λαμπακι και δν τ αναγνωριζει το πσ περασα τους drivers k to programma της κοσμοτε αλλα και παλι τπτ τωρα τι γινετε???διορθονεται ή παει το φλασακι?? ---------- Προσθήκη στις 15:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:47 ---------- κανεις δεν ξερει παιδια?
v-tidus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Κανε απεγκατασταση το φλασακι εντελως, και ξανατρεξε το .exe που κατεβασες απο την cosmote για να το εγκαταστησει ξανα και να ανανεωσει το firmware. Αν δεν δουλεψει αυτη η λυση πιθανοτατα το brick-αρες οποτε πρεπει να το πας για αντικατασταση.
teoefsta Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Κανε απεγκατασταση το φλασακι εντελως, και ξανατρεξε το .exe που κατεβασες απο την cosmote για να το εγκαταστησει ξανα και να ανανεωσει το firmware. Αν δεν δουλεψει αυτη η λυση πιθανοτατα το brick-αρες οποτε πρεπει να το πας για αντικατασταση. το εκανα κ παλι τπτ..σιγουρα θα μου το αντικαταστισουν εχει εγγηυση αυτο??
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Ναι δεν θα έχεις πρόβλημα θα στο αλλάξουν αφου το firmware update το είχε και το site της Cosmote.Απλά κάτι πήγε στραβά και μπλόκαρε
partblah1990 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δεν γίνετε να στο αλλάξουν με καινούργιο ?
TheELF Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 εκει που ηταν στο 80 της εκατο το σταματησα Αν όπως λέει, ο ίδιος το σταμάτησε, τότε "κανονικά" χάνει την εγγύηση.
george1994 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Αν όπως λέει, ο ίδιος το σταμάτησε, τότε "κανονικά" χάνει την εγγύηση. ... και πρεπει να το μαθουν οτι σταματησε στο 80% ? απλα χαλασε... δεν πιστευω να ρωτησουν τιποτα παραπανω απο το "τι εγινε".
giogio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 το ιδιο επαθα και εγω με το φλασακι της κοσμοτε.κατι θα υπαρχει σιγουρα που να το επαναφερει κατι σε τυπου reset flash το οποιο δεν γμωριζουμε.εφαγα το νετ μπας και βρω κατι αλλα τιποτα.
giogio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 το ιδιο επαθα και εγω με το φλασακι της κοσμοτε.κατι θα υπαρχει σιγουρα που να το επαναφερει κατι σε τυπου reset flash το οποιο δεν γμωριζουμε.εφαγα το νετ μπας και βρω κατι αλλα τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.